نقل قول نوشته اصلی توسط arash :d نمایش پست ها
سلام خدمت تک تک دوستان

کلا هدف خاصی نداشتم از پست گذاشتن ، فقط خواستم چندتا مطلب رو بگم :

1. عید همگی مبارک باشه ، ایشالا که سال خوبی داشته باشین توام با سلامتی و شادی و برکت ، همه ش کنار هم
2. خیلی دوس دارم که یه سرور تا تهش بازی کنم به عنوان آخرین دور همیم توی دژکوب ، ولی فکر نمیکنم این سرور باشه ، لذا از کسایی که من دوست مشترکشونم خواهش میکنم که خیلی با هم کل کل نکنن ، فکرم میکنم منظورم واضح بود
3. سجاد عزیزم ، قشنگی بازی به کل کلاش هست ، ولی واقعا به نظرت اکانتی که تو اتحادا ش.غ بود ، شما چجور برنامه ای میتونی روش بریزی ، لطفا جواب نده این پست رو ، فقط اینو گفتم که زیادی ناراحت نباشی از سعید عزیزتر از جانم که شاید بازیش و وقتش رو بیش از همه من خراب کردم .

یه آنالیز هم بخوایم از بازی بذاریم این میشه تهش :
ش.غ از لحاظ اکانتای برتر ساید اول هستش ، این طور که میشه فهمید از لحاظ کمیت اکانت خوب در رتبه اول هست و ایشالا که در کیفیت هماهنگی بین اکانتا نیز همین طوری باشه و بمونه .
ش.ش تنها مشکلی که داشت عدم پیروی چندتا از دوستان عزیمون از تیم لیدری بود که به نظر رفتن و ساید هماهنگی شدن ، فقط ایشالا اونور سال چند نفری بیان کمک مسعود که بتونه با همین انگیزه ای که داره ادامه بده .
ج.غ در واقع داره اخرین زورش رو واسه هماهنگی میزنه ، و این فشار بیشتر از همه روی علی ستاره های عزیزم و سجاد افتاده ، من تا حالا ندیده بودم علی با ساید هماهنگ باشه ، رفیقمه و فک کنم 4 5 تا سرور با هم بازی کردیم حتی تو یه ساید ولی علی روو هیچ وقت به این هماهنگی ندیده بودم ، سجاد هم داره بهنوعی مدیریت میکنه و ساید رو خوب آروم کرده ، ولی به نظرم باید از کل کلای فرومش یه کمی کم کنه و یه جورایی این بحران روانی که رو ساید بعد حذف 2تا از لیدرا افتاد رو جمع کنه .
ج.ش شاید تنها کسایی که من از الان 99% احتمال میدم بمونن تا ته سرور تیم ج.ش هست ، در واقع کسایی که الان کار دستشون هست ، فقط باید به جای اینکه دنبال حاشیه تو سایدای دیگه باشن ، اکانتایی که ول میکنن به هر دلیلی ، حالا یا وقت ندارن یا میخوان برن جای دیگه رو بگیرن دست خودشون ، فرضا کپ یه اکانت هم خورد ، خیلی بهتر بود به جای دیوار شدن همین 20 کی تو دیوار کپی که تابلو بود ، میرقت کپ همین ryan رو میزد مثلا ، خیلی این چیزا پیچیده نیس ، فقط یه کم مشکل اینه اینجا گاهی اوقات مثه قارچ سرور جدید ران میشه ، خب به طبع خیلیا که مهم نیس ، ول میکنن میرن سرور بعد ، خیلی هم اعتبار و این چیزا گویا اهمیتی نداره اینجا .

پ.ن 1 : علی ستاره ها تا حالا نشده یه ساید دیگه باشی بزنیم همو )) عشقم اذیتم نکن دیگه :دی

پ.ن 2 : دوستان عزیز بازم میخوام کل کل نکنین که بعدا کینه ای نشین از هم .

پ.ن 3 :الووووووووووووووووووووووو ووووووووووو

با تشکر
سلام آرش جان

امیدوارم چه توی این سرور چه خارج این سرور موفق باشی
چیزی که میدونیم اینه که وقت نداری و واقعا هیچکس توی این زمان وقت نداره (مثل سرور 10 که نیست بشینیم بازی کنیم یه ساید گنده داشته باشیم واندر یکسره 100 کنیم )
ممنونم ازت که یه آنالیز جالب کردی سرورو و ما هم بهره مند شدیم.

به خاطر اینکه هم گفتی جواب اون پستو نده نمیدم :d چون حق با شماست.

ّبه هرحال موفق باشی عزیز
سجاد