-
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 02-27-2015 در ساعت 08:43 PM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ðŕ. şђǒϯğύŋ
سلام به همه
چطورین لعنتیا
چرا همه غلافین باز. یه لینکی فلانی داستانی.
مرتضی داداش چندسالته اینجو شیطونی

.
تقصیر ممد اگزه و اون امیر الون بوی مزخرف بود نذاشتن من اول بیام چکمه یونیک ازت بگیریم با کتک و دهات 0 کنیم. که یهو ان ای غافلگیر نشه. من رو خود شما ها فیک گذاشتم ممد اگزه اومد گفت بابا تو نپ هستیم و فلان و نزن. گفتم ممد فیکه. خیالت جم. بعد یهو شما تو نبود ما اینکار ها رو کردین. قبلش که تو لاک خودتون بودین و صداتون در نمیومد. اما خووو اینا حرف نیست. یکی سیاستش اینجو موشموردگی زدنه خودشه تا موقع مناسب. اینم تاکتیکیه واسه خودش. ددییی
خداشاهده دوتا همر من و ارام فوری کل دف دوتا ساید تو اون زمان میذاشتین جلوش رد میکرد. اما اونقد تاکید کردم به بکس ان ای که حواستون به اس ای و اینجو موش مردگی زدنشون باشههه. انگا نه انگا. یکی گفت من تنهایی نصف اس ای میزنم. هر بار شورای لیدری محول کردیم به دوستان و خودمون از فرط چیزگشادی قاطی نشدیم. اونا از ما چیزگشادتر در اومدن و فاک مون دادن
نکنه بیایی لات بازی در بیاری و بگی حریفمون بودی و اینا که

من 5 سالمه ممدو امیر و ... هر کی هرچی بگه شما باید به حرفش گوش بدید ؟؟؟!!! آقای نابغه
من که وقت بازی ندارم روزی 2 ساعت هستم بچهها زحمت اکانتو میکشن بالا وگرنه اگه تایم بازی داشتم به کتیبه ها نمیرسیدی داد اش آره مثل دوستاتون توی e3
بعدش ما که کاری نکردیم شما شروع کردید فیدر مارو 0 کردید حتما انتظار دارید بشینیمو نگاه کنیم !!!
بازی بردو باخت داره اگه باختی چرا گریه میکنی ؟؟؟
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MorTezA_titanic
من 5 سالمه ممدو امیر و ... هر کی هرچی بگه شما باید به حرفش گوش بدید ؟؟؟!!! آقای نابغه
من که وقت بازی ندارم روزی 2 ساعت هستم بچهها زحمت اکانتو میکشن بالا وگرنه اگه تایم بازی داشتم به کتیبه ها نمیرسیدی داد اش آره مثل دوستاتون توی e3
بعدش ما که کاری نکردیم شما شروع کردید فیدر مارو 0 کردید حتما انتظار دارید بشینیمو نگاه کنیم !!!
بازی بردو باخت داره اگه باختی چرا گریه میکنی ؟؟؟

- - - Updated - - -
این اف 3 مزخرفو زودتر تموم کنین روی همو ماچ کنین صلوات بفرسین بره. زودتر سرور جدید استارت بخوره
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن