نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 544

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور تورنمنت Final25.a

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام و خسته نباشید !
    دیگه سنی از من گذشته که بخواهم بحثی کنم اونایی که منو میشناسند میدونند بخوام مثل خودتون سایدتون رو به هم بریزم انجام میدم اما یک سوال دارم این Sinami که در ساید غرب بازی میکنه همون Sinami سرورهای ir قدیم هست ! فکر میکردم بازیکن باشه ! ذهنیتم کلا راجبش به هم ریخت
    در نهایت باز ما بازی رو تموم میکنیم اما یک سوال دارم از بچه های غرب به طور فرض بازی رو بردید روتون میشه برید حقیقت رو بگید ؟
    بگید نقاب زدیم رفتیم روی اکانت طرف ... بعد توی پرانتز بگو من خیلی بازیم خوبه ها ولی نمیشد ما باید دزدکی میرفتیم دفاع رو خالی میکردیم میزدیم .
    این کار شما با دزدی هیچ فرقی نداره .

انشالا کمی سن سالتون بیشتر بشه .

پایان .

2. نپسندیدن Glory OF Roman نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط king-st نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید !
    دیگه سنی از من گذشته که بخواهم بحثی کنم اونایی که منو میشناسند میدونند بخوام مثل خودتون سایدتون رو به هم بریزم انجام میدم اما یک سوال دارم این sinami که در ساید غرب بازی میکنه همون sinami سرورهای ir قدیم هست ! فکر میکردم بازیکن باشه ! ذهنیتم کلا راجبش به هم ریخت
    در نهایت باز ما بازی رو تموم میکنیم اما یک سوال دارم از بچه های غرب به طور فرض بازی رو بردید روتون میشه برید حقیقت رو بگید ؟
    بگید نقاب زدیم رفتیم روی اکانت طرف ... بعد توی پرانتز بگو من خیلی بازیم خوبه ها ولی نمیشد ما باید دزدکی میرفتیم دفاع رو خالی میکردیم میزدیم .

پایان .

اگرشما سعید سرور 9هستید اعلام بفرمایید تا رزومه تون بگم ببینم باز پست می دهید یانه؟!!!!!!!
    پ.ن:توروحت سهیل بدخوابم کردی:d
    باتشکر
    روز عاشقی اخرین روز بودلطفا ثبت نام کنید.
    کاش باز صبح بشه کاش باز افتاب بتابه
    هی وای که افتاب من غروب کردهلطفا ثبت نام کنید.
    بدرود

4. تشکر мαямoʟαk تشکر نمود
    پسندیدن мαямoʟαk, cyrous پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط A.C نمایش پست ها
    اگرشما سعید سرور 9هستید اعلام بفرمایید تا رزومه تون بگم ببینم باز پست می دهید یانه؟!!!!!!!
    باتشکر

بنده ایلیاد هستم زدی توی دیوار رزومه من برای خودم و آشنایان روشن هست .

6. پسندیدن pho3niX, Sadegh-WaNTeD پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط King-ST نمایش پست ها

بنده ایلیاد هستم زدی توی دیوار رزومه من برای خودم و آشنایان روشن هست .
    بله الیاد جان بسیار روشن هست شمارا به جا اوردم!

نقل قول نوشته اصلی توسط Hellseeker نمایش پست ها
    ایشون همون ایلیاد King-st هستن که سرور اسپید راند 6 ( اکانت Despot )با هر فیکی که روت میومد دست به دامنش میشدی برای دفاع
    همون سروری که معروف شدی به علی ویبره
    یادت اومد علی جان یا رزومه تون رو بزنم همینجا کف فروم ؟ : )

پ ن : اگر خواستی یادآوری کنم برات که از ترس صفر شدن چیکارا که نکردی چه ضرر ها به ساید نزدی : )
    پ ن :من اهل فروم بازی نیستم امابعضی وقت ها باید تو دهن اسرائیل و آمریکا زد : ))))
    عزیزم شما هرکاری دوست داری می تونی بکنی خوانندگان قضاوت می کنند !
    تااونجا که من یادمه هرسروری توی irبازی کردم یک ساید کلا بیابان می کردم حالا شدیم به ضرر ساید؟ می دونی به ضرر ساید کی کارکرد که هیچ وقت نشد sw صد کنه؟
    این تو بودی که به خاطرمشکلات های شخصی برداشتی همر دکترکینگ بااون تلفات 0کردی این تو بودی که به خاطر مشکلاتت با ساید های دیگه باعث باخت می شدی
    ماهان جان از نظرمن شخصیت شما در خارج وداخل بازی جوریه که وقتی نمی تونی انرژیت بیرون بازی تخلیه کنی دنیات می شه دژکوب !
    شرمنده دنیایی من بیرون این بازی هست ووقت کمی برای بازی دارم اگه بازی می کنم اگه میام اینجا واسه اینکه کناردوستان باشم شما غول دژکوب ولی بهتر بدونی غول دژکوب بودن معنی خوبی نداره !معنیش اینکه شما زندگی واقعی نداری
    این حقیقت تلخیه واست امیدوارم دقت داشته باشی
    A.C

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط bay gosh نمایش پست ها
    سلام

آقایون ول کنید دیگه کاریه که شده 2 تا شما زدید یکی اونا

بیایید لینک بزارید ببینیم چجوریاست
    د دادا مگه خبر نداری؟ اینا گندم خور اضافه بودهااا نه نوب بازی لانچر و....
    اره گندم خور اضافیه
    روز عاشقی اخرین روز بودلطفا ثبت نام کنید.
    کاش باز صبح بشه کاش باز افتاب بتابه
    هی وای که افتاب من غروب کردهلطفا ثبت نام کنید.
    بدرود

8. تشکر мαямoʟαk, WESKER, ELDORADO تشکر نمود
    پسندیدن мαямoʟαk, ELDORADO پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

بله الیاد جان بسیار روشن هست شمارا به جا اوردم!

عزیزم شما هرکاری دوست داری می تونی بکنی خوانندگان قضاوت می کنند !
    تااونجا که من یادمه هرسروری توی irبازی کردم یک ساید کلا بیابان می کردم حالا شدیم به ضرر ساید؟ می دونی به ضرر ساید کی کارکرد که هیچ وقت نشد sw صد کنه؟
    این تو بودی که به خاطرمشکلات های شخصی برداشتی همر دکترکینگ بااون تلفات 0کردی این تو بودی که به خاطر مشکلاتت با ساید های دیگه باعث باخت می شدی
    ماهان جان از نظرمن شخصیت شما در خارج وداخل بازی جوریه که وقتی نمی تونی انرژیت بیرون بازی تخلیه کنی دنیات می شه دژکوب !
    شرمنده دنیایی من بیرون این بازی هست ووقت کمی برای بازی دارم اگه بازی می کنم اگه میام اینجا واسه اینکه کناردوستان باشم شما غول دژکوب ولی بهتر بدونی غول دژکوب بودن معنی خوبی نداره !معنیش اینکه شما زندگی واقعی نداری
    این حقیقت تلخیه واست امیدوارم دقت داشته باشی
    A.C

- - - Updated - - -

د دادا مگه خبر نداری؟ اینا گندم خور اضافه بودهااا نه نوب بازی لانچر و....
    اره گندم خور اضافیه
    سلام
    علی چیفر ماهان راست میگه تو همون شخصیتی هستی که وقتی تو جنگ بودیم از ترس با ساید دشمن ریختی رو هم که من رو نزنید و از این صحبت ها

هیچ وقت واسه خودت اکانتی نداشتی در حدی نمیبینمت بخوای در مورد ماهان نظر بدی
    وقتی شما نمیدونستی سیم سکند رو چطور میزنن در مورد نحوه ی لاحچ 16تا همر با 40تا ویو که تو یک ثانیه ماهان زده بود تو فروم کام بحث میکردن

