نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
عزیزم ما نه ادعامون میشه نه میگیم بزرگیم
خوشبحالمون هم نشده فقط دارم به این فکر میکنم اون 150تا همر و 15 میل دف و اسکریپت و... کجاست.
اون شمال شرقی که وقتی شمال غرب همه حذف کردن ادعای بزرگیش میشد و کری میخوند کجاست؟ پس از دوگانگی بیا بیرون عزیزم
فکر کنم ناتار و آبادی هم برای شما باشه میشه لطف کنید شما هم بیاید تاپ غارت و بیگ همر بسازی؟
من موندم چرا هر کی کم میاره میاد به من گیر میده خخخخخخخخخخخ
کتک خورم مثل اینکه خیلی ملسه و خودم خبر نداشتم
آقا پست های همدیگه رو یه کم با آرامش بهتری بخونی بهتره ها

چون من کی بهت گیر دادم مجتبی جان من گفتم خود ماهان جواب کسری رو داده چرا بی خود شلوغ میکنید همین

بعد من کی از شمال شرق حمایت کردم عزیزم من خودم تا الان هر چی سرور پلی کردم شمال غرب بودم این سرور هم گفتم علی چیفر و اون پیمان گردن شکسته و شما هستی رفتم جنوب غرب که قبل کتیبه ها حذف کردم الان هم باتیم شمال غرب تو 50 داریم بازی میکنیم اینجا هم رو چند تا اکانت تو جنوب غرب لاگین دارم ولی حتی یه بار هم لیست فارمشون رو نزدم همینجوری میام و میرم برا در ارتباط بودن با دوستان

اتفاقا دو تا اکانت از جنوب تو تاپ هستن همر های خوبی هم کشیدن ولی خوب به من چه ...

اون دوستی هم که به بقیه میگه پسر خوب و پسر جون بهتره زیاد به اون چار پایه ای که گذاشته زیر پاش و اومده بالا دل خوش نکنه خیلیی از بچه ها مث همین آقا کسری که اگه 5 تا بازیکن مثل ایشون تو جنوب غرب بود من هیچ وقت حذف نمیکردم از سالهایی که بازی میکردن خیلی میگذره و برای اولین بار هست که داره با این ورزن بازی میکنه من خودم 4 تا سرور تو این سایت بازی کردم 3 تاشو اتحادی که توش بودم واندر 100 کرده تو همشون هم فارم بودم خخخخ

یکی مث ماهان با یه جمله همه چی رو تموم میکنه بعضی ها هم هی ادم رو مجبور به پست گذاشتن میکنن

در مورد بحث فنی هم باید بگم که وقتی همه اتک ها تو یه ثانیه میشینه که باید به ماهان تبریک گفت و مدافع هم میتونه اینسرت رو به همون شیوه سیم سکند چند مرتبه از اکنت خودش یا هم اتحادیاش بزنه تا بتونه اینسرت خوبی رو انجام بده دقیقا مث کاری که علی چیفر تو سرور قبل کرد دوستان همه این مطلب رو میدونن اما خوب حتما رو اکانتاشون نیستن