ما در خدمتتون هستیم
مطلبی که من گفتم مربوط به اوایل سرور و قبل از واقعه ی علی 21 بود و پسوردی هم که اون شخص داد توی پی وی ts داد که همون موقع بستم و رفت!
وگرنه شک نکنید با کاری که با علی21 کردن و ای پی سیتریه مشترک اون با گرین من میدادم خود علی تا اعمال قانون کنه
دقیقا اون شخص هم به طور واضح بهش گفتم که نه اقا جان ما اینکاره نیستیم! که دو سه تا اسکرین داد که فکر میکرد من میگم دروغ میگی! اما دید نه ما اهلش نیستیم و براش یه دربستی گرفتم گفتم مارو به خیر شما رو به سلامت.
دقیقا ده روزی پیش داخل بازی هم این مطلب رو به مهدی عزیز از اکانت فرند توضیح دادم و اگه چیزی تو چنته داشتیم دیگه شیپور چی و طبل و دهل راه نمینداختیم.زیر زیرکی کارمون رو پیش میبردیم! سابقه ی ما برای کسایی که باهامون بازی کردن روشن و واضح هست و خوب میدونن این وصله ها به ما نمیچسبه که بخوایم توی سرور های سطح بالای اینجا! زانو خم کنیم.
که حالا شما اب دیدی شناگر شدی گل الودم که بوده گفتی بزار ماهی هم بگیریم!
ما اگه رو مستر پرزیدنت لوگین داشتیم که نمیومدم 30تا اینسرت بزنم برای این لانچ مفتضحانه. و دفاع خودم رو بدم بچه های دیگه!
دیوار چین رو میچیدم جلوش که با کله بره تو دیوار همر 01 شون هم برنگرده 2تا کراپلندم هم نخوره 4تاش هم زخمی شه!
معلمین ادبیات املا و انشا عزیز هم دو تا چکش بزنن رو دو زاری های کجشون تا فرق کنایه و غلط املایی رو متوجه بشند و از با نمک کردن فضای فروم خود داری کنند![]()