-
سلامی دوباره به کل دوستان
ایشالله اگه بشه تایم بچه ها جور در بیاد یه میتینگی در روزهای آتی ترتیب میدیم و یه حضور دور همی خواهیم داشت
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
sadegh_samadi
سلامی دوباره به کل دوستان
ایشالله اگه بشه تایم بچه ها جور در بیاد یه میتینگی در روزهای آتی ترتیب میدیم و یه حضور دور همی خواهیم داشت
سلام مجدد
صادق راه دور نبـــــــــــــــــــاشه بنداز همدان به همه شهرها نزدیکه
پس از نبرد قبیله کلاغ ها با عقاب پیر
تنها یک چیز بر جای ماند
کوهی سیاه از لاشه کلاغ ها
-

نوشته اصلی توسط
33yed_mojtaba
سلام مجدد
صادق راه دور نبـــــــــــــــــــاشه بنداز
همدان به همه شهرها نزدیکه

اصلا یه میتینگ تو گارنا میزاریم
چطوره؟
فقط هر کی باید بساط فرحزادشو خودش کنار خودش آماده کنه :d
ما رو دیدی مثل همیشه از دور دست تکون بده ... !!
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام و خسته نباشید میگم خدمت همه دوستان
و جا داره باز هم به بچه های شمال غرب خسته نباشید بگم به خاطر اینکه بازی کردن و مثل بعضی از کوارترها خالی بازی نکردن
کلا فکر کنم دو تا ساید داشتیم شمال غرب و جنوب شرق (شمال شرق و جنوب غرب وبعضی از اکانتهای شمال غرب )
این هم فکر کنم اخرین همری بود که به واندر خورد بدون جنگ اموز بود که همینجوری ساختیم با اینکه اکانتمون دف ساز بود ولی این رو زدیم که نتیجه ای نداشت
البته دف واندر بچه های اس ای خیلی فوق العاده بود
امیدوارم همیشه موفق باشین با تشکر علی
3.jpg
جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
seyyed
سلام و خسته نباشید میگم خدمت همه دوستان
و جا داره باز هم به بچه های شمال غرب خسته نباشید بگم به خاطر اینکه بازی کردن و مثل بعضی از کوارترها خالی بازی نکردن
کلا فکر کنم دو تا ساید داشتیم شمال غرب و جنوب شرق (شمال شرق و جنوب غرب وبعضی از اکانتهای شمال غرب )
این هم فکر کنم اخرین همری بود که به واندر خورد بدون جنگ اموز بود که همینجوری ساختیم با اینکه اکانتمون دف ساز بود ولی این رو زدیم که نتیجه ای نداشت
البته دف واندر بچه های اس ای خیلی فوق العاده بود
امیدوارم همیشه موفق باشین با تشکر علی
3.jpg
فقط یه چیز محض اطلاعت بگم جیگر همر هایی که فقط NE داشت ۳برابر nw و sw باهم بود :د
در ضمن دف واندر از ۳۰ میلش ۱۵میل دست کم مال NE بود
هرچند خیلی* داخل خود بازی هم سعی* کردن متا شرق خراب کنن اما این حرفا تاثیری نداشت واندر SE نبود واندر کل شرق بود
این که nw خیلی* تعطیل بود بحثی* توش نیست یسری اکانت*ها تا لحظه آخر رید زدن و موفق شدن رنک ۱ غارت بگیرن اما هیچی* برا گفتن نداشتن کلا مدال غارتو میخواستن
بنابراین دربار NE وقتی* می*خوای صحبت کنی* اول به احترامش پاشو بعد نظر بده
SEPEHR
GREEN MAN
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
GREEN MAN
در ضمن دف واندر از ۳۰ میلش ۱۵میل دست کم مال NE بود
SEPEHR
GREEN MAN
سلام
ببین عزیز حال و حوصله کل کل ندارم
چون موقعی کل کل ارزش داره که طرفت بازیکن باشه نه اینکه زیر چتری باشه
بچه های اس ای اره اونها رو قبول دارم بیان چیزی بگن و جوابشون رو بدم اما شما رو نمی تونم ....
