۲ اینکه اسطوره بودن یا نبودنمون ب خودمون ربط پیدا می*کنه
۳ اینکه شما اول بیا خودتو معرفی* کن ببینیم کی* هستی* و از کدوم ساید تا بیشتر با هم آشنا شی* م
۴ اینکه فروم هم بخش مهمی* از این بازیه
adolf hitler
سلام دوست عزیز
همونطور که گفتم من نوبم و لازم به معرفی هم نیست پس !!!
اما گفتی کدوم ساید؟ پاسخ : Sw
شما میگی توهین نیست!!! من میگم کسی که چیزی نداره واسه گفتن تحقیره حالا شما میگی نیست؟ باشه نیست!!؟!!؟!
راجع به اسطوره بودن هم بگم که اسطوره بودن مرام و معرفت داشت تو آی آر و یه قول پهلوونا که میگن اخلاق پهلوونی اخلاق اسطوره ای داشت واسه خودش!!! همونطور که دژکوب مرد مثه اینکه مَرداشم با خودش برد ***اینطوری که این جمله رو گفتی!!!***
و راجع به فروم کاملا حرفتون غیر منطقیه چون نه فروم بازی توی پاپ من تاثیر میذاره نه توی تروپ من :|
۲ اینکه اسطوره بودن یا نبودنمون ب خودمون ربط پیدا می*کنه
۳ اینکه شما اول بیا خودتو معرفی* کن ببینیم کی* هستی* و از کدوم ساید تا بیشتر با هم آشنا شی* م
۴ اینکه فروم هم بخش مهمی* از این بازیه
adolf hitler
فکر کنم تو خاطرتون نباشه درمورد زشت بودن سلام نکردن (با اینکه من این نظرو نداشتم و از همه عذرخواهی کردم)
ولی کسی که کاریو که به نظرش بد میادو انجام میده ...............
(احتمالا جواب میدین کسی به غیره شمال غرب تو فروم نیست که این نشون دهنده ضعف یه سایده چون مطالب با ارزشی گذشته نمیشه)
در مورد اون دوستمون که پست شمارو توهین برداشت کردن با اینکه باهاشون موافق نیستم ولی نظرشون کاملا قابل احترامه
چون
تا وقتی که کسایی که خودشون اسطوره میدونن وجود دارن بقیرو نمیبیننن (خودشون و دورو اطرفشنو میبینن)البته به کسییم مربوط نیست چون فقط خودشون و اطرافیانشون اسطوره میبیننشون و نظرشون قابل احترامه
به نظر بنده هم بهتره افراد خودشونو معرفی کنن
در کّل با تمام با پستتون موافقم ولی لحنتون زیاد مناسب نیست
بازم سلام یادم رفت سلام به همهٔ دوستان و همبازییای سرور
رفع اسپم
به نظرتون چه اتفاقی افتاده که یه نفر این مقدار رفته تو رنک دفاعی ولی کسی تو هجومی نرفته؟البته این مقدار افزایشم یافته
ویرایش توسط saiwnaay : 03-15-2015 در ساعت 12:52 AMدلیل: فراموش کردن سلام
در مورد اون دوستمون که پست شمارو توهین برداشت کردن با اینکه باهاشون موافق نیستم ولی نظرشون کاملا قابل احترامه
چون
تا وقتی که کسایی که خودشون اسطوره میدونن وجود دارن بقیرو نمیبیننن (خودشون و دورو اطرفشنو میبینن)البته به کسییم مربوط نیست چون فقط خودشون و اطرافیانشون اسطوره میبیننشون و نظرشون قابل احترامه
به نظر بنده هم بهتره افراد خودشونو معرفی کنن
سلامی به شیرینی غارت به شما
راجع به اون حرفشون "بقیه چیزی برای گفتن ندارن" من تحقیر میبینمش حالا نظرا متفاوته انشالله که ما اشتباه میکنیم
اون که گفتین اسطوره ها با هم و... هم کاملا درسته دوستن دیگه... ای کاش مام دوستای قدیممونُ داشتیم
به احترام نظر شما هم معرفی می کنم خودمو اما آخه منی که کسی نمیشناستم معرفی میخوام چیکار
من مهدی هستم پلیر اکانت Ma.Ho بودم که به لطف اتحاد پیشوا و به قول خودشون پرچم داراشونو خراب کردن قدرتمند ترین و منسجم ترین اتحاد، اومدن اتحاد خودشونو با خام کردن پلیر ها کشیدن بالا و الانم که به این صورته که میبینین
خیلی از دوستامون (تقریبا 5-6 تا) گذاشتن رو حذف و مام که دیدیم تنهاییم و وقت هم نداشتم واسه تک نفره بازی کردن رو اکانت و دوالم گیرم نیومد حذف کردم رفتم (اکانت به طور میانگین تو هفته اول رنک 20 بود اکانت Ma.Ho )
الان هم روی اکانت یکی از دوستای عزیز دیگه مشغول به خدمتیم که انشالله خوش بگذره این سرور اولمون از ورژن 4
همونطوریکه گفتم ما نوبیم و ورژن 4 هم تاحالا بازی نکردم اما سابقه بازی 1 بار تو سرور 1 آی آر، 2 بار تو سرور 6، 1 بار جسته و گریخته سرور 5، 2 یا 3 بار هم سرور 3x
قدیما با طلا میشد یه کارایی کرد الان فقط باید اثر هنری خرید.
ما هم از قهرمان تا حالا یه اثر هنری هم دشت نکردیم . فقط یکی 22000 تا خریدیم و نقره مون ته کشید دی:
قدیما با طلا میشد یه کارایی کرد الان فقط باید اثر هنری خرید.
ما هم از قهرمان تا حالا یه اثر هنری هم دشت نکردیم . فقط یکی 22000 تا خریدیم و نقره مون ته کشید دی: