[QUOTE=Hellseeker;20377]ماهان جان ،
اگر شما از من تعریف کردید نظر لطفتون بوده ، البته شاید هم احتمالا لیاقت اون تعریف رو داشتم ، ، ،
اینکه شما متخصص مولتی زدن هستی یک شهرت عمومی شماست ، چیزی نیست که من بگم ، حالا اگر همه دروغ میگن امر دیگه ای هست .
در مورد خریدن اکانت ها که در خصوص یکی از اکانت ها خودم طرف شما بودم و با آی دی یکی از بچه ها صحبت می کردم و چانه زنی میکردم))) پس مدرک نیازی ندارم ، طرف خودم بودم با نقش یک پلیر ساده ، ولی حوصله ام سر رفت از حرف های علیرضا ایران و پیچیدم رفتم .
در مورد فروختن واندر هم که خدا رو شکر همه می دونن و همه جا هم نوشته شده به قلم خود علی نی نی و بچه هایی که اون سرور بازی می کردن که علی واندر رو فروخت و رفت شمال))) جهت اطلاع شما ، چون خیلی در جریان نیستی ، اون سرور من اصلا نه اکانت داشتم ، نه بازی میکردم . چند روز تعطیلی رو اومدم رو اکانت سولاریک برای خنده و کلا حضور نداشتم نه در ریدکال نه در سرور .
به نظر میرسه اطلاعات شما خیلی کم هست ، من راضی به زدن کتیبه از این طریق نبودم و نیستم چون اگر قرار باشه بازی کنم ، مطمئن باش اول از همه تیم قوی شکل میدم و بعد هم جنوب شرق حریف ما نمیشه ، ولی ماهان جان ، به چندین و چند دلیل این روش درست شدنی نیست و باید تحملش کرد ، می دونم و می دونی که برعکس این قضیه اتفاق خواهد افتاد ، و کسی هم اعتراض نمی کنه ، در مورد کتیبه های با هیرو زیادن که جا به جا میشن ، این هم از بی کفایتی من و شما به عنوان لیدر هست .
مطمئن باش من وقتی می تونم به بچه ها بگم که دنبال پسورد نباشید که طرف مقابل هم همین حرف رو بزنه ، وقتی خود شخص جنابعالی دنبال خریدن اکانت های منطقه خاکستری ما بودی و پیشنهاد صد هزار تومنی می دادی ، از بچه های ما انتظارداری که دنبال خریدن اکانت تو منطقه شما نباشن ؟ ؟ ؟ ؟
خداییش یه کمی خودتون رو اصلاح کنید اول بعد بیاید اینجا پست بگذارید .
جو دادن به بازی تو فروم مال اینجا نیست ، مال سرور دژکوب آی آر بود که کلی خواننده داشت و تاثیر تو روند بازی ،
اینجا یه محل برای چند نفر محدود هست ، و این افراد دیگه همه همدیگه رو می شناسیم . اینکه همه ما می دونیم که شما مولتی بازی میکنی و تخصص خاصی داری در این مورد نیازی به پاسخ دادن نداره ، ، ، چون وقتی میای پاسخ مخالف میدی اینجا همه تته دلشون به تو میخندن ، حتی بچه های ساید خودتون ،
اگر واقعا دوست دارید تو بازی رقابت کنید ، تو بازی سالم رقابت کنید ، اون وقته که یه لیدر از یه منطقه دیگه ، اگر نامردی ببینه ، قطعا با بازیکنش می تونه برخورد کنه و تصمیمات قشنگتری بگیره ،
خداییش منم دوستانه میگم این رو بهت ، در مورد کارهایی که خود شما انجام میدید نیایداعتراض کنید که چرا ال شد و بل شد . سابقه من و شما و همه این دوستان برای قدیمی ها روشنه ، فیلم بازی نکنیم . اینجا غریبه نیست .
شما بیا و اسطوره بازی سالم بشو تو این سرورهایی که هیچ ارزشی از نظر فنی نداره ، چون هزار تا ایراد داره و پلیر هم نداره .
این سرورها خیلی ساده نتیجه اش مشخص میشه ، هر کی اکانت بیشتری داشته باشه برنده میشه ، فن و پلن نمی خواد داداش . این رو من میدونم و تو هم میدونی ، اگر پلن نیاز بود مطمئن باش من اینجا ساکت نمی شستم .
اینجا فقط به تعداد اکانته و طبق معمول ایران اس ای در این مورد مصون از هر برخوردی هست . پس خواهشن قبل از اینکه چیزی بنویسی یه کم فکر کن که همه بچه هایی که اینجا هستن سابقه من و تو رو خوب میدونن و همه ما رو خوب میشناسن .
با عرض پوزش پست دیگه ای تو این فروم نمیزارم ، چون بیشتر شبیه خاله بازی هستت و انگار نه انگار که اینهمه سرور در مقابل هم بازی کردیم و به خوبی همدیگه رو میشناسیم .
پست ها رو هم دیگه نمی خونم متاسفانه . پس لطفا جواب هم نده که بی پاسخی من حمل بر توهین نشه .
از دیدن همه دوستان قدیم خوشحال شدم و امیدورام به زودی دژکوب با همان آی آر قدیمش در ایران کار بکنه و فعالیت بکنه تا شاید یه سرور خوب با هم دست و پنجه نرم کنیم .