نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M o s T a F a نمایش پست ها
    پسر خوب چرا حرف بی اساس میزنی ؟ فعلا که ما نرمال بازها با لینک سبز نان کپ یکی از بهترین پلیرهای شما اسپیدبازها (!!) رو پروندیم.

همرای سرور نرمال کمه ؟ پس تو سرور نرمال ندیدی، این اسپید اینجا در بهترین حالت اگه یک دهم یه سرور نرمالی که ما بازی کردیم همر داشته باشه شاهکار کرده.

توی نرمال سالی یه بار پلن ریخته میشه ؟! پس خیالم راحت شد که کلا نرمال بازی نکردی

ما عادت به پلن زیاد نداریم ؟! فعلا که step by step هر کاری که میکنیم و یادتون میدیم رو دارید تکرار میکنید : )) یه خلاقیت و هنری میشه از خودت نشون بدی ؟

کسی که لینک سبز چیف میشه میاد ادعای پلن ریز میکنه : )))
    ما نمیگیم که هیچ موقع نمیتونین یدونه پلن موفق داشته باشین!
    سرور نرمال کم مفید و مخصر بازی کردیم , اکانت PiShGuLy با مهسای عزیز توی سرور 3 ایران همینطور اکانت مهران گادا با مهران عزیز و آلبوشوکات با رضا آذر گل توی سرور 6 ( همین رضاخان و تیم جینگولک خوب یادشه اکانت مارو )
    جواب بقیه سوالاتتم هرچی سرور بیشتر طول بکشه خودت بهتر میفهمی که چی میگم
    کسی که لینک سبز چیف میشه مسئولش دف کوردیناتوره نه پلنر
    اگه نمیدونی دف کوردیناتور چیه بگو بیشتر برات توضیح بدم!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RoMaN EMPiRe نمایش پست ها
    یادمه فینال 25ایکس هلسیکر زنگ زده بود بهش میگفت فیک چیف برو ! این پسره ام میگف خوب من که چیفر ندارم ))))))))))) وای دلم )))))))))))

یادمه یکی با 14کی کاتا زده بود به ناتار که کتیبه احمق بلند کنه ! تازه ! این همرش کلا دیوار شد رفت که باهم دوم برداره و با 60% لاست دومی بالاخره رو هوا زد کتبیه رو ))))))))

خب این که با 40 تاهم فیک بره طبیعیه پس )))
    خب میرسیم به جفر بست رومن ( خدابیامرز رامین خسروی)
    1- شما همونی هستی که سرور b5 زدمت صدا دادی , سرور E3 اومدی گفتی بیا باهم باشیم منم صرفا به خاطر رفاقت اومدم و بازی با اکانت گول رو یادت دادم
    2-آوزدمت توی جمع خودمون توی همون سرور و با بچه های 3ایکس آشنا شدی
    3-همونی هستی که سرور فینال پسورد اکانت ماهان رو اومدی فروختی به عطا بیدوحشی
    4-این سرور هم اومدی اکانتی رو که مانی بالا کشیده بود 140ت فروختی به علی King SE تا علاوه بر اینکه از SW اخراج شده بودی از NE هم اخراج شی )
    5-سرور G3 هم زدمت باز صدا دادی حذف اکانت کردی
    6-وقتی ماهان سرور اون سرور داشت رو من اتک میزاشت ( سر رفاقت با تویی که خودم آورده بودمت توی جمع ! ) خواهشو التماس ماهان کردی که تورو خدا بگو پلنو من زدم که یعنی احسانو من زدم ) کمی از فشاری که روت بود کم بشه
    سر فینال 25 پارسال روزی 2ساعت رو اکانت بودم انتظار داشتم همری که کشیده بودم در حد دمپایی هم نباشه واسه همین کل نیروهارو بدون در نظر گرفتن شرایط به یکی از پلیر های کم تجربه اکانت گفتم بزنه شاید کتیبه بیاره! فیک چیفی هم که به ماهان گفتم من باب مزاح بود که همه هم میدونن کلا آدم شوخ طبعی ام (مثلا شوخی شوخی جدیت گرفته بودم )
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