1-به این بازی میگن دژکوب و 4 تا کوارتر داره اگه اینجوری بود میگفتن کل دژکوب و نصف شمال غرب
2- این رو که متوجه میشی بازی (برد و باخت هم داره ) اما بازی به هیجانه نه راکد بودن بازیکن بعد بگن سه برابر همر داریم اگه بازی میکردین مثل اون قدیم الان کل ان ای رو ان دبلیو خاکش رو زیر و رو میکرد اون موقع متوجه میشدین بازی کردن یعنی چی (البته منظور من اسپیدهایی بود که بازی می کردیم اون موقع ان ای هم به ان دبلیو حمله میکرد)
3- بعد از یه مدت نمیگن شرق واندر رو صد کرد میگیم اس ای واندر رو صد کرد شما می تونی بازی کنی واندر خودت رو صد کن بعد بیا اینجا بحث سرور رو انجام بده
4- در اینکه ان ای دف واندر رو تامین میکرده شکی نیست بر منکرش لعنت (اخه میدونی چی وقتی که ان ای بازی میکرد ان دبلیو میزدش دیگه شدین دف ساز الان دارین دف اس ای رو تامین میکنین )
5-تعداد پلیری که اس ای ریجیستر کرد از کل غرب بیشتر بود از اول سرور هم مشخص بود که اس ای می تونه واندر رو صد کنه اما وقتی بقیه میان و به خاطر ترس و از بین رفتن هیجان بازی متا
می بندد پست 179 که در همین تاپیک اخرش همین میشه که میبینیم اگه واندر سینامی نبود و اون موقع که داشتین اتک ها رو میچیدین دف واندر رو بک میکردیم که الان بوی ترشی کل سرور رو برداشته بود
موفق باشی این اخرین باری بود که جواب شما دوست گرامی رو دادم لطفا به خاطر جلوگیری از کل کل بی مورد جواب در نامه خصوصی در خدمتیم
جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 4 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
seyyed
سلام
ببین عزیز حال و حوصله کل کل ندارم
چون موقعی کل کل ارزش داره که طرفت بازیکن باشه نه اینکه زیر چتری باشه
بچه های اس ای اره اونها رو قبول دارم بیان چیزی بگن و جوابشون رو بدم اما شما رو نمی تونم ....
1-به این بازی میگن دژکوب و 4 تا کوارتر داره اگه اینجوری بود میگفتن کل دژکوب و نصف شمال غرب
2- این رو که متوجه میشی بازی (برد و باخت هم داره ) اما بازی به هیجانه نه راکد بودن بازیکن بعد بگن سه برابر همر داریم اگه بازی میکردین مثل اون قدیم الان کل ان ای رو ان دبلیو خاکش رو زیر و رو میکرد اون موقع متوجه میشدین بازی کردن یعنی چی (البته منظور من اسپیدهایی بود که بازی می کردیم اون موقع ان ای هم به ان دبلیو حمله میکرد)
3- بعد از یه مدت نمیگن شرق واندر رو صد کرد میگیم اس ای واندر رو صد کرد شما می تونی بازی کنی واندر خودت رو صد کن بعد بیا اینجا بحث سرور رو انجام بده
4- در اینکه ان ای دف واندر رو تامین میکرده شکی نیست بر منکرش لعنت (اخه میدونی چی وقتی که ان ای بازی میکرد ان دبلیو میزدش دیگه شدین دف ساز الان دارین دف اس ای رو تامین میکنین )
5-تعداد پلیری که اس ای ریجیستر کرد از کل غرب بیشتر بود از اول سرور هم مشخص بود که اس ای می تونه واندر رو صد کنه اما وقتی بقیه میان و به خاطر ترس و از بین رفتن هیجان بازی متا
می بندد پست 179 که در همین تاپیک اخرش همین میشه که میبینیم اگه واندر سینامی نبود و اون موقع که داشتین اتک ها رو میچیدین دف واندر رو بک میکردیم که الان بوی ترشی کل سرور رو برداشته بود
موفق باشی این اخرین باری بود که جواب شما دوست گرامی رو دادم لطفا به خاطر جلوگیری از کل کل بی مورد جواب در نامه خصوصی در خدمتیم
فشارو نگا
همون بالا گفتم وقتی میخوای بگی NE اول به احترامش بلندشو
دوم اینکه nw توانایی زدن NE رو نداشت این سرور
درباره سرورهای گذشته 4تا زدین 4تا خوردین اون موقع که NE بار اول 100کرد تو نبودی جیگر
در ضمن شما خودت هر موقع حرفی برای گفتن داشتی چیزه خاصی داشتی بیا کل کل نه یه دمپایی زدی اومدی جوگیر شدی
امیدوارم اسپید بعدی روباشی ببینم چیکاره ای
دیگه هم نبینم اسم NE رو بیاری چون از تو امثال تو خیلی بزرگتره
SEPEHR
GREEN MAN
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 1 نپسندیدن