-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
طوری اومدی میگی بازی سالم و بازی کثیف و فلان و بیسار و ... انگار خودت ته بازی پاکی . دزدی که از دزد بزنه شاه دزده شوما شاه دزد
ابولی درکو شعورش انقدر بوده توی سروری که میبینه قورباغه ها هفتیرکش شدن بره حذف کنه
بردن الان وقتی میچسبه که دشمنت درجا دست و پا بزنه و با استحکامات منحصر بفرد و ال و بل و جیمبل نتونه واندرو 100کنه
تا اونجایی که به خاطر درام ، شما همون پاچه خار ان دوزاری بودی ، همونی که در اسپید آی آر روی کتیبه مرتاض منحصر و معماری منحصر اتک گذاشتید و اکانت هاش رو بن کردید که دفاع بهشون نرسه ! ! !
بهتر بود که افرادی رو میفرستادید فروم برای ذُرت پَرت کردن ( ذرت = همان دانه بلال ، با زِرت اشتباه گرفته نشود + پَرت = از فعل پرتاب کردن ) ( اشتباه نخونید لطفا ) که کارنامه همچین کارنامه سیاهی نداشته باشن .
در مورد ابولی هم تصور می کنم به شما هیچ ربطی نداره و حتی در حدی نیستی که اسم ابولی رو بخوای تایپ کنید چه برسه به اینکه به زبون بیاری عزیزم . مشکل ما یه مشکل داخلی هست که ابولی در گارنا حضور پیدا نکرد که هر چی دوست دارم رو بهش بگم اونجا و اینجا پستش رو جواب دادم . اون هم به خاطر بچه های شمال غرب جوابش رو دادم .
لطفا اگر کسی تو فروم می خواد جواب من رو بده حد اقل ادمی باشه که برای بردن بازی دژکوب به پنل متوسل نشده باشه . چون از دزدی هم بدتره . استفاده از پنل برای بردن بازی به نظرشخصی من بیشتر (ویرایش توسط MOD AdMirAl) هست تا دزدی .
ویرایش توسط MOD AdMirAl : 04-03-2015 در ساعت 01:36 AM
دلیل: بی احترامی به کاربران
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن