نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: جاسوس (سطح مبتدی تا پیشرفته )

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

...

سلام علی جان واقعا خسته نباشی .... واقعا حال می کنم می بینم هنوز افرادی هستن که به بحث آموزش اهمیت میدن ... دمت گرم :ایکس

یه چندتا سوال حین خوندن پست به ذهنم رسید گفتم بد نباشه از خودت بپرسم ... سوال هایی که تو ذهن بیشتر ما هستن و شاید اکثریت جوابش رو بدونن ولی بهتره پرسیده بشه تا به یه جواب همهگانی و جامع برسه

1. توی جاسوسی باید حمله ی غارت بزنیم یا حمله ی عادی ؟ فرق این دو حالت چیه ( اگه فرقی داشته باشن ) و کدوم یکی بهتره؟

2. خود من به عنوان شخصی که اطلاعات سطحی از جاسوسی دارم , باید با چه مقدار نیرو از شخصی جاسوسی کنم که مطمئن هستم تو دهش جاسوس داره ؟ برای مثال من حدس میزنم یه شخصی تو دهش ( مثلا پایتخت ) 1000 تا جاسوس داره !!! .... بهترین و به صرفه ترین مقدار نیرویی که باید تو جاسوسی استفاده کنم حدودا چقدره؟

3. آیا دیوار هم توی دفاع جاسوسی ها موثره یا نه؟ ( چه سوال سختی :دی )

4 . امتیاز مورال جمعیت چطور ؟

5. یا مثلا 20 % دفاعی که قهرمان به نیرو ها میده واسه جاسوس ها هم موثره یا نه؟ ( اینو وجدانا خودمم نمی دونم .... امتحانم نکردم :دی )

6. یه سوالی هم در مورد این قسمت داشتم ...
    ایا نیروهای جاسوسی که به عنوان پشتیبان استفاده میشن کتیبه چشمان رو اون ها هم اثر داره ؟
    خیر کتیبه چشمان عقاب فقط روی جاسوس های دهی تاثیر داره که کتیبه تو اون ده قرار داره ، اگه کتیبه بزرگ باشه رو تموم جاسوس های اون اکانت که دارای کتیبه هست تاثیر میذاره و نیروهای پشتیان از کتیبه تاثیر نمیگیرن
    اونجوری که من از اون قسمت قرمز رنگ پستت به ذهنم میرسه اینه که کتیبه ی چشمان فقط روی جاسوسای اکانتی که کتیبه داره اثر داره !....
    به فرض اگه خودت یه کتیبه ی چشمان منحصر داشته باشی و من یه مقدار جاسوس بهت پشتیبانی بفرستم ( که نمی فرستم ) جاسوسای منم اثر چشمان منحصر رو می گیرن یا نه؟

نمی دونم شاید من منظورتو بد متوجه میشم ..... همش تقصیره معلم ادبیاتمونه

بازم ممنون از وقتی که میزاری
    ویرایش توسط ZartVam : 02-26-2015 در ساعت 03:11 PM دلیل: ...
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
    هیتلر