بچه ها ماهان رو دوست دارن واسه همینم همیشه دورش شلوغ هست

ما که داخل دژکوب ایران چیزی ازت ندیدیم اما خودت بیا رو کن دو تا لینک از کارای مفیدی که انجام دادی بذار در جریان باشیم

ww amar.jpg

ww از 90 تا 100 , 6ساعت طول میکشه! آیا همری در راه است؟ بزرگان دانند...!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

از طرف تیم لیدری شرق و تیم قدرتمند 3دات.واریروز عاجزانه از عزیزان شرقی خواهشمندم لدفن درجه فشار رو کم کنند تا سایر دوستان غربی(رع) مجبور به پاسخ از روی فشار نباشند

با تشکر از آقا میلاد

جعفل بست لومن
    دف کولدیناتوله شلق

RoMaN EMPiRe The Great

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط King-ST نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید !
    دیگه سنی از من گذشته که بخواهم بحثی کنم اونایی که منو میشناسند میدونند بخوام مثل خودتون سایدتون رو به هم بریزم انجام میدم اما یک سوال دارم این Sinami که در ساید غرب بازی میکنه همون Sinami سرورهای ir قدیم هست ! فکر میکردم بازیکن باشه ! ذهنیتم کلا راجبش به هم ریخت

پایان .
    باتشکر
    ایشون همون ایلیاد King-st هستن که سرور اسپید راند 6 ( اکانت Despot )با هر فیکی که روت میومد دست به دامنش میشدی برای دفاع
    همون سروری که معروف شدی به علی ویبره
    یادت اومد علی جان یا رزومه تون رو بزنم همینجا کف فروم ؟ : )

پ ن : اگر خواستی یادآوری کنم برات که از ترس صفر شدن چیکارا که نکردی چه ضرر ها به ساید نزدی : )
    پ ن :من اهل فروم بازی نیستم امابعضی وقت ها باید تو دهن اسرائیل و آمریکا زد : ))))
    IRX 2 : Hellseeker
    IRX 3 : Hellseeker
    IRX 4 : Hellseeker
    IRX 5 : Hellseeker
    IRX 6 : Hellseeker

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    به خدا همین چند نفریم میایم فروم و میریم فرشید بنده خدا هم خوب و به جا این مسئله رو بیان کرد

دیگه همین چند نفر هم میدونیم از اول چه اتفاقاتی تو سرور افتاده

حالا زنده کردن خاطرات D3 , سرورهای ir فکر نکنم کمکی به این بحث بکنه

ادمین و مولتی هانتر هم بخوان وارد عمل بشن و به سلیقه دوستان با موضوع برخورد کنن متاسفانه هر یک از طرفین به نحوه برخورد ایراد میگیرن و باز یه سری از تهمت ها به وجود میاد که شرایط رو پیچیده تر میکنه در صورتی که مقصر اول و آخر خود بازیکن هستش چرا؟؟؟؟ چون همین جوری پسوردش دست به دست چرخیده منظورم به شخص خاصی نیست چون از این موارد زیاد داریم

بهتره دیگه بیشتر از این چوب حراج به دوستی ها و آشنایی های داخل و خارج بازی نزنیم چون این اولین و اخرین سرور ماها که نیست !!!!

از گذاشتن پستهای بی معنی و ریپل کردن های بی مورد و طولانی پرهیز کنید همه دارن یه سری مطالب رو تکرار میکنن حالا کی جز خودمون که تو سرور هستیم قراره اینها رو بخونه اون هم تو تعطیلات من نمیدونم

انقدر سن و سال هم رو زیر سوال نبریم بعید میدونم دیگه زیر 25 سال اینجا داشته باشیم و تا اونجاکه من میدونم خیلیامون سنمون بیشتر از این حرفاس و همه خوب بلدیم با کلمات بازی کنیم پس بیخود بحث رو کش ندین خواهشا ...
    در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را