نقل قول نوشته اصلی توسط GREEN MAN نمایش پست ها
nw توانایی زدن NE رو نداشت این سرور
درباره سرورهای گذشته 4تا زدین 4تا خوردین اون موقع که NE بار اول 100کرد تو نبودی جیگر
در ضمن شما خودت هر موقع حرفی برای گفتن داشتی چیزه خاصی داشتی بیا کل کل نه یه دمپایی زدی اومدی جوگیر شدی
امیدوارم اسپید بعدی روباشی ببینم چیکاره ای

SEPEHR
GREEN MAN

ببین وقتی میگم جواب نده چون میدونم طرفم هیچ اطلاعاتی نداره به خاطر همین میگم جواب نده دوست عزیز
قسمتهایی که توی ریپلای نیاوردم چون هیچ ارزشی نداشت و بهتره که در دادن پست دقت کنین
اگه ان دبلیو توانایی زدن ان ای رو نداشت چرا ان ای رفت زیر پرچم یه کوارتر دیگه عرضه داشتن برای خودشون یه کوارتر می شدن پس لطفا هیچی در این باره نگو طرف پشت یکی دیگه قایم میشه بعد میاد ادعا میکنه
من توی پست اولم گفتم ان ای هم میزد چون بازی می کرد هیچ موقع نگفتم که فقط ان دبلیو میزد دقت کن عزیزم متوجه میشی برای اون موقع اگه منظورت ای ار باشه گفتم که اطلاعات نداری بهتره از دوستان قدیم اگه اگه بشناسیشون بپرسی اکانت madarshb کی بود و کجا لاگین کرد اگه باز هم از قدیمی های ان ای کسی نبود حداقل شاید مهدی رو بشناسی اکانت اورجینال سامی بهت میگه راند اول اسپید کی اونجا بود و چه کسی با دژکوب اشناش کرد عزیزم اطلاعات از قدیم نداری هیچی نگو بحث ما این سروره
درباره خط بعدی شما رو ارجاع میدم به این لینکhttp://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=412&page=170
بعدش هم گفتم که من دف میساختم این لنگ دمپایی رو هم همینجوری ساختم بعد اگه شما همر ساز باشی می دونی که با اکانت گول نمیشه به این راحتی همر ساخت اگه میخواستم توتن انتخاب کنم میشد لینک بالایی
سرورهایی که همه بشن یه کوارتر واینجوری پیش بره فایده نداره (غارت از ناتار چیف از ناتار مولتی اکانتی میشه بازی تیمی - خرید و فروش کتیبه و کثیف بازی میشه ادعا کردن در بازی و...)
دیگه فقط برای روشن شدن موضوع این پست رو گذاشتم متاسفانه دیگه نمی تونم جواب شما رو بدم به خاطر صحبتی که اول گفتم به قول معروف هرچی شما میگی درست ما نوب شما خوب