نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: جاسوس (سطح مبتدی تا پیشرفته )

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

سلام محسن خان ، عزیزمی
    نقل قول نوشته اصلی توسط ZartVam نمایش پست ها

[COLOR="#0000FF"]1. توی جاسوسی باید حمله ی غارت بزنیم یا حمله ی عادی ؟ فرق این دو حالت چیه ( اگه فرقی داشته باشن ) و کدوم یکی بهتره؟
    توی جاسوسی فرق نداره از طریق غارت وارد این قسمت شی یا از طریق حمله عادی
    فرق غارت و حمله عادی زمانی هست که تو لشکرکشی علاوه بر جاسوس نیرو دیگه ای هم استفاده بشه
    2. خود من به عنوان شخصی که اطلاعات سطحی از جاسوسی دارم , باید با چه مقدار نیرو از شخصی جاسوسی کنم که مطمئن هستم تو دهش جاسوس داره ؟ برای مثال من حدس میزنم یه شخصی تو دهش ( مثلا پایتخت ) 1000 تا جاسوس داره !!! .... بهترین و به صرفه ترین مقدار نیرویی که باید تو جاسوسی استفاده کنم حدودا چقدره؟
    شکسته نفسی نفرمایین کتیبه چشمان به نحوی زیر دست شما بود برادر
    یه فرمول عنوان شد تو محاسبه تلفات جاسوسی ، که مهاجم باید سعی کنه تا جایی که میتونه مقدارش و کمتر کنه تا تلفات کمتر ببینه
    100*(1.5^(y/x))
    هرچقدر مقدار x بیشتر بشه خسارتی که میبینه کمتر هست

3. آیا دیوار هم توی دفاع جاسوسی ها موثره یا نه؟ ( چه سوال سختی :دی )
    بلی تا ثیر داره ، هم رو قدرت چشم جاسوس تاثیر داره و هم تو قدرت دفاع
    4 . امتیاز مورال جمعیت چطور ؟
    بلی مورال هم تاثیر داره هم رو قدرت چشم جاسوس تاثیر داره و هم تو قدرت دفاع
    *تو فرمولی که ارائه شده واسه تلفات مهاجم ،فرض شده جمعیت دو اکانت مساوی باشه (تا از مورال صرف نظر شه و محاسبات پیچیده نشه )
    5. یا مثلا 20 % دفاعی که قهرمان به نیرو ها میده واسه جاسوس ها هم موثره یا نه؟ ( اینو وجدانا خودمم نمی دونم .... امتحانم نکردم :دی )
    این 20 درصد قهرمان تو جاسوسی موثر نیست یعنی باعث افزایش قدرت چشم جاسوس نمیشه ، اما تو حمله و دفاع باعث افزایش قدرت دفاع و هجوم جاسوس میشه
    6. یه سوالی هم در مورد این قسمت داشتم ...

اونجوری که من از اون قسمت قرمز رنگ پستت به ذهنم میرسه اینه که کتیبه ی چشمان فقط روی جاسوسای اکانتی که کتیبه داره اثر داره !....
    به فرض اگه خودت یه کتیبه ی چشمان منحصر داشته باشی و من یه مقدار جاسوس بهت پشتیبانی بفرستم ( که نمی فرستم ) جاسوسای منم اثر چشمان منحصر رو می گیرن یا نه؟
    منم دقیقا نفهمیدم چی به ذهن شما میرسه
    اما منظور من
    اکانت a چشمان بزرگ داره به عنوان نیروی کمکی n تا جاسوس میفرسته اکانت b الان جاسوس هایی که به عنوان نیروی کمکی فرستاده شدن تحت تاثیر کتیبه قرار ندارن اما بالعکس نه ، یعنی اکانت b اگه جاسوس بفرسته به عنوان نیروی پشتیبان به اکانت a که کتیبه چشمان داره ، کتیبه چشمان دهکده اکانت a به همه جاسوس ها تاثیر میذاره

بازم ممنون از وقتی که میزاری
    ممنون از وقتی که گذاشتی وسوال هایی که جوابش و میدونستی پرسیدی ، تا باعث بشی مطالب بیشتر روشن شه ، و ایراداش تا حدی برطرف شه و واسه دوستان تازه وارد بیشتر مورد استفاده قرار بگیره