- 

درود 

خوب بالاخره توی یکی از سرورها یه پلنی مشاهده شد تا بلکه ما به یکی گلد بدیم خوشحال شیم.

چیزی که من دارم میبینم اینه که 4تا اکانت رفتن روی کپ و نانکپ یه اکانت دیگه و فیک لیستی نمیبینم پس نتیجه میگیرم که پلن نبوده وحمله انتحاری بوده چون اکانت مدافع مقدار قابل توجهی دفاع داشته میشه گفت خیلی فریب نخوردن و یا شاید هم دفاع ثابت اکانتشون همیشه اینقدر هست.

پس جهت دریافت جایزه چند تا لینک از فیک لیست که تطابق زمانی با این پلن داره رو هم توی فروم قرار بدید.
 ممنون.

نوشته اصلی توسط  kasra-punisher  
 حمله منطقی ؟همر واندر زن رو لانچ کردن برای زدن یک همر دیگه یه جوری صحبت می کنین انگار با 70k نیرو اتک زدین و خیلی پیچیده بوده پلن. 

اینی که من الان میگم دخالت در امور سرور نیست چون یه مدیر اجازه نداره توی امور یه سرور دخالت کنه. این رو از جهت این که خودم پلنر و برنامه ریز توی سرورهای مختلف بودم عرض میکنم.
 گاهی دوست خوبم مدیر یه ساید یا پلنر اون ساید تصمیم میگیره یه همر واندرزن رو قربونی کنه و یه کپ صفر کنه باهاش چه این که با صفر شدن اون کپ تعداد زیادی اکانت توی ساید رقیب انگیزشون رو ازدست میدنن یا این که تحریک میشن و انتحاری بدون پلن همر لانچ میکنن میرن توی درو دیوار یا این که پلنر میبینه همر زیاد داره میاد برای از دور خارج کردن رقیب از همر های گردن کلفت استفاده میکنه که مطمئن بشه دیوار نمیشه.

به هرحال ما بدون دونستن شرایط حریف نمیتونیم بگیم میصرفید یا نمیصرفید.
 موفق باشید.

- 

محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 1 نپسندیدن