نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa southwest b نمایش پست ها
درود بر همه ی دوستان
اول از هر چیزی یه خیر پیش به کسانی که به هردلیلی دارن حذف میکنن و میرن بگم و امیدوارم تو همه ی مراحل زندگیشون موفق باشین
همیشه زندگی به کام ادم نیست دژکوب هم همینه امیدوارم همیشه مشکلاتتونو به همین راحتی حذف کنید نه زحماتتونو

اینم واسه مخاصب خاص
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ
ﺍﻣﺎ !
ﻋﺎﺩﻻﻧﻪ ﻧﯿﺴﺖ !
ﮔﺎﻫﯽ ﺣﺘﯽ ﺗﺎﺟﺮ ﻧﻤﮏ ﻫﻢ ﻧﻤﮏ ﻧﺸﻨﺎﺱ ﻣﯿﺸﻮﺩ

سلام مصطفی جان مرسی داداش بابت آرزوی که داشتی! من همین ارزو رو با یه آمین اضافه من برات دارم عزیز
زندگی ما که مدتی که اصلا زیبا هم نیست دادا بلکه خیلی هم زشت شده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
سلام

اول اینکه خدمت دوستمون که همش در حال دادن آماره جنوب غرب به بقیه سایدا بود بگم که. اگر مدرک داری که کسی روی اکانت کرو لاگین داشته اینجا بزار.
خدارو شکر ما با تک هیرو نرفتیم جنگ منحصرو مثل شما از شمال بیاریم. میتونی ببینی که همر لانچ شده و هیرو از جای دیگه زده میشد.
نیروهات 2 برابر بود ؟
نامه هاتون اول بازی نخوندین ؟
طرف رفته به اکانت wonder lands اول سرور نامه داده بیا با هم متا ببندیم. من نمیدونم حالا چی کاره بوده که این درخواستو داده.
نیروهاتون 2 برابر ؟ اون موقع که عکس دادی همر منو دیده بودی کوچولو .
هر کس از 6 تا دهکده غارت بده میشه رنک 1 غارت. اگر راست میگفتین اون موقع که با 2 تا دهکده غارت میدادم بهم میرسیدین.
همین الان اینجا اعلام میکنم کسی تا حالا روی اکانت من نیومده.
آره یک بار عکس از همر تبری تازه استارت خورده بهت دادم .
برای غارت بازی نمیکنم. همرم همش پارک خیالت راحت. اگر بخوام توی 12 ساعت از رنک 1 غارت میکشونمت پایین.
ما ثابت شده ایم. الانم واسه چند نفر مثل آقای همستر شاخ بازی در نیار.
اونموقع که از مجموعه جنوب غرب انداختنتون بیرون که خودتونو کشتین من بیام باهاتون.
بازم بگم ؟ درست نیست یک مدت با هم هم صحبت بودیم از همه چیز هم خبر داریم.
بزارید دهنم بسته باشه .
و میگی کسالت داشتی .امیدوارم همیشه سلامت باشی . اما یکم دروغ نگو .. اکانت فروم آنلاین بود
میومدی پست هارو میخوندی میرفتی .
میخوای بدونی از کجا میشه دید ؟ بفرما نشونت بدم :
time online.jpg
مرتب همه رو چک میکردم. میدونم کیا اومدن خوندنو رفتن . لوووول
آره دوست عزیز .حرفی برا گفتن نداشتی . تا دیدی یکی دیگه پست گذاشت اومدی پشتش قایم شدی.

راستی اونروز رفته بودی تو رومت پرسیدی سجاد کجاست؟ نمیدونین کجاس؟ برم به حسابش برسم ؟
دو تا ممبر اونجا ابودن احساس قدرت کردی.
http://t.garena.com/MaRiLyN.IR
این آدرس روم من . هرچند میدونم حرفی واسه گفتن نداری . فقط خواستی احساس قدرت کنی جلو بقیه.
حرف زیاد واسه گفتن .دیگه پستام طولانی میشه.

تلاش کن رســـــــــــــــــــــــ ـتگار میشوی.
سجاد
سجاد جان داداش گلم انقدر فر بازی کردیم که کسی نتونه از این چیزا بهمون بچسبونه شما هم حوصله کن داداش می دونم هم دلت و دستت پره ولی صبوری کن دادا دشمن شاد نکنی