نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 71

موضوع: دادن عیدی به بازیکن ها دژکوب

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Spartacus نمایش پست ها
    حالا چی میدید.......MOD AdMirAl، بابا شما مدیری....بزرگی..نمیشه که عیدی ندی
    درود

من عیـدی میـدم اما مشروط

توی هر کدوم از این سرورها که داره اجـرا میشه تا شب عیـد یک پلن حرفـه ای انجام بشه و اون پلن موفقیت امیز باشه به پلنر 50 تا گلد و به اکانت های مهاجم که توی پلن شرکت کردند در مجموع 75 تا گلد میدم حالا هر چند تا اکانت باشه بینشون تقسیم میکنم.

اگر پلن دیوار بشه به اکانت مدافع 750تا گلد و دف کوردینیتور اون منطقه هم 500 تا گلد از من میگیره.

خوبـه؟

منتها حتما باید پلن باشه نه این که یه همر بلند کنی صاف سیخونکی بزنین به یکی بعد بگین پلن بود.

پلن یعنی یه سری فیک لیست منظم روی تارگت های مختلف که در نهایت یک یا دو تارگت اصلی مورد حمله واقعی قرار بگیره و هدف از اون پلن هم باید توی فروم توضیح داده بشه و ارزش انجام دادن اون پلن برای من محرز بشه ، مثلا 2ماه از زمان کتیبه ها توی یه سروری گذشته بعد بخوای پلن بری 2تا کپ رو کراپ لاکد کنی 2زار نمی ارزه چون هم منابع زیاد داره مدافع هم با گلد سریع برگردونه کراپاش رو و خیلی ها مثل خود من اگه توی اون مقطع از بازی اتک زیر 20 موج بیاد روم دفاع نمیکنم که دفاع حروم شه سعی میکنم با اینسرت از سر بگذرونم.

سربلنـد؛پیـروز ودنبالـه دار باشیـد.
    ویرایش توسط Omid : 03-08-2015 در ساعت 12:26 AM دلیل: به احترام مدیر خوبمون ده برابرش کردم عیدی بنده

2. تشکر HOSEIN, Spartacus, Omid, M3nTaL, ** NAZI ** تشکر نمود