-

نوشته اصلی توسط
BLACKHAND
دوستان یکم سعی کنید بزرگ بشید....عجبا
به نظر من برد اصلی رو ساید های مخالفمون کسب کردن چون خداییش فک کنم این سرور خیلی چیزا از تیم صادق صمدی و ماهان یاد گرفتید
صادق مسلما این میتینگ قم هست دیگه؟
سلام. چطوری پسر
با اینکه اعصابم خرابه اما بهیچ عنوان بخودم اجازه نمیدم که حرف درست رو کتمان کنم. خداشاهده که کاملا حرفت درسته!
من از سرور 9 که اولین ورزن نسخه 4 بازی بود و نصفه نیمه بودم و سرور7 استارت خورد رفتم پلی کردم و اکثر سرورها رو پاس کردم یا با دوستام رو اکانت هاشون یا اک خودم یا داداشم پلی کردم اینجور باخت فجیحانه ای یادم نیس.
البته دوستان شرقی کار خیلی شقی نکردن ماها زیادی پوچ بازی کردیم. اونم بخاطر سن هامون هست که بیشتر تجربه مون بکار میاد و یکی دوتا پلیر تازه نفس باید در کنارمون باشه که اجرا کنه./ این با تمام لیدرها و بزرگان شمال غرب که من کوچولوی توشون هستم هم کاملا صدق میکنه.
خراب شدن ساید جنوب غرب و متای از اول سرور شرق و با برنامه و هدف چاه رو برای غرب کندن و غافل ازینکه غرب سرش تو کار خودش و فان بازی کردنشه و از همه جا بیخبره و به امید اینکه اکثر پلیرها خداییش هم باسابقه بودن و کارشون بلندن دلبستن و هماهنگ نکردنشون این باخت فجیح رو ببار اورد که جنابعالی و دوستان بیایین کلاسشو بذارین.
مخلص همگی
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 04-05-2015 در ساعت 06:35 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن