-

نوشته اصلی توسط
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ
سلام به همگی!
میدونی چیه پیمان، رو حرف شما رفتم دژکوب کام و چک کردم بهترین سروش 7k اکانت داشت اینجا هم بهترینش نزدیک 5K بازیکن داره که خوبه در مقابل دات کام ولی اینجا از این 5K اکانت فقط 1000 تاش فعال هست (تازه فعلا اول بازی هم هست ) ، دلیلش میتونه این باشه که
بازیکنا به سرور سرعت عادت کردن ، دیگه واسه بالا بردن یک سطح سربازخونه نمی تونن 1 ساعت بشینن صبر کنن
لیدرا نمیتونن تو سرور خوب بازیکن جذب کنن
اختلاف بین بازیکنا زیاد شده
ویرایش توسط MOD Ali_Poaro : 02-20-2015 در ساعت 10:07 PM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه

نوشته اصلی توسط
MOD Ali_Poaro
میدونی چیه پیمان، رو حرف شما رفتم دژکوب کام و چک کردم بهترین سروش 7k اکانت داشت اینجا هم بهترینش نزدیک 5K بازیکن داره که خوبه در مقابل دات کام ولی اینجا از این 5K اکانت فقط 1000 تاش فعال هست (تازه فعلا اول بازی هم هست ) ، دلیلش میتونه این باشه که
بازیکنا به سرور سرعت عادت کردن ، دیگه واسه بالا بردن یک سطح سربازخونه نمی تونن 1 ساعت بشینن صبر کنن
لیدرا نمیتونن تو سرور خوب بازیکن جذب کنن
اختلاف بین بازیکنا زیاد شده
علی داداش خودت بهتر میدونی سرورهای دات کام اکثرا همینقد پلیر داره و سطح سرورها زیاد بالا نبود حقیقت و بقول شما که گفتی سطح کیفیت پلیرهای زیاد بود اکثرا. و چون از همه فرقه و کشور هست زبان مشتکری ندارن و دسته دسته بازی میکنن اکثرا.
اگر درست یاوم مونده باشه تعداد پلیر و اکانتی که در ای ار ایران موجود بود جزو چند کشور اول دنیا بود. دی
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MOD Ali_Poaro
میدونی چیه پیمان، رو حرف شما رفتم دژکوب کام و چک کردم بهترین سروش
سلام دوست من
تشکر میکنم بابت راه اندازی سرور های خوب و با منطق و با باگ کم.
شما هیچ وقت سرور های ایران رو با دات کام مقایسه نکن.. چون دات کم خیلی کم کیفیت تر از ایران بوده و خواهد بود.
برای اینکه بتونید پلیر های خوب به سمت خودتون بکشید تنها چیزی که مهم هست اینه که سعی کنید از مادی گرایی دوری کنید
قیمت گلد خوشبختانه خیلی خوب هستش.. و مطمئنا پلیر راضی هست. و امیدوارم به همین رویه پیش برید. به جای اینکه سرور های زیادی ران کنید سعی کنید با کیفیت تر اقدام کنید و برید به سمت مدیریت زمان دژکوب کلاسیک ایران.. تعداد سرور اون زمان بسیار محدود و منظم بود. و روز به روز طرفدارای دژکوب ایران بیشتر شد.. اگر اطلاعات محدود هست سعی کنید از مشاوران خوب که مطمئنا از مدیران با تجربه فروم دژکوب ایران بودن استفاده کنید.
مشکل اصلی شما این هست که چیزایی اضافه کردین به دژکوب که غیر منطقی هست. در ضمن سرور اسپید بالای 5 ایکس برای هیچ پلیر قدیمی دژکوب جذاب نیست.
نظر شخص بنده این هست هر چیزی میخوای استفاده کنی باید اورجینال استفاده کنی.. شما هم بهتر هست چیزی دل بخوایی به سرور ها اضافه نکنید
البته من برای تست جز یه سرور 50 ایکس در سرور دیگه حضور نداشتم و این موارد فقط نظر شخصی بوده .
با تشکر
من نه رهبرم نه سرباز ، اما ؛ امروز میجنگم.
من کسی نیستم که بیهوده دل به دریا بزند.
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن