نوشته اصلی توسط
partizan
سلام ناصر جان اینکه من چند تا سرور تو ای ار بازی کردم رو از آرمان گانز که تنها اکانت بدون پوش تو تاپ رید تو سایدتون هست میتونی بپرسی ،
در مورد تعریفت از متا و نظر صادقانه ات هم ممنونم اینکه میفرمایید متا رو در 2 حالت میبندن که یک یا برابر باشن و دو یا حریف رقیبت نشیم ، و از پست شما مشخصه که بنظرتون متا بستن ما اشتباه بوده چون از شما قویتریم و نیازی به متا نداشتیم این رو من هم قبول دارم ولی موندن بر سر قول و قرار و بی طرف بودن زمانی هست که از طرف حسن نیت و موندن بر پای قول و تعهدات ساده رو ببینی وقتی سر چیزهای پیش و پا افتاده خلف وعده میبینی ، سر کتیبه ها و واندر تکلیفش مشخص و معلوم هست
عزیز دلم کلا سه تا پلن مشترک زده شد که اونم یه تیم شمال شرق توش شرکت کرد ! نه کل تیم شمال شرق ! عزیز دلم بخدا تعداد پلن ها فرد بود نمیشه وقتی تعداد پلن ها فرد هست تعداد خط شکن ها مساوی باشه ! دژکوب این قابلیت رو نداشت ما 1.5 خط شکن بزنیم ! دو تا شمال شرق زده یکی جنوب غرب
شما از اونجایی که توانایی شمارش رو داری بشین کف فروم تعداد خط شکن های 2 تا ساید رو تا آخر سرور بشمر به ما هم بگو قربون دستت !
خرد جمعی معنی و مفهومش یعتی اینکه n نفر میان برات مینویسن از اول سرور ما تمایل به جنوب شرق داشتیم نه جنوب غرب ، جوری عمل کردید رای امون برگشت !!
شاد باشی ناصر جان