نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: منابع ناتار

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mafia نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز شما برو تو اون سرور ها .
    همیشه ادمین وارد بازی میشه و خودش جایزه رو میبره و یا اصلا اسکریپت جالبی نداره یا فروش نامحدود نیرو و منابع داره
    اگه ادمین همه سرور هاشو بزنه فروش نیرو و منابع خب معلومه در امدش10 برابر میشه
    تازه تو کدوم از این دو سایت که شما میگی از کجا معلوم که جایزه رو پرداخت میکنه
    دوست عزیز من اگه سایت رو بگم دوستان به جاش نقطه میزارن ولی عکس واریزی ها توش هست بر خلاف اینجا

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Undertaker نمایش پست ها
    دوست عزیز من اگه سایت رو بگم دوستان به جاش نقطه میزارن ولی عکس واریزی ها توش هست بر خلاف اینجا
    ما هر هفته حداقل دو تا واریزی داریم تمامی فیش ها هم موجوده در هر کدوم شک دارید بفرمائید تا اینجا قرار بگیره.
    الان من نمی فهمم فاز شما چیه؟ الان میگی ما جوایز رو واریز نمی کنیم؟ خوبه واسه خود شما سه تا فیش واریزی تو انجمن قرار گرفت. تو هر سرور هم شبه ای دارید بفرمائید فیش یا کد طلایی که ارسال (و مصرف) شده رو خدمتتون ارسال کنیم تا از شبهه در بیاید.
    اگه فاز شما اینکه پلیرها برن در سرور های دیگه غیر از سایت ما بازی کنند لطف کنید برید تو انجمن همون سایت ها فعالیت کنید.
    کلا من الان موندم فاز شما چیه؟

3. تشکر king, moderator, hiva تشکر نمود
    پسندیدن king پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط omid نمایش پست ها
    خب من هر هفته حداقل دو تا واریزی داریم تمامی فیش ها هم موجوده در هر کدوم شک دارید بفرمائید تا اینجا قرار بگیره.
    الان من نمی فهمم فاز شما چیه؟ الان میگی ما جوایز رو واریز نمی کنیم؟ خوبه واسه خود شما سه تا فیش واریزی تو انجمن قرار گرفت. تو هر سرور هم شبه ای دارید بفرمائید فیش یا کد طلایی که ارسال (و مصرف) شده رو خدمتتون ارسال کنیم تا از شبهه در بیاید.
    اگه فاز شما اینکه پلیرها برن در سرور های دیگه غیر از سایت ما بازی کنند لطف کنید برید تو انجمن همون سایت ها فعالیت کنید.
    کلا من الان موندم فاز شما چیه؟
    اینقدر حرص نخور حالا میتونم شرط ببندم خودش تو یکی از سرور های سایت همین الانم بازی میکنه:d
    راستی یه چیزی الان یادم اومد :دی
    به نظر شما تبلیغاتتون کم نیست؟
    سایت فقط از طریق پلیر ها معرفی میشه کلی راه دیگه برای معرفیش هست بیکار نباشین دیگه :دی

5. تشکر Omid تشکر نمود