با سلام خدمت پلیرهای محترم سرور G1
یک سری مسایل راجب من گفته شده اولین موضوع راجب خودم رو پاسخگوی محمدرضا اسپارتان عزیز باشم که اشاره کردن من پلیر NW بودم!!!!تنها حدود یک تا دوماه در این دژکوب در سرور E1 من کمک یک سری از دوستان عزیزم در شمال غرب کردم!و بیشتر سرورهایی چه در دژکوب .ir و چه اینجا بودم در NE بازی کردم!
در هفته4 بازی من رجیستر کردم و طبق عادت در ساید شمال شرق با این که بسیاری از دوستان من در ساید شمال غرب بازی میکنند رجیستر کردم!(اینم دلیل دیگه من پلیر شمال غرب نیسم:دی)و درگیر سرور فینال بودم تا اینجای کار و یکسری مشکلات شخصی که در فینال هم توتال لیدر شمال شرق بودم و واندر متای شرق در خاک NE صد شد و سرور تمام شد!و وقت من آزاد شد تا اینجا در خدمت دوستان عزیز و خوبی که در این شمال شرق G1 پیدا کردیم باشم.

خوب حالا بحث هایی که راجب به شمال شرق شد:
اکانت UNNAMEDیکی از اکانت های خوب شمال شرق بود که دوستان عزیزمون مهدی و داریوش روش بازی میکردند و زحمت لیدری ساید رو داشتند و به دلیل پاره ای از مشکلات شخصی حذف کردند و علاقه نداشتند اکانت رو در اختیار ساید بزارن و زحمات زیادی برای ساید شمال شرق کشیدند و از این جا هم جا داره ازشون تشکر کنیم.بعد از حذف اکانت unnamed بدلیل یک سری صلاح دید لیدرهای محترم ساید شمال شرق اکانت AVENGERمجتبی عزیز دوست خوب ما توتالی ساید رو فقط به این دلیل که ساید بهم نریزه در اختیار گرفت تا زمانی که تایم من مقداری خالی شه و به خانواده شمال شرق G1اضافه شم و کمک دوستان گلم کنم!و از مجتبی عزیزم بسیار ممنونم که تا اینجای سرور کمک کرد.و خیلیا دیگه که بخوایم اسم بیاریم جا کم میاریم!
ساید شمال شرق نه هیچگونه جنگ داخلی دارد!سیاست خازجی ساید هم نه با هیچ سایدی فعلا متا دارن و نه با سایدی جنگ دارد!
یک سری مسایل و ضد و خوردها و کل کل هایی اول بازی با شمال غرب پیش اومده بود که حل شده است!
شمال شرق پتانسیل فوق العاده ای برای پیروزی در این سرور دارد!

امیدوارم بازی سالمی داشته باشیم در این سرور نه بازی کثیف...