-

نوشته اصلی توسط
hellseeker
من همه اکانت ها رو چک کردم یکی تو محدوده 50- و یگی دیگه -100 خلاصه هر کدوم یه جا بوده شعور بقیه رو با این جمله هات زیر سوال نبر امکان حدس زدن اون فاصله ها وجود نداره ! و حتی با اینکه تو اتحاد تعداد نیرو رو نشون نمیده !! شما خوب بلد بودی جایی که با شمشیر زن رید میده دلاور بریزی جایی هم که شوالیه هست نیزه دار ( داخل d3 هم همین کارا رو شروع کردید که با عکس العمل مشابه رقیباتون مجبور به حذف اکانت شدید )
اگر اینجوری باشه که تبریک اول رو به صادق صمدی باید گفت تبریک بعدی رو هم به شما میگیم !! با اینکه سر خراب کاری naruto پیش قدم بودید
من اطلاعی از اکانت ناروتو ندارم
سرور d3 هم می تونی از مانی بپرسی کی نذاشت نیروهای سهیل که تو اکانت اس ای پارک بود خفت بشه.
اصلا اینجوری نیست ماهان جان ما خیلی جاها رو با نیزه پر کردیم و با توجه به تلفات 20 تایی که هر سری به اونا زده می شد معلوم بود که با شمشیر خوده و جاهایی که پالاد ریختیم و لاست زیادی دادیم.
ماهان خودت می دونی پیدا کردن مولتی سهیل با توجه به شناختی که خودتم داری ازش کار سختی نیست
راستی من هنوز واسم یه سوال مونده سپهر گرین من میگم تو چرا با اون اکانتی که از اس ای چنچ کپ شد آی پی مشترک داری؟؟؟
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 1 نپسندیدن