-

نوشته اصلی توسط
God kill m3
این سایت یک سری آپشن اضافه کرده به بازی برای جذابیت اما کلاً از پایه و اساس غلطه
مبحث بیگ همری تو سروری که 3-4ماه طول میکشه و و 1ماه ازش گذاشته ، یک چیز مسخره و بی اساسه .
اگر مصطفی هم حرفی زده در این مورد ، منظورش درست برداشت نکردی مورچه !
شما تو بیابون ده زدی و کپ کشیدی و آوردی بالا و با تولیدات کپت و فیدراتُ ، نان استاپ داری میدی بالا همرتُ
برای اینکه یک همر توتن با gb gs شارژ بشه تو این سرور با کلاه خود های 15% ، ساعتی 355ک منبع میطلبه .
کپ lvl18 150% ، ساعتی 378ک میده .
خوب من ازت سوال میپرسم مهدی ، واقعا کاره شاقیه ؟
این بحث از ریشه غلطه ! چون هر اکانت با توجه به منفعت سایدش بازی میکنه .
در مورد تاپ هجوم !
نه اقا ! جاسوس چرا بکشن بیان تاپ ؟
من 3 ک گرزی الکی بزنم تو فیدرم ، روزی 1ساعت وفت بزارم واحه خالی کنم ، تاپ هجومم میگیرم
البته منظورم تو نیستی مورچه.
کاری که خیلیا دارن انجام میدن تو این سرور یا جاهای دیگه ، همینه !
منتهی وقت رو چیزای بیهوده نمیزاریم .
پ.ن : ارزش کارت پایین نمیارم مهدی ، ولی انتظار دارم ازت که تو حداقل قاطی بحثای مسخره نشی .
پ.ن 2 : بعضیا هستن میان کف فروم ، کل کل میکنن و شعر بیش از حد میگن یا اسم اکانتت مشخص کن ، یا کل کل نکن برادر .
Nima
سلام نیما جان.داداش من که تاپ هجوم هستم برای کشتن حیوونای تو ابادیه فقط تایم سرور و اضافه شدن حیوونا و مورال که نسبت به جمعیتم میخورم حساب میکنم میزنم غارت میکنم که تلفات ندم.با حرفات مشکل ندارم به جز قسمت مقدار منابعی که برای ساخت همر لازمه .اگه به همین سادگی بود با توجه به تلفات که ما دادیم الان باید بیگ توتن 10و15 کیلو از ما بیشتر باشه گرزیهاش و 3و4کیلو سوارش.چجوری استارت بخوره همرخیلی مهمه.بخدا بیا رو اکانت من ببین من کراپم تا 15 بالا بردم .برای همین میگم منابع اوایل خیلی مهمه چجوری مصرف بشه برای بهتر استارت خوردن همر برای همینه.از طرفی ما چون قفس خیلی کمی خریدیم تلفات خیلی بیشتری نسبت به خیلیا دادیم.نه اینکه نخوایم دوستان بهتر چکش میزدن.ما نهایت 10و15ک گلد میتونیم بزنیم رو اکانت.یه حساب سر انگشتی هم کنی میبینی طرز مصرف منابع خیلی مهمه اول سرور.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
pOtEntAtE
سلام نیما جان.داداش من که تاپ هجوم هستم برای کشتن حیوونای تو ابادیه فقط تایم سرور و اضافه شدن حیوونا و مورال که نسبت به جمعیتم میخورم حساب میکنم میزنم غارت میکنم که تلفات ندم.با حرفات مشکل ندارم به جز قسمت مقدار منابعی که برای ساخت همر لازمه .اگه به همین سادگی بود با توجه به تلفات که ما دادیم الان باید بیگ توتن 10و15 کیلو از ما بیشتر باشه گرزیهاش و 3و4کیلو سوارش.چجوری استارت بخوره همرخیلی مهمه.بخدا بیا رو اکانت من ببین من کراپم تا 15 بالا بردم .برای همین میگم منابع اوایل خیلی مهمه چجوری مصرف بشه برای بهتر استارت خوردن همر برای همینه.از طرفی ما چون قفس خیلی کمی خریدیم تلفات خیلی بیشتری نسبت به خیلیا دادیم.نه اینکه نخوایم دوستان بهتر چکش میزدن.ما نهایت 10و15ک گلد میتونیم بزنیم رو اکانت.یه حساب سر انگشتی هم کنی میبینی طرز مصرف منابع خیلی مهمه اول سرور.
با توجه به آماری که از ساید ها داریم بیگ توتن بیشتر از این حرفاست
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
با توجه به آماری که از ساید ها داریم بیگ توتن بیشتر از این حرفاست
من که میگم میتونه باشه.ولی ده اولش دهکده همرش باید باشه تلفات هم نداده باشه استارت غارتش هم خیلی قوی باشه.میتونه حدود 500 تا کاتا بیشتر باشه و اون تعداد نیرویی که گفتم تو سواره و پیاده که در اون حد البته خیلی خیلی بعیده.
اما کسی که تو فکر فقط یه رکورد باشه که هیچوقت نمیاد خودشو تارگت کنه و لو بده.ما هم که گذاشتیم دلایل خودمونو داشتیم.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن