-
( ویرایش توسط MOD CorLeone)

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
رنک یک سروری که معلومه برای کی مهم هست 11 تا ده رنک دوم!!! 9 تا ده رنک اول پاپ !!!فیدر های 700 جمعیتی؟؟؟ کاملا مشخص می کنه کی داره چیکار می کنه
درمورد اکانتای ne من هیچ حرفی نمیزنم شما یه نگاه به پاپ فیدرای خودت بکن

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
این نقاشی هم که با kirilloid کشیدی خیلی قشنگ بود سعی کردی گندوم خور دهکده ما رو در بیاری اره وقتی دفی توش نباشه 10 تا بالاتر از اون چیزی هست که حساب کردی اونقدر نوبی که نمی دونی گندوم خور به علت چی نامشخص شده در ضمن با مولتی هانتر هم نامه نگاری داشتیم درسته این سرورها بر حسبkirilloid نوشته شده اما مشکلاتی هم داره مثل محاسبات شمابچه های NE یکم بیشتر تلاش کنید از این مشکلات می تونید پیدا کنید

ما نوب شما خوب (البته ما قبلا به نوبیت خودمون اعتراف کردیم) بگو مام بدونیم چرا نامشخص شده؟

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
طبق رکوردی که قبل از لانچ کردن حملات شما از طریق بچه های NE به دستمون رسید خیلی مشخصه کی داره از بچه های سایدش سوء استفاده می کنه این حرفی که زدی خیلی سنگین بود
والا من نمیدونم شما هی میگی رکورد دارم لینک دارم فلان دارم بعد ما میایم تو گارنا اتحادتون میگی فردا بیا میریم فردا میایم میگی بچها نیستن شب بیا شب میایم میبینیم کلا کسی نیست
سؤ استفاده که تو همهٔ سایدا کمو بیش لیدرا از بچه هاشون سو استفاده میکنن ولی مال شما مشخصه
مثلا یه سرور که اسم نمیبرم میبینی فلان بازیکن همرش بیشتر از شماست (این دفعه چون قضیه آفتابه و یخ جواب نمیده) میگی طرف بزنه یه جا دیوار بشه برای ساید(خودت کتیبه ....) بیاره

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
ما اگه بخوایم فقط استفاده کنیم از سایدمون 72 ساعته می رسیم ته NE
رفیق اینجا فروم سرور g۱ مطمئنی درست امدی؟

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
راستی خجالت اوره یکم میدون تمرین هاتون رو بیارید بالا برای بعضی از اکانت های ریدرتون بده

این بحث خیلی جالبیه اگه میخوای ادامه بدیم بریم یه جا دیگه

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
انصافا که اگر تو NE بودیم 24 ساعته با قهرمان لخت کل ساید رو شخم می زدیم

همون جور که تو درگیری های داخلی ازتون تلفات خوبی گرفتیم

الان میگم شما یکاری بکن قهرمانتو لباس تنش کن بذار ده یکت(از لحاظه پاپی گفتما) که نزدیک مرکز شروع کن به زدن ده یک ما (بازم از لحاظه پاپی گفتم) ۱۰ بار که زدی لینکاشو میدم بهت ببینی
بازم فکر کنم زدی یه کانال دیگه اینجا سرور g۱ فکر کنم رادیات بخاریت عیب کرده از آفتابه و یخ استفاده نکردی دیگه شانس بیاری موتور نسوزونی

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
البته از همین جا از کل بچه های NE که اکانت و امار در اختیار ما قرار می دن کمال تشکر رو داریم

الان کل بچه های ne آمار اکانت مارو دارن حتا یه سری از رفقا تو se هم دارن اینایی که آمار دادن احیاناً آمار اکانت مارو ندادن؟
اگه دادن که بذار همه ببینن

نوشته اصلی توسط
lucifer
بحث دهالت ندارم ولی از تجربه e1 دارم میگم که اکانت تایتان به هیچ وجه پاپ خالی بازی نمیکنه!!!! حوصله تایپ ندارم ولی با یه نگاه به مختصات دهایی که زده شده. بابدیهای اطراف و تعداد کراپ ها میشه برنامه این اکانتو فهمید.این اکانت بدونه شک حتی بدون غارت به راحتی سنگین تریت همره سرورتونو میکشه. موندم چرا گفتی پاپ!!!! سینا جان پاپ باز به افراد خاصی گفته میشه که برای این دوستان اصلا صدق نمیکنه.
حرکتشون تو خرید اثر ها هم سبک بازیشونه. به راحتی میبینین که سرورو برای همه قفل کردن و خودشون به راحتی میرن بالا!!! روشی نیس که من بازی میکنم ولی روش جالب و پرکاربردیه.
مبگم راجع به ابن اکانت من مبتونم 10 صفحه مطلب بنویسم ولی قشنگ ترین حرکتشون تو کار تیمی سایدشونهو از نقطه 0 0 اینا براش برنامه داشتن در ساید تا اخر مپ!!!
یه دس مریزادم باید گفت بهمشون. قشنگ بازی میکنن خدایی.
یه پیشنهادم به بقیه سایدها
سیاست و صبر تنها راه زدن این سایده خدایی الکی سعی به زدن این ساید نکنین.
سلام خدمت شما اینجور اکانتا هفته دوم و سوم تمرکزشون رو زدن ده جدید هفته ۴أم الی ۶أم بهترین وقت برای زدنه بعدش واقعاً سخت میشه منم با شما موافقم اگه میخوای بیگ همر بزنی بدون غارت به عدد بالاتری میرسی یه مقدار باید گلد خرج کنی لازمم نیست بازارو بگیری به نظرم باید تغییراتی تو بازار انجام بشه که از لحاظه سود دهی به سود شرکت dejkoob هم هست هم شر مولتیای نقره کش تموم میشه هم فاصله بین بازیکنای سرور کمتر میشه با لیمیت گذاشتن تو خرید در بازار
در مورد برنامه داشتن از نظر من nw از بقیه سایدا بهتر عمل کرده ولی هنوز از ساید ما ضعیفتره ولی زمان باعث میشه این فاصله کمتر شه
و اگه میشه به من بگین کجای صحبتم گفتم اکانت titan فقط پاپ کشیده؟

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
درود مهدی جان
و درود بقیه دوستان
خسته نباشی دلاور
حاجی دوستان میفرمایند ما پاپ میزنیم واسه همین شروع کردن به فیدر زنی! ولی این رو فکر نمیکنن برای دیستروی کردن یه ده حداقل باید21تا موج بری که حدود1.5کی کاتا در حالت حداقل باید داشته باشه
و اگه دیستروی نشه با گلد که اصلا برای ما مشکل نیست توی2ساعت مکیشه همون فیدر قبلی!
این سرور الحمدالله برنامه برای کل ساید داریم ولی خوب اگه پاپ بازم نباشیم پاپ باز هارو دوست داریم

یه صد باری پیشنهاد دادم بیای پیشمون و مجلسمون رو منور کنی اما قبول نکردی باز میگم یه اکانت در حد تیم ملی برات کنار گذاشتم و منتظر حضورتون هستم
قربانت
محمدرضا
SpaRtaN
به نظرم شما که میدونی ۱.۵ کی کاتا لازمه ۲۱ موج لازمه چرا به عالم آدم زنگ میزنین میپرسین فیک یا واقعیه وقتی میگن واقعی میگین تو دیگه چرا؟ اگه اونقدر خسارتش مهم نیست چرا انقدر پیگیرین؟
فیدر زنی انقدرا بدرد نمیخوره الان
به نظرم کراپ لاک ۳۰ روز دیگه بهترین جواب رو میده هم باعث دلسرد شدن بازیکنا میشه هم سخت میشه جبرانش کرد و همر دم دستیای بچهاهم آماده میشه که همر اصلی تلفات نده
ویرایش توسط MOD CorLeone : 03-20-2015 در ساعت 12:53 PM
دلیل: بی احترامی به کاربران
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن