-

نوشته اصلی توسط
HaNNiBaL
اگه میشه معنی واژه های راند مگا همر رو لطف کنید بگید علیرضا جان هم اون موقع خیلی جوون بودن و تحت طعلیم البته با اینکه اون سرور اواخر بازیم بود فکر نمیکنم اون موقع اکثر دوستان با دژکوب اشنا شده بودن این تاپیک مال این سروره نه سرور 9 پنج سال پیش تعداد پلن های من خیلی زیاد بوده قرار نیست بشینیم همشو تحلیل کنیم ولی فقط به همین مقدار اکتفا میکنیم که اون سرور se انقدر قوی بود که متا 3 به 1 شد 4 تا یونیک تو se بود با کل کتیبه های به درد بخور سرور بنده هم توتال se بودم و پلنرش برای هشتمین سرور با این عنوان نکته دیگه بعد اون اتک که شما میفرمایید دژکوب فیلتر شد کل دوستان میخواستن از بازی بیان بیرون تارگت مشخص بود کل دفاع سرور هم قرار بود همون جا جمع بشه به این نمیگن پلن بهش میگن حذف دسته جمعی که همین اتفاق توافق شده بود البته علیرضا جان دوست داشتن ادامه بدن ظاهرن ولی مسئله این بود که نظر اکثریت ساید حذف بود دوست گرامی من پلن های ناموفق زیاد داشتم ولی متاسفانه اون موقع شما و دوستانتون باری نمیکردید که خاطرتون باشه این جور پست ها ارزش جواب دادن ندارن فقط جهت تحریک کردنه معمولا همیشه تو همه سرور ها یه تعداد انگشت شمار که معمولا هم کم سن و سال هستن با تعداد پست بالا و بی اهمیت میان این جور مطالب رو مطرح میکنن که حتی پلیر های هم سایدی هم پست هاشون رو نمیخونن به خاطر همین مطلب دیگه از این به بعد پست ها شما رو جواب نمیدم از باقی دوستان هم خواهش میکنم دیگه پست های شما رو جواب ندن نویسنده خودتون هستید و همین طور خواننده
با این پستتون به دوستانی که اینجا هستن توهین میکنین.
قبول یه عده ای اینجا کم سن و سال
)
شما که ماشالا سن بالا ما هستین احترام خودتونو نگه دارید .
پ.ن :من خودم از جمله کثایی هصتم که طحط طعلیم هستم.
با طشکر
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
HaNNiBaL
قربان من منظورم تو جمله ای که گفتم کاملا مشخص بود شما به خودتون نگیرید توجه داشته باشید من این بحث رو شروع نکردم علیرضا هم نباید ناراحت باشه همه بازی رو از جایی شروع کردن شاید الان علیرضا فوق العاده شده باشه ولی اون موقع اوایل بازیش بود برای سرور هم زیاد هزینه کرده بود دلش میخواست ادامه بده من خیلی ناراحت شدم که ما مجبور شدیم بای دژکوب بدیم اون هم به خاطر شرایطی بود که اشکان و افشین باید جلوشو میگرفتن مثل خیلی از مسائل دیگه ولی اون ها انقدر متمول شده بودن که براشون مهم نبود ما هم این مسئله رو بهشون گفته بودیم بارها ولی ترتیب اثر ندادن با فیلتر شکن نمیشد اتک سیم زد یعنی کلا دیگه بازی میشد یه بازی دیگه ما هم بای دژکوب دادیم اگه به زحمت کشیدن بود من اون سرور از همه بیشتر زحمت کشیدم با تیم 50 نفری هم اومده بودم تمام پلن هام هم نشسته بود اصلا دلم نمیخواست لیو بدم ولی مجبور بودم حالا اگه باعث ناراحتی یه عده از جمله علیرضا شده من متاسفم ولی دیگه به کسی دیگه ربط نداشته
من کلا ناراحت نشدم و به ما ربطی نداشت. اما بهتر بود به جای جمع بستن بعضی از حرفاتون به خود مخاطب حرف میزدید.
با تشکر
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere