نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط potentate نمایش پست ها
    من ایشون رو نمیشناسم اما تا حدی حرفش درسته.چرا؟چون که این تایم سرور یعنی نزدیک کتیبه ها چه دفاع لاست بره چه همر جفتش ضرر حساب میشه.

پ.ن:مانی داداش من تا این یکی دوز قبل ج ش به خاطر علی که c3 ثابت کرد پای متا و حرفش میمونه قبول داشتم.اما الان که یه عده میرن اکانت میخرن اطراف سپهر به هیچ عنوان سایدشو تایید نمیکنم.فردا گردن من نندازی.خخخ.الان من باشم میگم عشقه ساید خودمون و ج غ و ش غ.هر کدوم از این 3تا 100 بشه خوشحال میشم.
    اما یه قول اینجا میدم اونم اینکه همری به اسم king se نخواهیم دید.c3 هم رفتیم روم ج غ گفتیم جنگ یونیک نباید اینجوری میبردید تا 1 ساعت دیگه نیارید میایم میبریم.و اومدیم بردیم.حالا بزرگترین اشتباه حرکت روی ش ش بود.

منم کاملا با حرفای شما موافقم این تایم سرور اصلا عاقلانه نیست پلن پشت به پشت اجرا بشه و لاست همرو دفاع و زیاد کنه
    الان همرای جنوب شرق و جنوب غرب داره تو سر هم میخوره و دفاع هم از این دو ساید داره تلف میشه که اصلا کار درستی نیست و از این اب گل الود دو ساید شمالی بیشترین بهره رو میبرن

ولی در جواب اون حرفی که گفتی اصلا سهیل هانیبال و نمیشناسی باید خدمت دوستان گلم عرض کنم که حق با شماست
    کسانیکه تو سرورای دژکوب بازیکن شدن و اینجا ادعای پلیری میکنن نبایدم سهیل و بشناسن اگه از سرورای کلاسیک دژکوب بازیتونو شروع میکردید حتما بدون شک سهیل و میشناختید

با ارزوی موفقیت برای سایدهایی که تو بازی زحمت بیشتری میکشن

H O O M A N P . O . M . S[/size]
    ویرایش توسط hooman : 03-11-2016 در ساعت 07:49 PM

2. تشکر God kill m3, fereidoon, V A H ! D تشکر نمود

کلمات کلیدی این موضوع