-
سلام به دوستان عزیز
شاید این آخرین پست من داخل فروم دژکوب باشد
تا جایی که از دوستان آشنا با سرورهای دژکوب جویا شدم اکثر جهان های بازی دژکوب در زمان کتیبه ها با کمبود بازیکن مواجه میشوند و تعداد انگشت شماری بازیکن برای آخر سرور حضور پیدا میکنند... که به عقیده ی دوستان اشکال از نحوه ی آغاز سرورهای جدید است که اکثرا مصادف شده با ورود کتیبه ها به داخل سرور های قبلی که در حساس ترین زمان ممکن بازی برای عموم بازیکنان به جای ایجاد انگیزه ؛ بازیکنان را به حذف کردن ، فروختن یا ول کردن اکانتهایشان ترغیب میکنند تا در سرور جدید با تجربیات سرور قدیمی بازی بهتری ارائه دهند که صد البته این رویه بسیار بسیار برای سازنده های بازی در مقطع کوچکی از زمان سود آور است ولی برای بازی و بازیکنان هیچ بار مثبتی به همراه ندارد و روز به روز باعث پایین آمدن سطح سرور ها و کم شدن بازیکنان میشود.
من به عنوان یک بازیکن آماتور که بازی در سرور های .com و .ir رو تجربه داشتم از نحوه ی ساخت بازی و کنترل بازی به غیر از مشکلات آی پی مشترک بسیار راضی بودم و سطحش را با .com مقایسه میکنم ولی در این بین مشکلات و باگ های ریز هم دیده میشود که کاملا قابل تعبیر و تعمیر میباشند.
پیشنهاد من به دوستان سازنده و راه انداز بازی در جهت پیشرفت جهانی شدن و رقابت با .com جدی گرفتن و باور داشتن به خودشان است و در وحله ی اول برای این مهم ثابت نگه داشتن بازیکنان و هواداران فعلی بازی در 3 مقطع شروع بازی وسط بازی و آخر بازی در یک جهان بازی را بسیار مهم میدانم.
من حذف سرور هایی با سرعت بسیار بالا را پیشنهاد میدهم(البته نه حذف کامل) که در مقاطع کوتاهی از زمان سود آور هستند ولی کاملا باعث کشیدن بازیکنان سرور های مهم با سرعت 1-2-3-5 به داخل این سرور ها میشوند و بازیکنان ثابت را روز به روز کمتر میکنند.
همچنین کمتر کردن جهان های بازی و تداخل بوجود نیاوردن میان سرور ها به طور مثال یک جهان بازی با سرعت 3x تمامی دوستان علاقه مند به این سرور را راضی نگه میدارد و همچنین به دلیل عدم وجود سرور دیگر با این سرعت و نیاز بازیکنانی که بازی در سرور با این سرعت را دوست دارند باعث کمتر شدن حذف اکانت ها و ثابت شدن بازیکنان سرور ها میشود.
به نظر من تمامی سعی و تلاش سازندگان در حال حاضر باید رسیدن به اعتبار و موفقیت های سرور های .com و .ir باشد که در عرض چندین ماه به سادگی با برنامه ریزی درست به آنها میرسند... سپس با ذهن خلاق و برنامه نویسی شخصی که در اختیار دارند میتوانند دژکوب .com را هم به ساختن دژکوب ورژن 10-20-1000 که از ساخته های دژکوب ایران است ترغیب کنند.
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن