با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان گل سرور، ما با همه دوستیم تو واقعیت ، اگرچه تو بازی رقیب هستیم نه دشمن !
سعید هستم ، یک سرور اولی !!! قبلا چند تا سرور بودم ولی فقط به عنوان یک پاپ باز روی اکانت دوستان. چند تا نکته بود که فکر کنم وقتش رسیده که بیان بشه. اول که سرور رو به خاطر دو نفر شروع کردم ، دقیقا هم موقع امتحان های دانشگاهم بود که شروع کردم و باز هم میگم فقط به خاطر همون دو نفر ، که یکی شون بنا به دلایلی حذف کرد رفت ، دلایلش هم کاملا قابل احترامه ، دومیش هم که ممد آکت (Ocht)خودمونه که هنوز هست تو سرور ولی در حقیقت نیست !!! روزی که شروع کردیم قرار شد تا آخر سرور رو با هم بریم و داشتیم میرفتیم که اون مباحث پیش اومد و NE از هم پاشید ، بیخیال به موارد بعدی برسیم.
دوم که یک سری از دوستان برا اینکه کنار ما باشن و با هم بازی کنیم ، ثبت نام کردن ، از همین جا ازشون عذرخواهی میکنم ، خودشون میدونن نیاز به اسم بردن نیست.
سوم که اکانت رو گذاشتم رو حذف و بدرود دوستان هم سروری.
زندگی شخصی هر کسی به خودش مربوط میشه ، ولی چندتا از مسائل رو میگم که دلیل حذف اکانت بنده بوده : مهم ترینش کمبود وقت هست ، از بیکار بودن خارج شدم و سر کار میرم جدیدا ، چند ماه پیش هم یه تصادف وحشتناک داشتم که خدا رو شکر میکنم که الان اینجا هستم !! هنوز هم دنبال کارهای دادگاه و بیمه و بیمارستان و درمان دستم هستم ، امروز صبح هم دیدم که اتک لانچ شد روی ده ما ، ولی واقعا بیمه و دانشگاه مهم تر بود !! تنها کاری که تونستم بکنم چندتا تماس بود که اون وقت صبح دوستان خواب بودن و اون یک نفر بیدار هم کاری از دستش بر نیومده گویا ، و باز هم تبریک به مهاجمین عزیز. تهران هم نیستم که برم دم در خونشون خخخخ ، شیرازم و پرچم شیراز همیشه بالاس
خوب گویا زیاد حرف زدم ، ما میریم از این سرور ، همینجا از پلیر های باقی مونده های NE عذرخواهی میکنم و عذرخواهی ویژه از ممد و رامتین و شهریار و پویان و احمد.
ایشالا تا اسفند اوضاع زندگیم بهتر میشه و سرور بعدی در خدمتتون هستم ، یک سرور اولی هستم و خوشحال شدم که تا اینجا در خدمتتون بودم.
چیزی یادم اومد دوباره پست میزارم :دی
تشکر ویژه از احمد یار همیشگی