-
جناب ادمین نمیشه اینجور که. اومدیمو با یه دوستی بازی کردیم بعد طرف مرد. این بار تکلیف ما چیه ؟! اگر بناس قضیه اینجور پیش بره که سنگ رو سنگ بند نمیشه. ما بشینیم بازی کنیم بعد بیان اک مارو بدزدن. طلارو بدزدن. حتی بیخیال طلا و پوا هم بشیم نمیشه بیخیال وقت از دست رفته شد.
به نظر من شما باید یه اصلاحی در قوانین شخصیتون بکنید.
سینا
-

نوشته اصلی توسط
SiNA_NUMBER_2
جناب ادمین نمیشه اینجور که. اومدیمو با یه دوستی بازی کردیم بعد طرف مرد. این بار تکلیف ما چیه ؟! اگر بناس قضیه اینجور پیش بره که سنگ رو سنگ بند نمیشه. ما بشینیم بازی کنیم بعد بیان اک مارو بدزدن. طلارو بدزدن. حتی بیخیال طلا و پوا هم بشیم نمیشه بیخیال وقت از دست رفته شد.
سینا
اتفاقا قوانین به نفع کاربره.
برعکسشو در نظر بگیرید یه نفر به اکانت شما نظر داشت هزار نفر هم خاطرخواه داشت که حاضرن براش شهادت بدند بعد ما بیایم پسورد شما رو ریست کنیم بدیم به ایشون به نفعتون میشه؟
شما اگه با ایمیل خودت اکانت بسازی خدای نکرده هرکی بمیره برای شما مشکلی پیش نمیاد.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
SiNA_NUMBER_2
سینا
واقعا جای تعجب داره.
چه انتظار های بیجای دارین .
پ.ن: آقا آب بدین از خنده روده پر شدم
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن