نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط potentate نمایش پست ها
    من ایشون رو نمیشناسم اما تا حدی حرفش درسته.چرا؟چون که این تایم سرور یعنی نزدیک کتیبه ها چه دفاع لاست بره چه همر جفتش ضرر حساب میشه.

پ.ن:مانی داداش من تا این یکی دوز قبل ج ش به خاطر علی که c3 ثابت کرد پای متا و حرفش میمونه قبول داشتم.اما الان که یه عده میرن اکانت میخرن اطراف سپهر به هیچ عنوان سایدشو تایید نمیکنم.فردا گردن من نندازی.خخخ.الان من باشم میگم عشقه ساید خودمون و ج غ و ش غ.هر کدوم از این 3تا 100 بشه خوشحال میشم.
    اما یه قول اینجا میدم اونم اینکه همری به اسم king se نخواهیم دید.c3 هم رفتیم روم ج غ گفتیم جنگ یونیک نباید اینجوری میبردید تا 1 ساعت دیگه نیارید میایم میبریم.و اومدیم بردیم.حالا بزرگترین اشتباه حرکت روی ش ش بود.

منم کاملا با حرفای شما موافقم این تایم سرور اصلا عاقلانه نیست پلن پشت به پشت اجرا بشه و لاست همرو دفاع و زیاد کنه
    الان همرای جنوب شرق و جنوب غرب داره تو سر هم میخوره و دفاع هم از این دو ساید داره تلف میشه که اصلا کار درستی نیست و از این اب گل الود دو ساید شمالی بیشترین بهره رو میبرن

ولی در جواب اون حرفی که گفتی اصلا سهیل هانیبال و نمیشناسی باید خدمت دوستان گلم عرض کنم که حق با شماست
    کسانیکه تو سرورای دژکوب بازیکن شدن و اینجا ادعای پلیری میکنن نبایدم سهیل و بشناسن اگه از سرورای کلاسیک دژکوب بازیتونو شروع میکردید حتما بدون شک سهیل و میشناختید

با ارزوی موفقیت برای سایدهایی که تو بازی زحمت بیشتری میکشن

H O O M A N P . O . M . S[/size]
    ویرایش توسط hooman : 03-11-2016 در ساعت 07:49 PM

2. تشکر God kill m3, fereidoon, V A H ! D تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hooman نمایش پست ها
    منم کاملا با حرفای شما موافقم این تایم سرور اصلا عاقلانه نیست پلن پشت به پشت اجرا بشه و لاست همرو دفاع و زیاد کنه
    الان همرای جنوب شرق و جنوب غرب داره تو سر هم میخوره و دفاع هم از این دو ساید داره تلف میشه که اصلا کار درستی نیست و از این اب گل الود دو ساید شمالی بیشترین بهره رو میبرن

ولی در جواب اون حرفی که گفتی اصلا سهیل هانیبال و نمیشناسی باید خدمت دوستان گلم عرض کنم که حق با شماست
    کسانیکه تو سرورای دژکوب بازیکن شدن و اینجا ادعای پلیری میکنن نبایدم سهیل و بشناسن اگه از سرورای کلاسیک دژکوب بازیتونو شروع میکردید حتما بدون شک سهیل و میشناختید

دوست عزیز
    مهدی جزو قدیمی ترین سه ایکس بازهای ای ار هست همیشه هم تو تیم لیدری بوده این سرور هم سه ایکس هست نه نرمال !
    اینکه کسی سهیل یا خودت رو نشناسه چیزه عجیبی نیست !
    ربطی به این قضیه که پلیرهای خوبی بودین یا پلیر نیستید هم نداره
    همونجور که نرمال باز ها هم سه ایکس بازها رو زیاد نمیشناسند

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    دوست عزیز
    مهدی جزو قدیمی ترین سه ایکس بازهای ای ار هست همیشه هم تو تیم لیدری بوده این سرور هم سه ایکس هست نه نرمال !
    اینکه کسی سهیل یا خودت رو نشناسه چیزه عجیبی نیست !
    ربطی به این قضیه که پلیرهای خوبی بودین یا پلیر نیستید هم نداره
    همونجور که نرمال باز ها هم سه ایکس بازها رو زیاد نمیشناسند
    همینطور در پی صحبتات دلیلیم نداره نرمال باز ها پلن های 3ایکس رو درک کنن! واسه همین شاید تلفاتی که توی سرور میبینن براشون عجیب باشه! و با توجه به همرای کمی که توی 1ایکس کشیده میشه قضاوت میکنن وبه نظرشون زیاد میاد
    توی نرمال سالی یبار پلن ریخته میشه وسط هر پلن میشه یه مسافرت یه روزه هم رفت و برگشت
    عادت به تعداد پلن های زیاد و ریز ندارن دوستای عزیزمون
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hooman نمایش پست ها

دوست عزیز کل کل که بحثش جداست تو فروم و برای گرم شدن بازی و هیجان و انگیزست.اینکه گفتم نمیشناسم شما بد برداشت کردید.
    حالا اگه یه جایی هم کل کل من یا دوستان میکنیم منظور به بد بودن طرف مقابل نیست.فقط با بعضی روشهای بازی یه عده مشکل دارن.
    شما هم مطمئن باش اگه ش غ یا ج غ یا ج ش بازیکن های خوبی نبودن هیچ وقت ادم نمیگفت سطح سرور بالاست.

پ.ن:اقا مجتبی ش غ واقعیتش بعد ای ار دیگه جایی برای بازی نبود.اینایی که اسم بردی ماشالا از بس پلی کردیم اوایل بازی پایه هستن بعد بیخیال میشن میرن.پیر شدیم دیگه.من هم چون یکی مثل مانی که سبک بازیشو دوست دارم و سالم پلی میده به من گفت بیا اومدم ش ش همه چی هم عالیه.ش غ دیگه پلیرای سابقش نمیان یا بیان میرن زود.

پ.ن:نرمال بازای نوب.خخخ.ما خیلی شاخیم چون اسپید بازای ایران کلا شاخن.بحث نکنید.الان یه شر به پا کنیم سر نرمال و 3 ایکس دور همی شاد بشیم.

6. تشکر partizan تشکر نمود
    پسندیدن Ha6, partizan پسندید
    نپسندیدن DumeniC نپسندید

کلمات کلیدی این موضوع