[QUOTE=Hellseeker;20377]
نقل قول نوشته اصلی توسط Farshid نمایش پست ها
با سلام خدمت همه عزیزان فروم ،


شخصیت چیزی هست که از نحو ه ی صحبت کردن یک نفر میشه فهمید صحبت های شما رو دیدیم آقای با شخصیت



بستگی داره که دید شما نسبت به بازی کثیف چی باشه ؟
زدن کتیبه از ناتار رو چون از ساید شما بوده بازی کثیف حساب میشه
اما اینکه یکی یکی پلیر های ما رو میبرید تو رومتون و با هزار تا دروغ قانعشون کنید که همرشون رو بززن به ساید خودشون تمیزه نه ؟
یا اینکه با هزار دوز و کلک پسوورد اکانت رو گیر بیارید از خورد کردن همرش رو خودتون برای دف پوینت بگیر تا بک کردن دفاع و ... انجام بدید تمیزه ؟

مشکل اینجاست ما هر جا رسیدیم از شما فرشید جان تعریف کردیم حالا شدیم اسطوره کثیف بازی : )





اگر یه حرفی میزنید حداقل بهش پایبند باشید شما که خریدن کتیبه رو جز بازی کثیف میدونید توضیح بدید اینا چطور با تک هیرو اومد تو شمال غرب
جتگ آموز بزگ دو تا چکمه کوچیک + بزرگ و یونیک




هنوزم مشکل داریم ولی بعضی وقت ها باید بین بد و بدتر بد رو انتخاب کرد



مشخص هست وقتی نتونستید از 8 میلیون دفاع معماری منحصر رد بشید رو به این کارا آوردید
که واقعا باعث تاسف برای فدیمی های شمال غرب هست




فرشید جان دوستانه بهت میگم که بدون مدرک به اینو اون تهمت نزن چون باعث تخریب شخصیت خودت میشی
شما همونی بودی که همراه علی واندر شمال غرب رو فروختید : )) بذار بگم همه بدونن




و در آخر هم به قول مانی و صادق عزیز
قشنگی سرور این هست که با این وضعیت اتفاق افتاده شما رو میبریم : )
ماهان جان ،

اگر شما از من تعریف کردید نظر لطفتون بوده ، البته شاید هم احتمالا لیاقت اون تعریف رو داشتم ، ، ،

اینکه شما متخصص مولتی زدن هستی یک شهرت عمومی شماست ، چیزی نیست که من بگم ، حالا اگر همه دروغ میگن امر دیگه ای هست .
در مورد خریدن اکانت ها که در خصوص یکی از اکانت ها خودم طرف شما بودم و با آی دی یکی از بچه ها صحبت می کردم و چانه زنی میکردم ))) پس مدرک نیازی ندارم ، طرف خودم بودم با نقش یک پلیر ساده ، ولی حوصله ام سر رفت از حرف های علیرضا ایران و پیچیدم رفتم .

در مورد فروختن واندر هم که خدا رو شکر همه می دونن و همه جا هم نوشته شده به قلم خود علی نی نی و بچه هایی که اون سرور بازی می کردن که علی واندر رو فروخت و رفت شمال ))) جهت اطلاع شما ، چون خیلی در جریان نیستی ، اون سرور من اصلا نه اکانت داشتم ، نه بازی میکردم . چند روز تعطیلی رو اومدم رو اکانت سولاریک برای خنده و کلا حضور نداشتم نه در ریدکال نه در سرور .

به نظر میرسه اطلاعات شما خیلی کم هست ، من راضی به زدن کتیبه از این طریق نبودم و نیستم چون اگر قرار باشه بازی کنم ، مطمئن باش اول از همه تیم قوی شکل میدم و بعد هم جنوب شرق حریف ما نمیشه ، ولی ماهان جان ، به چندین و چند دلیل این روش درست شدنی نیست و باید تحملش کرد ، می دونم و می دونی که برعکس این قضیه اتفاق خواهد افتاد ، و کسی هم اعتراض نمی کنه ، در مورد کتیبه های با هیرو زیادن که جا به جا میشن ، این هم از بی کفایتی من و شما به عنوان لیدر هست .

مطمئن باش من وقتی می تونم به بچه ها بگم که دنبال پسورد نباشید که طرف مقابل هم همین حرف رو بزنه ، وقتی خود شخص جنابعالی دنبال خریدن اکانت های منطقه خاکستری ما بودی و پیشنهاد صد هزار تومنی می دادی ، از بچه های ما انتظارداری که دنبال خریدن اکانت تو منطقه شما نباشن ؟ ؟ ؟ ؟
خداییش یه کمی خودتون رو اصلاح کنید اول بعد بیاید اینجا پست بگذارید .
جو دادن به بازی تو فروم مال اینجا نیست ، مال سرور دژکوب آی آر بود که کلی خواننده داشت و تاثیر تو روند بازی ،
اینجا یه محل برای چند نفر محدود هست ، و این افراد دیگه همه همدیگه رو می شناسیم . اینکه همه ما می دونیم که شما مولتی بازی میکنی و تخصص خاصی داری در این مورد نیازی به پاسخ دادن نداره ، ، ، چون وقتی میای پاسخ مخالف میدی اینجا همه تته دلشون به تو میخندن ، حتی بچه های ساید خودتون ،

اگر واقعا دوست دارید تو بازی رقابت کنید ، تو بازی سالم رقابت کنید ، اون وقته که یه لیدر از یه منطقه دیگه ، اگر نامردی ببینه ، قطعا با بازیکنش می تونه برخورد کنه و تصمیمات قشنگتری بگیره ،

خداییش منم دوستانه میگم این رو بهت ، در مورد کارهایی که خود شما انجام میدید نیایداعتراض کنید که چرا ال شد و بل شد . سابقه من و شما و همه این دوستان برای قدیمی ها روشنه ، فیلم بازی نکنیم . اینجا غریبه نیست .

شما بیا و اسطوره بازی سالم بشو تو این سرورهایی که هیچ ارزشی از نظر فنی نداره ، چون هزار تا ایراد داره و پلیر هم نداره .

این سرورها خیلی ساده نتیجه اش مشخص میشه ، هر کی اکانت بیشتری داشته باشه برنده میشه ، فن و پلن نمی خواد داداش . این رو من میدونم و تو هم میدونی ، اگر پلن نیاز بود مطمئن باش من اینجا ساکت نمی شستم .
اینجا فقط به تعداد اکانته و طبق معمول ایران اس ای در این مورد مصون از هر برخوردی هست . پس خواهشن قبل از اینکه چیزی بنویسی یه کم فکر کن که همه بچه هایی که اینجا هستن سابقه من و تو رو خوب میدونن و همه ما رو خوب میشناسن .

با عرض پوزش پست دیگه ای تو این فروم نمیزارم ، چون بیشتر شبیه خاله بازی هستت و انگار نه انگار که اینهمه سرور در مقابل هم بازی کردیم و به خوبی همدیگه رو میشناسیم .

پست ها رو هم دیگه نمی خونم متاسفانه . پس لطفا جواب هم نده که بی پاسخی من حمل بر توهین نشه .

از دیدن همه دوستان قدیم خوشحال شدم و امیدورام به زودی دژکوب با همان آی آر قدیمش در ایران کار بکنه و فعالیت بکنه تا شاید یه سرور خوب با هم دست و پنجه نرم کنیم .