نقل قول نوشته اصلی توسط MOD UnderTaker نمایش پست ها
با سلام و تبریک سال نو

دوستان عزیز تاپیک این سرور یه مقدار شبیه چت روم شده ،به مناسبت عید نوروز پستها رو پاک نکردم و جریمه ای هم در نظر نگرفتم.

از این به بعد کمی رعایت فرمایید.

با تشکر

سلام خدمت شما دوست عزیز ، عید شمام مبارک باشه
من 10تا پستم پر شده ولی لازم دیدم که یک نکته ای رو یاداوری کنم ، دقیقا هدف از فروم چیه !؟
کمک به جذاب شدن بازی !!! حالا اینکه به خاطر حال و هوای عید یه کم حالت صمیمی تر گرفته اینجا که نباید بیایم بگیم جریمه میکنم !!!
خب یه هفته روز صلح تو سرور گذاشتین ، تاپ هم کسی تغییر کنه به خاطر واحه و ناتار بوده ، الان تو این روزا مثلا من بیام آنالیز کنم !؟ یا باید بیام تو شوخی و جدی 4تا تارگت در بیارم که بعدش شروع کنم به زدن !؟
تو یکی از مدیرا یکی از دوستان چندین و چند ساله رو دیدم که خودشون سابقه بازی یه سرور کنار هم رو داشتیم ، تارگت از فروم :دی همیشه هم تارگتامون همین بوده .
الان من یکی مثه سجاد که رفیقمه رو که یهو نمیتونم لانچ کنم روش ، مثلا 4 5 سال دوست بودیما نا سلامتی :دی باید بیام اینجا هی بالا و پایین بپرم که بعد بیاد 4تا تیکه به بچه های All Stars بندازه ، بعد من ناراحت شم و غیرتی شم بزنمش ، همین طوری که الکی نمیشه لانچ کنم )) باید بیاد هی بگه هی بگه که مثلا الکی من خون به مغزم نرسه و اشتباهی بزنم 0 کنم )))

پ.ن : تو تاپ چه خبر شد !؟ بدون رید این همه یه اکانت اومد بالا تو هجوم :|

پ.ن2 : اقا ج.غ داره بازی نابرابر میکنه ، الان 2تا ساید شده و این خلاف قوانین بازی هست ، شده علی ستاره ها + جنوب غرب ! آیا متای عللنی بسته شد !؟ ما هم متامون رو انتخاب کنیم یعنی !؟

پ.ن3 : دوستان لطفا همکاری کرده و خود را تارگت از فروم نمایید :دی

با تشکر