نقل قول نوشته اصلی توسط Eshbil نمایش پست ها
ببین عزیز دلم . اول از هرچیز باید بگم تا جایی که یادم میاد دژکوب یه بازی تیمیه و وقتی یه متا میبرد هر دو طرف متا برنده بودن و بعد از 10 سال هنوز کسی نیومده بگه فلان ساید ، میگن فلان اتحاد !
حالا اینکه شما میگی یه ساید مهمه و یه نفر خوبه ، یکی گندست و بقیه زیر پرچم یعنی هیچی از بازی نمیدونی و اینجا واسط فقط .. ولش کن . نمیخوام پاک شه !
وقتی 2 تا ساید قوی با هم متا میبندن نشون دهنده سیاست بالای لیدر هاست نه ضعف یکی از ساید ها . خوشبختانه شمال شرق و جنوب شرق ثابت کردن که مثل شمال غرب نیستن .وقتی متا میشن ، حتی با وجود کثیف بازی های دوستان شمال غربی و گاهنا جنوب غرب پای هم میمونن و همه جوره از هم حمایت میکنن !
هنوز خاطرات d3 از ذهن بچه ها پاک نشده بود که دوباره تکرار شد با این تفاوت که این بار ساید حذف نکرد !
همین سپهر که شک داری تو پلیر بودنش ، تقریبا میشه گفت حتی اگه اکانت های یه ساید رو بهش بدی ، هیچکدوم از بازی عقب نمیمونه !
بهت پیشنهاد میکنم یه بار بیایی و روی اکانت سپهر بازی کنی تا بفهمی چی میگم
قدیما رسم بود که وقتی واندر 100 میشد . پلیر های ساید های دیگه میومدن فروم ، تبریک میگفتن . آمار میدادن و میرفتن دنبال بازیشون تا سرور بد !
همین کارت نشون میده که بازیکن شما نیستی !
بیخیال ...
مونده تا برسین . زوده نظر بدین در مورد این و اون .

کف خواب فروم - مدافع حقوق شمال شرق - افشین :دی

سلام افشین جان
افشین من شما رو به اندازه کافی قبول دارم حداقل کم کمش توی مرام هنوز اون سرور دی 3 که اومدم باهات صحبت کردم بابت اکانت مهدی یادم نرفته
من اومدم و تبریک گفتم به بچه های اس ای ولی بحث اصلی من اینه که بهتره هر کوارتر برای خودش بازی کنه که بازی جذابیت بیشتری داشته باشه
در این که اس ای یکی از قطب های بزرگ بازیه شکی نیست گفتم که بیشترین پلیر هم توی اون کوارتر ثبت نام کردن حتی اس ای به تنهایی هم می تونست واندر رو صد کنه اما این رویه باعث شد که کیفیت سرور بیاد پایین درمورد متایی هم که گفتین فکر کنم پیمان موقعی که بازی در جریان بود اومد توی فروم اعلام کرد وضعیت اس دبلیو رو
و در اخر من نگفتم که بازیکنی که داری میگی پلیر نیست الان ماشاالله هر کسی که روز اولش باشه دژکوب بازی کنه با گلدی که خرج میکنه و بودن ناتار و داشتین مولتی راحت میتونه بیاره خودش رو بالا
امیدوارم همیشه موفق باشی