صفحه 58 از 67 نخستنخست ... 8485657585960 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 571 تا 580 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hellseeker نمایش پست ها
    منطقه : شمال شرق
    اتحاد : CL-ReBeL
    تارگت : همر اکانتDboy

================================================== ============

خسته نباشید ماهان جان
    این بنده خداها دیگه چیزی براشون نمونده ها یکم مراعاتشون رو بکن
    من تو فکر این بودم که چرا خبری از اینسرتاشون نیس نگو ماهان اتک هاش تو 1 ثانیه بوده و جایی برای اینسرت برای این بنده خداها نزاشته بودی
    حالا الان میان میگن نبودیم خواب بودیم اکانت پلیر نداشت
    جالب اینه که رنک1 غارت هم بود
    فکر کنم باید از الان باید به شغل شریف کشاورزی روی بیارن
    ویرایش توسط MATRIX III : 03-03-2015 در ساعت 11:01 AM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با سلام خدمت همه:دی!
    ماهان! عزیزم! مگه نگفتم قبل لانچ کردن اتک ها یه نامه ای بهشون بدی ببینی هستن یا نه:دی؟ الان باز میان میگن ما آنلاین نبودیم و......!
    از این به بعد نامه بده! نشد شمارشونو گیر بیار ! خلاصه باهاشون ارتباط برقرار کن اجازه بگیر ببین هستن یا نه بعد بزن!
    لینکارم که نذاشتی اما اتکا جوری بود که آقای اینسرت هم .....! ehem ehem!!

موفق باشید ! مخصوصا دوستان همیشه آنلاین
    ویرایش توسط MOD AdMirAl

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    باز تو شروع کردی کاکو؟ قصد داری اینجا رو هم شخم بزنیِ؟
    لووول

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اولاً که هنوز هستن و به زودی نخواهند بود این یادت نره (بچه ها رو میگم)
    دوماً می دونی مشکلت اینه که فقط 2 ساعت فکر کردی اما من به شما ها 1 دقیقه هم فکر نمی کنم لازم روز ها و شب ها بشینی فکر کنی.
    سوماً شما اگه این کاره بودین زمانی که ne داشت nw رو شخم می زد به متحدتون کمک میکردین نه این که بشینی تماشا کنی و بعد وقتی طرف تو ریکاوری هست بیا اتک بدی و حالشو ببری.
    چهارماً حالا ببین همه این کار ها رو کردین در گیری هاتون تموم شد رفتین ریکاوری ما شما ها رو میزنیم یه اکانت لب مرزو زدین با چکمه و 3تا همرو جلوزن اونم 5 صبح
    بابا بیا وسط sw ببینم چی کاره هستی اگه اینجوری هست که ما تا حالا لب مرزتون رو 100 بار زدیم همر دوستتون هم که دیوار شد یادت نیست
    پنجماً همیشه بعد تایپ کردن یه بار متن رو بخون بعد ارسال کن که ما سرمون رو نیازیم پایین(اشاره به یکم سرتونو بیازین پایین همراتون 0 نشن)

دیگه نکات بعدی رو حال ندارم بگم ( ویرایش توسط MOD AdMirAl)
    ویرایش توسط MOD AdMirAl : 03-03-2015 در ساعت 01:38 PM دلیل: استفاده از الفاظ خلاف عرف

5. تشکر cyrous تشکر نمود
    پسندیدن cyrous پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

تبریک میگم لانچ حملات نقص نداشت

امیدوارم 1 سرور از ابتدای سرور رو به رو همدیگه بازی کنیم.
    این سرور بنده 1 ماه هست رو اکانت دوست خوبم شهریار بازی میکنم؛ متاسفانه ne از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار بود و می تونست بازی رو ببره ، اما نبود هماهنگی و .... ne رو الان به این روز انداخته.

امیدوارم شاهد حملات زیباتر و سرور جذابی باشیم.
    موفق باشید.
    پویان

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Legend Of Hero نمایش پست ها
    تبریک میگم لانچ حملات نقص نداشت

امیدوارم 1 سرور از ابتدای سرور رو به رو همدیگه بازی کنیم.
    این سرور بنده 1 ماه هست رو اکانت دوست خوبم شهریار بازی میکنم؛ متاسفانه ne از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار بود و می تونست بازی رو ببره ، اما نبود هماهنگی و .... ne رو الان به این روز انداخته.

امیدوارم شاهد حملات زیباتر و سرور جذابی باشیم.
    موفق باشید.
    پویان
    سلام و درود
    ادب شما نشانگر شخصیت بزرگ شماست و خوشحالم که هتور بازیکنانی هستن که شرایط بازی باعث عوض شدن لحن صحبتشون نمیشه و بازی کردن کنارشون برای ما جذابیت خاصی داره.
    منم کمتر ار یک ماه هست در خدمت دوستان هستم و کم و بیش تو پلن ها کمکشون میکنم انشالا سرور بعد با بچه ها بازم خدمت گذار جنوب غرب هستیم خوش حال میشیم حریف قدر داشته باشیم.

خطاب به دوستمون kasra-punisher
    سطح پیام هایی که تو فروم میزاری زیاد جالب نیست اینو دوستانه بهت میگم.
    شما بگو اون وسط منطقتون دقیقا چه مختصاتی هست تا در خدمت باشیم
    یه لطف دیگه هم بکنید اون تیکه کلام (جنوب غرب وحشی) مختص بچه های ما ( 3ایکسی های قدیم اتحاد WOLF) هست یا پاکش کنید یا اثباتش کنید.
    ویرایش توسط Hellseeker : 03-03-2015 در ساعت 01:56 PM
    IRX 2 : Hellseeker
    IRX 3 : Hellseeker
    IRX 4 : Hellseeker
    IRX 5 : Hellseeker
    IRX 6 : Hellseeker

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra-punisher نمایش پست ها
    دوماً می دونی مشکلت اینه که فقط 2 ساعت فکر کردی اما من به شما ها 1 دقیقه هم فکر نمی کنم لازم روز ها و شب ها بشینی فکر کنی.
    سوماً شما اگه این کاره بودین زمانی که ne داشت nw رو شخم می زد به متحدتون کمک میکردین نه این که بشینی تماشا کنی و بعد وقتی طرف تو ریکاوری هست بیا اتک بدی و حالشو ببری.
    چهارماً حالا ببین همه این کار ها رو کردین در گیری هاتون تموم شد رفتین ریکاوری ما شما ها رو میزنیم یه اکانت لب مرزو زدین با چکمه و 3تا همرو جلوزن اونم 5 صبح
    بابا بیا وسط sw ببینم چی کاره هستی اگه اینجوری هست که ما تا حالا لب مرزتون رو 100 بار زدیم همر دوستتون هم که دیوار شد یادت نیست
    پنجماً همیشه بعد تایپ کردن یه بار متن رو بخون بعد ارسال کن که ما سرمون رو نیازیم پایین(اشاره به یکم سرتونو بیازین پایین همراتون 0 نشن)

سلام کسری جان
    محض اطلاع بگم برای کسی مثل ماهان لب مرز و سط ساید یا ته ساید مهم نیست. اگر بخواد کسی رو بزنه مطمئن باش طوری میزنه که جاش تو نقشه سوراخ بشه. اگر هم روی جنوب غرب پلن خاصی نمیره بخاطر این هست که خودش پلیر جنوب غرب هست و نمیخواد روی جنوب غرب همر بلند کنه یا پلن بزنه. اما بعضی وقتا دوستان روش فیک میزن یا اتک میزارن و ماهان هم مجبور میشه عکس العمل نشون بده
    همونطور که بارها روی شمال غرب اتک گذاشتید ولی من کوچکترین پلنی روتون نرفتم که اونم از ترس یا نبود همر نیست مطمئن باش فقط بخاطر جنوب غربی بودنمون هست. جنوب غربی ها با سایدشون وفادار هستن و نمیخوان همر رو سایدی که خونه خودشون هست بلند کنن. پس نیا تو فروم نگو وسط و ته رو بزنید. کافیه ماهان تارگت دستش بیاد حالا مهم نیست کجای نقشه هست و یا اکانت کی هست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra-punisher نمایش پست ها

پسر جان زمانی که پست میزنی حداقل ببین طرف حسابت کی و از کدوم منطقه هست اگر تا الان سرپا موندی و داری پست میزنی دلیلش اینه که بچه های اس دبلیو هر سایدی بازی کنن روی اس دبلیو حساس هستند. و تا جائی که ممکنه پلیر هائی که تو اس دبلیو بازی میکنند رو نمیزنند
    حرفت درسته 1 دقیقه هم فکر نکردی چون اگر فکر میکردی راجع به بچه های قدیم اس دبلیو اینجور پست نمیزدی .
    اگرم زیاد احساس میکنی که شاخ شدی سرور بعد عید در خدمت کلیه شاخ های عزیز هستیم نکات بعدی رو هم نمیخواد بگی چون در حدش نیستی.
    فقط اگر افتخاراتی تو اس دبلیو داری که بعید میدونم اسم اکانتها و سرورهائی که بازی کردی رو بگو
    ویرایش توسط MOD AdMirAl : 03-03-2015 در ساعت 04:07 PM دلیل: درخواست کاربر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام

بعضی ها چرا کاسه داغ تر از آش شدن این وسط حالا ماهان جان بازیکن بزرگ و با ادبی هستن درست من هم منکر این قضیه نمیشم چون برخوردشون رو تو این چند تا پست دیدم و مقبول افتاد اما دیگه قرار نیست هر کی هر چی دلش خواست بیاد بنویس
    من الان دچار دوگانگی شدم چون فکر کنم مجتبی ماتریکس داره شمال غرب بازی میکنه بعد جنوب شرق زده شمال شرق رو شتک کرده ایشون خوش به حالشون شده حتما به خاطر متایی هست که بستن 851319_speechless.gif

دوست عزیزی که دنبال شناسنامه ملتی یه کم از ماهان یاد بگیر تا شاید شما هم روزی بازیکن بزرگی بشی البته منظورم از همه لحاظ هست وگرنه تو این بازی با خالی کزدن ابادی و ناتار خیلیا اومدن تو تاپ غارت و بیگ همر کشیدن

ودر اخر متذکر میشم فروم جایی هست برای کل کل خخخخ
    در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط cyrous نمایش پست ها
    سلام

بعضی ها چرا کاسه داغ تر از آش شدن این وسط حالا ماهان جان بازیکن بزرگ و با ادبی هستن درست من هم منکر این قضیه نمیشم چون برخوردشون رو تو این چند تا پست دیدم و مقبول افتاد اما دیگه قرار نیست هر کی هر چی دلش خواست بیاد بنویس
    من الان دچار دوگانگی شدم چون فکر کنم مجتبی ماتریکس داره شمال غرب بازی میکنه بعد جنوب شرق زده شمال شرق رو شتک کرده ایشون خوش به حالشون شده حتما به خاطر متایی هست که بستن 851319_speechless.gif

دوست عزیزی که دنبال شناسنامه ملتی یه کم از ماهان یاد بگیر تا شاید شما هم روزی بازیکن بزرگی بشی البته منظورم از همه لحاظ هست وگرنه تو این بازی با خالی کزدن ابادی و ناتار خیلیا اومدن تو تاپ غارت و بیگ همر کشیدن

ودر اخر متذکر میشم فروم جایی هست برای کل کل خخخخ

عزیزم ما نه ادعامون میشه نه میگیم بزرگیم
    خوشبحالمون هم نشده فقط دارم به این فکر میکنم اون 150تا همر و 15 میل دف و اسکریپت و... کجاست.
    اون شمال شرقی که وقتی شمال غرب همه حذف کردن ادعای بزرگیش میشد و کری میخوند کجاست؟ پس از دوگانگی بیا بیرون عزیزم
    فکر کنم ناتار و آبادی هم برای شما باشه میشه لطف کنید شما هم بیاید تاپ غارت و بیگ همر بسازی؟
    من موندم چرا هر کی کم میاره میاد به من گیر میده خخخخخخخخخخخ
    کتک خورم مثل اینکه خیلی ملسه و خودم خبر نداشتم

صفحه 58 از 67 نخستنخست ... 8485657585960 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع