-

نوشته اصلی توسط
** NAZI **
یه پست که بنده تو قسمت نقد و بررسی ویرایش کردم رو نشون بدین
فقط یه دونه!!!
بنده به وظیفه ای که دارم واقفم میدونم کجا و کی باید ویرایش کنم
تو جایی که خودم پست میذارم و تو همون سرور هم بازی میکنم بنده یه دونه پست هم ویرایش نکردم
لطفا وقتی از یه موضوعی بی اطلاع هستین، شایعه پراکنی نکنین
مدیران انجمن همیشه درباره این موضوع دقت لازم رو داشتن
پ.ن : بنده منتظر پست هایی که تو f3 ویراش کردم و خودم خبر ندارم هستم!!!!
هزار ماشاالله حالا خوبه من به اون بزرگی نوشتم ایرادی رو به شما وارد نمی دونم اما نازی خانم شما انگار خیلی دوست دارید خودتون رو متهم نشون بدید پس خواهشا در کمال ارامش دستاتون رو بیارین جلو 880819_pinkhandcuffsf.gif
بهتر بود پست من رو با تامل بیشتری مطالعه می فرمودید تا بهتر متوجه می شدید که هیچ وقت گفته نشده شما پستی رو ویرایش کردید بلکه خواسته شده مدیران تو سروری که بازی میکنن اجازه ویرایش نداشته باشند و این بحث تنها به شخص شما و سرورf3 مر بوط نمیشه بنده کلی عرض کردم و از همون ابتدا هم کلی صحبت کردم و شما مثالی بودید حاضر برای حرف من نه بیشتر نه کمتر
حالا اینکه شما برداشتتون از پست های من چی بوده و من چگونه این مطالب رو یاد داشت کردم که منجر به ابهام شده بماند
اما خبری هم از شایعه پراکنی نیست من بیشتر وقتها که پای سیستم هستم سری به فروم میزنم و مطالب رو مطالعه میکنم و از چیزی که باید خبر داشته باشم دارم
و در آخر عنوان میکنم مدیران هم جزء بچه های همین سایت و از پلیر های همین سرور ها هستند مث خود من پس بهتره اگر انتقادی رو از طرف کار بری وارد دونستیم بهش توجه کنیم و نخوایم اون رو به چالش بکشیم چون تو بیشتر مواقع فقط باعث طولانی شدن بحث میشه فقط همین
دوست عزیز شما فقط یک مثال ساده بودید و من قصد بی احترامی به شما و نحوه مدیریتتون رو نداشتم sorrysmiley.gif
در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن