نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 109

موضوع: درود

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kingphoenix نمایش پست ها

... ریکاوری دفاعی خیلی برای ما اسون تره اینو ببین همین دیشب اینزرت کردیم مثلاً اومده بودن کپ 0 کنن توی 33 تا اتک اینا اینزرت شد اونم با این پلیر کم و اکانت کمی که توی SW داریم.

http://j.mp/1MPPVk1

حالا شما با حساب سرانگشتی منی که حداقل توی دوتا دهکده دفاعی نان استاپ میکشم بیرون هر دفاعی حدوداً 4 دقیقه طول بکشه ، کاتایی که اونا از دست دادن که باید توی یک دهکده ساخته بشه اونم هر کدوم 20 دقیقه درنتیجه همینطوری سرعت ریکاوری من میشه 10 برابر اونا حالا حساب کن اگر فقط 5 تا اکانت مثل من توی دوتا دهکده و 15 تا اکانت هم توی یدونه دهکدشون نان استاپ دفاعی بکشن بیرون چی میشه؟ درضمن هنوز هیچ همری از ما توی اتک شرکت نکرده و کاملاً سالمه همین که اینا باید بفکر ریکاوری هجومیشون باشن ما کلی جلو میفتیم تو هجومی و ریکاوری دفاعی هم سریع انجام میدیم.
    من موندم چرا توی حمله ها همر رو همراه کاتا ها نمیفرستن
    یا یه خط شکنی چیزی بین موج ها نمیفرستن ! :|

البته اینم یادتون نره ها اک no1 حدود 80ک گندم خور دیوار کرد ...
    Ts1.ir = WolFlanD
    N1.X = Brain

ما رو دیدی سرو بنداز پایین لطفا ثبت نام کنید.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط wolfland نمایش پست ها
    من موندم چرا توی حمله ها همر رو همراه کاتا ها نمیفرستن
    یا یه خط شکنی چیزی بین موج ها نمیفرستن ! :|

البته اینم یادتون نره ها اک no1 حدود 80ک گندم خور دیوار کرد ... :d
    سوء تفاهم نشه ، همر هم زده بودن من فقط اینزرتای خودمون که موفق بود لینکشو گذاشتم (یک اینزرت ناموفق هم داشتیم که البته بخاطر نت خراب جلوی خط شکنشون اینزرت شد) و مابینش هم خط شکن داشت حسابی هم زدن کاتا کردن دهکده رو ولی خب مقصدشون 0 کردن کپ بود که با درست شناسایی کردنامون که کدوم اینزرتا خط شکن نداره جلوی اون سیم سکندا اینزرت کردیم.

من نمیتونم بگم با قاطعیت که تیم شمال غرب بازی بلد نیستن (من اولین سرورم بعد 6-7 سال دوری از بازی دژکوبمه و دوستان شمال غربی نمیشناسم) ولی میتونم با قطعیت بگم اوضاع اینترنت واقعاً خرابه نمیشه به خوبی اتک سیم سکند داد.

خودم من اولین اینزرت دفاعی توش کاتا گذاشتم اگر نشد بتونم دفعه بعدی امتحان کنم که نشد ، دومین سری بدون پرچم زدم که تونستم اینزرت کنم . اگر این دفعه دوم اینزرت نمیشد دفعه ی آخر با پرچم باید میزدم که خداراشکر دفعه ی دوم اینزرت روی ثانیه مورد نظر انجام شد.

درضمن یه چیزی منو حسابی ناراحت میکنه این پروفایل نویسیه نمیدونم این پروفایل نویسی دیگه کدوم صیغه ایه مد شده!!

من تو پروفایل جواب پروفایل f-d نمیدم فقط جهت اطلاع ایشون درمورد اینکه اگر دیولاخ حذف اکانت کرد علت اصلیش این بود که مشکل داخلی خوردیم تا اینکه از حمایت جنوب غرب محروم شد وگرنه اون اتکای شمال غرب باعث رفتنش نشد.

3. تشکر 33yed_team تشکر نمود
    پسندیدن 33yed_team پسندید