نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
    خندیدم
    من نه به ماهان زنگ زدم و نه چیزی بهتره بری از خودش بپرسی
    در مورد دفاع و لینک سبز هم آره گلم من ترجیح دادم دف رو بریزم نان کپ اکانت اسباگتی و خودم دف نداشته باشم. شما همچین کاری میکنی؟ عمرا نکنی در مورد حد بازی و این چیزا هم هر وقت خودت یه حرکت زدی بیا حرف بزن. ببخشید شما همونی نیستی که معماری یونیک رو با 5 کی گرزی ازت زدیم؟ روت زیاده ها
    در مورد سروری که مرتاضو زدید هم خودت بهتر میدونی من تو شمال غرب اول هیچکاری بودم و بعدشم با 4 تا پلیر ساید رو اداره میکردم و مرتاض برام اهمیت نداشت و از همه مهمتر از من زدی که الان زبونت درازه؟ یادته تو اون سرور آخرش نوب بودنتو نشون دادی و به جای اینکه همرو بزنی به واندر هر چی داشتی زده بودی چکمه یونیک رو برداری؟ به واندر جنوب غرب لنگ کفش رده بودی بیاره پایین؟
    شما بهتره به نگاه بکنی ببینی الان اصلا بزرگ شدی یا فکر میکنی بزرگی و این اعتماد به سقف رو زیر پرچم کی به دست آوردی.
    گفتم پرچم یاد یه چیزی افتادم. الان دقیقا شما زیر پرچم کی هستی؟ سایدت که مستقل بازی میکنه تو یکم برو اونورتر ببینیم زیر پرچم کی داری شاخ بازی در میاری:d
    اینا که داری میگی* تخیلات خودته یا کسی* بت کمک کرده

همه چی* معلومه نیاز نیست من بگم دیگه بلایی سر nw آوردی تو و امثال تو که پلیرای سابقش دیگه نمیان که شده ساید فان

۳تا همر زدین تو دیوار ۴تا کپ لینک سبز پرید یه همرم چیف شد همتونم رو حذف بودین (ویرایش شده توسط MOD Corleone)

حالا دیگه شاخ نشو

SEPEHR
    GREEN MAN
    ویرایش توسط MOD CorLeone : 03-06-2016 در ساعت 03:55 PM دلیل: توهین به کاربران
    JUST NE

2. پسندیدن M3nTaL پسندید

کلمات کلیدی این موضوع