نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pOtEntAtE نمایش پست ها
    من میگم اکانت بسازید من ش ش رفتید ج ش ساختید؟خخخ یعنی پت و مت بازی در اوردید همین اول کاری.
    خب مگه مجبورید بعد از ساعت خوابتون اکانت بسازید.

اکانت من FRIeNDS ش ش

از بالا شخم بزن بیا پایین منم از پایین شخم میزنم به بالا تو مرکز به هم برخورد میکنیم

وعده دیدار ما منطقه صفر مرزی

جهان هرگز تکرار نمیشود...

2. پسندیدن pOtEntAtE پسندید
    نپسندیدن DumeniC نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ._.Alone._. نمایش پست ها

از بالا شخم بزن بیا پایین منم از پایین شخم میزنم به بالا تو مرکز به هم برخورد میکنیم

وعده دیدار ما منطقه صفر مرزی

شخم بزن رو خوب اومدی.ما مثل یه بچه خوب میشینیم یه گوشه تاپ 10 پوش میبینیم میخندیم.وقتی یه اکانت با بازی سالم میاد کل هفته ها میره تاپ مهاجمین.سوپر پوشرهای سرور رو میگیره.
    عاشق این پوشرها هستم که سطحشون با 20 تا اکانت هم بالا نمیره.

Capture.jpg

نهایت این دمپایی ما یا میخوره که هیچوقت مهم نبوده برامون.ساید ترجیحا اهمیت داره.یا میمونه اونم 100% میخوره رو سر سایدی که بازی کثیف کرده باشه .

همیشه دوست داشتم پوشرهارو ببرم زیر سوال.مولتی که کاریشون نداره اسمشو میگه بازی تیمی چون ای پی نمیخورن.من میگم چون سطحشون پایینه مولتی زیاد میسازن.

پ.ن:راستی مشخصه که 02 دهکده همره .البته ما عادت داشتیم ده همرمون پاپش حدود 500 باشه.

4. تشکر GREEN MAN, M3nTaL, ._.Alone._. تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pOtEntAtE نمایش پست ها
    شخم بزن رو خوب اومدی.ما مثل یه بچه خوب میشینیم یه گوشه تاپ 10 پوش میبینیم میخندیم.وقتی یه اکانت با بازی سالم میاد کل هفته ها میره تاپ مهاجمین.سوپر پوشرهای سرور رو میگیره.
    عاشق این پوشرها هستم که سطحشون با 20 تا اکانت هم بالا نمیره.
    فک کنم زیادم اهل رید نیستی چون بدون پوش و تاپ مهاجمینم میشه تاپ غارت بود و لاست هم نداد.
    جدایی طلب

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط life_4_ever نمایش پست ها
    فک کنم زیادم اهل رید نیستی چون بدون پوش و تاپ مهاجمینم میشه تاپ غارت بود و لاست هم نداد.
    ی جور دگ هم میشه نگاه کرد ! میشه کپ رید داد ! در کنارش هفته ای 10-15ک اسکات بکشی با مولتی بزنیشون !

قضاوت با خودتون

RoMaN EMPiRe The Great

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط life_4_ever نمایش پست ها

اهل رید با اهل پوش فرق داره.اگه میخواستم جز نفرای 8و9و10 باشم اره بات یا imacros میتونه اکانت ببره تو تاپ جز نفرات آخر.ولی دستی غارت کنی پوش نکنی تلفات 0 اونم تو زدن آبادی فقط. 1 نفر هم تو سرور نمیتونی پیدا کنی بگه ما این شکلی پلی میدیم.
    یعنی یکی بگه ما داریم ناتار دستی رید میدیم رفتیم تاپ غارت میشه یه جمله خنده دار.

اختلاف سطح با پوشرها میدونی یعنی اینکه اون عزیزی که اومد بیگ توتن گذاشت مختصاتش ببینی یا مختصات همر سهیل میفهمی نزدیک 12 ساعت تا 1 روز زودتر اون 2تا اکانت ده همر زدن تا ما.و این خیلی حرفه.
    هرکس یه هنری داره یکی مثل پوشر ها هنر پوش و توهم بیگ ما هنر بازی سالم.دومی افتخار داره اولی نه.

ادم وقتی لینک بذاره و ادعا کنه بیگ رو کرده که مطمئن باشه حساب کتابش درست باشه.همونطور که اکانت ما هم معلوم نیست بیگ باشه یا نه احتمال 99% این بیگ سروره.اما شاید باشه از این همر بزرگتر.چون ما روی این اکانت تلفات دادیم.ما بیگ زدیم چون هنر استفاده از منابع و چه تایمی چی ساخته بشه داریم.
    اما کلا این بحث ها برای گرم شدن سروره فقط وگرنه ایرانی جماعت تو بازی انفرادی عالی هستن اما تیمی تقریبا 0.
    مهم ساید و متحد اینده هر سایدی هست.ما که ثابت کردیم بیگ سرور هم برای متحد حتی اگه لازم بشه میزنیم.اکانت فدای سر ساید و هرکس میخواد متحدش باشه.مهم اینه همه لذت یه سرور با کیفیت و سالم ببرن.

پ.ن:میگم یه وقت پوشر کسی ناراحت نشه اونم هنره که ما نه دوست داریم نه بلدیم.فقط ادعا کردن پوشرها منطقی نیست همین.

8. تشکر GREEN MAN, God kill m3, taha-Desperado. تشکر نمود
    پسندیدن GREEN MAN, taha-Desperado. پسندید
    نپسندیدن DumeniC نپسندید

کلمات کلیدی این موضوع