2. تشکر GREEN MAN, BLACKHAND تشکر نمود
    پسندیدن GREEN MAN, BLACKHAND پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    ما نمیگیم که هیچ موقع نمیتونین یدونه پلن موفق داشته باشین!
    سرور نرمال کم مفید و مخصر بازی کردیم , اکانت PiShGuLy با مهسای عزیز توی سرور 3 ایران همینطور اکانت مهران گادا با مهران عزیز و آلبوشوکات با رضا آذر گل توی سرور 6 ( همین رضاخان و تیم جینگولک خوب یادشه اکانت مارو )
    جواب بقیه سوالاتتم هرچی سرور بیشتر طول بکشه خودت بهتر میفهمی که چی میگم
    کسی که لینک سبز چیف میشه مسئولش دف کوردیناتوره نه پلنر
    اگه نمیدونی دف کوردیناتور چیه بگو بیشتر برات توضیح بدم!

- - - Updated - - -

خب میرسیم به جفر بست رومن ( خدابیامرز رامین خسروی)
    1- شما همونی هستی که سرور b5 زدمت صدا دادی , سرور E3 اومدی گفتی بیا باهم باشیم منم صرفا به خاطر رفاقت اومدم و بازی با اکانت گول رو یادت دادم
    2-آوزدمت توی جمع خودمون توی همون سرور و با بچه های 3ایکس آشنا شدی
    3-همونی هستی که سرور فینال پسورد اکانت ماهان رو اومدی فروختی به عطا بیدوحشی
    4-این سرور هم اومدی اکانتی رو که مانی بالا کشیده بود 140ت فروختی به علی King SE تا علاوه بر اینکه از SW اخراج شده بودی از NE هم اخراج شی )
    5-سرور G3 هم زدمت باز صدا دادی حذف اکانت کردی
    6-وقتی ماهان سرور اون سرور داشت رو من اتک میزاشت ( سر رفاقت با تویی که خودم آورده بودمت توی جمع ! ) خواهشو التماس ماهان کردی که تورو خدا بگو پلنو من زدم که یعنی احسانو من زدم ) کمی از فشاری که روت بود کم بشه
    سر فینال 25 پارسال روزی 2ساعت رو اکانت بودم انتظار داشتم همری که کشیده بودم در حد دمپایی هم نباشه واسه همین کل نیروهارو بدون در نظر گرفتن شرایط به یکی از پلیر های کم تجربه اکانت گفتم بزنه شاید کتیبه بیاره! فیک چیفی هم که به ماهان گفتم من باب مزاح بود که همه هم میدونن کلا آدم شوخ طبعی ام (مثلا شوخی شوخی جدیت گرفته بودم )
    1- سرور B5 هومن Darkness زد این یک ! دوما من تنها بودن تو شمال ! سوما اصن ی اتکم تو بلند نکردی اونجا ! اونجا هنوز به 18 سال نرسیده بودی برای اضحار نظر ! سرور E3 )) معلوم بود کی به کی یاد میداد ! هر دهکده رو تو یه ساید میزدی ! آخرشم ول کردی رفتی ! داداش ما گلد ساپورت زیاد میاریم دورو برمون نگران نباش )
    پ.ن:ایمیل اکانتم دست من بود!!!
    2-جمع 3ایکست اول تو فینال اومدن تو ساید ما خودشونو جا کردن ما کاری بهشون نداشتیم ! همونجور که علیرضا زایستر پست گذاشت گفت برین ساید خودتون ولی جرئت نکردین SW رجیستر کنید )
    3-سرور فینال سر ی اشتباه لپی همر ماهان لو رفت ! ن بیشتر ! هدف کلی این بود که جوری تو پاچه بیدوحشی بکنم که دگ بیداهلی بشه و اکانت نخره !
    4-کسی منو از جایی اخراج نکرده ! اولن من به خاطر رفاقت با هرکس و ناکسی سایدمو عوض کردم ! دوما کسی منو اخراج!!! نکرده خودم پرشو وا کردم درصورتی که 3-4 بار زنگید لیدرتونو جوابشو ندادم و اینقد تو لیدری ضعیف بود و بی جرئت که کارای بقیه رو انداخت گردن من ! همچین آدمی ارزششو نداره که بخوای براش بازی کنی ! سوما تو سایدی که خودفروخته باشه و بخواد ی سره زیر سایه بقیه سایدا بازی کنه من مایه نمیزارم ! مانی کپو از 9 کرده 17 و 1200 تا هم گلد زد روش(در صورتی که 6 ک رعد و 4ک گلدشو خودم زدم روش) ! در ضمن حتی وقتی که اکانتو واگذار کردم داشت رایدش میرفت ! اگه میخواستیم میتونستیم همر اونم مثل سهیل کنیم ! سوما ! آدم از سایدی اخراج میشه که لیدرش اصلی باشه ! مسعود تام و جری باشه مرتضی لجند باشه و ... ! ن اینا که اینجان ! اینا در مقابل اونا شوخی ان ! ( بجز مانی ) ! هر کس و ناکسی که نمیشه صاحب ساید !
    5-سرور G3 هم سر ی اکانت غارت سایدتو فروختی ، بعدشم بعد 200ک گلد خرج کردن هیچ افتخاری آیدت نشد حتی!! سرور فینال هم شرفتو دادی که برگردی به همین جوغ کی تو مثلا میگی منو اخراج کردن !!! ))) اینا اگه مال اخراج کردن بودن تو آی آر ی چیزی میشدن (پ.ن : قبلا هم توضیح دادم که جعفر خودش دگ نخواد محل نمیزاره ! بنده خدا لیدرت چندین بار پیغوم پسغوم فرستاد که پاشو بیا و خودتو لوش نکن و فلان و فلان ... !)
    6-من هیچوقت به کسی نگفتم که بگو پلن مال من بوده ! چون لانچر نیستم من پلنر هم نیستم ! صبح بیدار شدم گفت بهشون گفتم تو زدی گفتم خوب کردی ! بعدشم اونجا فشارو تو خوردی و آخرش برای اتحاد برنده التماس میکردی ! من چرا التماس کنم ) من جلو خود خدا هم سر تعظیم فرو نیاوردم جلو بندش که عددی نیس
    فینال هم همه یادمونه جنابعالی شب کتیبه ها با 12ک کاتا لانچ کردی برای احمق کوچیک ! بعد اینکه اکانتت بعد 4 بار خفت شدن!!! دگ چیزی نداشت اکانتتو دادن که دف بکشیم روش ! شما که دهکده هارو با گلد آپ کرده بودی و حتی ی زره درکنارش بالا نیاورده بودی !!!! ای سوپر پلیر !!!
    فیک چیف هم جدیه جدی بود ! اگه خاطرت باشه هیچکس نبود 2-3 روز! این بنده خدا هرجور بود میخواست فیک رو اونارو زیاد کنه که از فضار اتکای رومون کم شه ! ولی شما حتی متوجه طریقه فیک نبودی !!!
    شما اول از همه ی ساید برای خودت پیدا کن تا من بدونم با کدوم جبهه دارم صحبت میکنم تا بعد به صحبت برسیم )))
    آقای owner شانیزِ آی آی )))
    احتمال میره شما تو یکی از سرور هایی که شانیز بوده رجیستر کرده و اون یکی از فانتزایات بوده ! سالها بعد که به واریان پیوستی دیدی شاهین کلا از ایران رفته اسم شانیز رو به عنوان فرض محال انتخاب نموده ای ))

خوش باشی دوست عزیز
    ویرایش توسط Glory OF Roman : 03-12-2016 در ساعت 03:57 AM

RoMaN EMPiRe The Great

4. تشکر God kill m3, ._.Alone._. تشکر نمود
    پسندیدن _ARTEMIS_, ._.Alone._. پسندید

کلمات کلیدی این موضوع