نقل قول نوشته اصلی توسط MOD AdMirAl نمایش پست ها
درود
مشکل اصلی بیشتـر کاربرها اینه که یه سری مسائل رو نمیدونید.

وظایف مدیران دستـه بندی شده و هر مدیری به هر تاپیکی دسترسی ویرایش نداره مثلا همین علی آقای گل توی بخش آموزش فقط دسترسی به ویرایش و کلا کارهای مدیریتی داره و توی بخش سیاست دیپلماسی دسترسی اکانتشون با شما هیچ فرقی نداره.

فقط مدیران ارشد هستند که توی تمام بخش ها دسترسی دارند ، که باز اون هم تقسیم وظایف شده، برامون که هر کدوم کجا رو نظارت کنیم، فقط یه استثنا اینجا هست که بنده چون توی سرور فینال بازی نمیکنم توی این قسمت هم به این علت که بعضی از مدیران بازی میکنن ، مدیریت میکنم.

منتهای مراتب بعضی از دوستان کم لطف هستند و هر اعمال قانونی رو جانبدارانه فرض میکنن.
خب متاسفانه برعکسشم هست که شما یک سری موارد درمورد کاربرا نمیدونید! اینکه خود من هم مدیریت فروم در جای دیگه هستم و میتونم تشخیص بدم کی اینجا به کجاها دسترسی داره یا حتی اینکه مشخص نباشه که کسی به بخشی دسترسی داره یا فراتر از این حرفا که توی فروم فعلی که فعالیت میکنم هم همین الان هست پسوورد اکانت مدیریت بخش دیگه از فروم که دسترسی خود اکانت نیست بواسطه داشتن پسووردش دسترسی داره.

الان مگه بغیر اینکه شما همدیگرو میشناسید نشناسید هم حداقل حرفتون پیش هم برو داره! خب ایشون دسترسی به اونجا نداره به شما پیام بده فلان پستو ویرایش یا حذف کنید چی میشه؟؟! عزیز لقمه دور سرتون نچرخونید مطمعن باشید بازم لقمه چه بچرخونید چه مستقیم میتونید نوش جان کنید این حرفی که زدم طی 10 سالی که مدیریت فروم داشتم بارها تجربه کردم!

اینکه بعضی ها هم به اشتباه فرض بر جانبداری میکنن باید بگم هر علتی یک معلولی داره و علت چنین رفتاری برخواسته از همینه که خب ایشون (ودیگر مدیرانی که چنین وضعیتی دارن) اکانت تو سرور دارن و علنی هم اعلام میکنن بعد انتظار دارین چنین کاربری فکر نکنه جانبدارنه اعمال قانون میشه.