-

نوشته اصلی توسط
warrior team
درود
این اولین پست من تو این سرور هست ، با اینکه از اولش این سرور و سطحش زیاد واسم جذابیتی نداشت با این حال با علی سه پیچ و بچها یه اکانت برا فان زدیم تا تعطیلات عید یه فیضی برده باشیم.
اما میبینم هنوزم که هنوزه بچها بازیو خیلی جدی میگرن و برای برنده شدن دست به هر کاری میزنن ، به قول مهدی اورجنیال سامی جدی بازی کنین ولی هیچوقت بازیو جدی نگیرین.
علی چیفر تو که از سرور 9 تا الان میشناسمت تو بگو برنده شدن به چه قیمتی؟ نکنه یادمون رفته این فقط یه بازیه !!!!!!!!!
امیدوار بودم این سرور حداقل مث ir که توش پنل بازی بود نباشه اما غافل از اینکه پلیرهایی پیدا میشن که آدمو از هر چی دژکوبه پشیمون میکنن.
بازم مرام ابولفضل اتکر عزیز ، با اینکه هر سرور ساید رو به رو قرار میگرف اما همیشه احترامشو داشتمو و دارم چون بازی با پلیرهایی از این قبیل به ادم لذت
میده.
در اخرم به امید پیروزی متای شرق ، ما هر چی از دستمون بر بیاد واسه شرق انجام میدیم.
سرباز کوچک شمال شرق
خشایار
خشیارجان فکرکنم 6یا 7سالی بگذره درسته؟ خشیار جان وقتی حریفت همه نامردی می کنه وبهش هیچی نمی گی وسکوت می کنی واین قدر پرو حتی به روی خودش نمیاره چه انتظاری ازمن داری؟ خشیار جان شاید باورت نشه ولی به یکی از لیدرهای محترم شرق که داشتم صحبت می کردم گفتم شما احمق وچکمه مارا که به نامردی بردید پس بدید می دونی چی جواب داد؟
چکمه واحمق منحصر ما خودمون زدیم شماهم باید معماری برگردونید
خشیار جان یک زمانی اونجا حامد لرد ویکی یاخودت یا.. لیدر بودند وبرای ما ارزش داشتید خودت دیده بودی حرمت ها چه طوری بود ولی وقتی یک سری افراد احترامی برای خود قایل نیستند مثال می زنم خشیار جان اقای جعفر بست رومن اقای مانی پارتیزان واقای علیرضا زاکی اسم ایدی گارنا شون فحش ناموسی می گذارند از متای غرب و هی آن وآف می شند واقعا واقعا خشیار جان انتظار داری من این هارا ادم حساب کنم؟ توخودت این قدر واسه من عزیزی همین الان میل هراکانتی بخوای بهت می دم ولی برای یک سری افراد راست چلغوزم ارزش قایل نیستم
دوستت دارم خشیار جان
پ.ن:مانی جان من ازشما انتظار خیلی بیشتری داشتم ولی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یاحق
a.c
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن