نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
داداشم
بحث سر اینکه متعادل نیست , اگه طرف میتونه تو همه ی ده هاش همر بکشه باید متقابلش یکی باشه که تو همه ی دهاش دفاع بکشه
بحث بلد بودن یا نبودن نیست اینجا فارم یاب و منابع ناتار که خیلی زیاده باعث شده همه به سمت همر هجومی روی بیارن که بازی رو از جذابییت انداخته .
شما بهم بگو فردی که واندر داره , چطوری میخواد واندر 100 کنه وقتی ساید مقابلش روش هر روز چند تا همر سنگین میکشن؟

داداشم این علی آقا یکی از اسطوره های دژکوب هستش شاید اینجا مخفی هستش و کسی از قدیمی ها و هم سرور های ایشون نستن بشناسن اما کمی احترام به هم دیگه کافیه.

خیر به تعداد پلیر مربوط نیست , مقدار منابع دهی ناتار بیش از اندازه هست و فارم لیست خیلی کارو راحت کرده.

وقتی مثلا" خودم یه دور غارت میزنم و انبار غذام 100,000 تا گندوم داره با 100,000 کی منفی , وقتی نیرو هام برمیگرده انبارم پر میشه و سر میره ( ظرفیت انبارم 1میل هست ) این کجاش متعادل هست؟ من با این اوضواع خیلی راحت میتونم چند تا همر بکشم و کشیدم .
کی میخواد جلوی این همه همر دفاع بزاره؟ اینشو بگو من قبول میکنم
گفتم که ، اگه ناتار ها قدرتشون افزایش پیدا کنه موقع گرفتن کتیبه حداقل نیمی از همرتون رو از دست میدین ، اون موقع متعادل میشه ، لطفا پیام ها رو کامل بخونین

در مورد آقا علی هم باید بگم هر کس همونتوری که رفتار میکنه باهاش رفتار میشه ، من هم بی احترامی نکردم ، باز هم بهتره پیام هارو تا آخر مطالعه کنین