نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Lecter نمایش پست ها
شما اول برو از دوستاتون که یکمی دژکوب نه دژکوب بازی کردن ارزش جاسوسی رو بپرس اگه کسی نخواست جوابتو بده یا بهت خندید بیا من در خدمتتم
بعدشم لانچ کردن همر معنیش این نیست که اکانت مال اون فرده
بازم میگم اگه کسی بهت جواب نداد خصوصی نامه بده بهت یاد بدم
من دیگه حرفی ندارم!
شما کلا یا جوابی نداری واسه حرف من یا ریا میشه بگی کدوم یکی از گزینه هایی که من قبلا ذکر کردم بوده اون جاسوسی شما!
شما که ترک زمین کردین( البته روهتون هنوز با سرور هست :دی) توصیه ای نمیشه کرد بهتون ولی ارزش 30 کی جاسوسی که یکجا زده میشه و آمار جاسوسا در میاد که تو کدوم ده هستش رو شما الان زیر سوال بردین و از اونجایی که نان کپ بوده خیلی ساده بعد این اتکی که زدین چیف میشه یا ده نابود میشه!
در مورد لانچ کردن همر هم باید بگم شما با یوزر و پسوورد اکانت فقط قادر به لانچ همر به صورت حمله عادی هستید! پس اون اکانت یا مال شماست یا به شما واگذار شده! یا شما هنوز خیلی خفنی و با جانشینی اتک ها رو لانچ میکنی :دی

قوانین: ((خرید و فروش اکانت و واگذاری به پلیرهای داخل سرور باعث مسدودیت کامل اکانت واگذار شده تا انتهای سرور و همچنین اعمال جریمه مولتی اکانتی برای اکانت خریدار یا گیرنده خواهد شد.
اکانت هایی که فاقد رنک یا جمعیت باشند در بار اول تخلف به صورت کامل مسدود خواهند شد. ))

بلاخره نصف دوستان عزیز این سرور برای دژکوب پاک اکانت هاشون رو حذف کردن خوب نیست همچین حرکت هایی از طرف کسی یا کسانی که بازی پاک رو خواستارند یا حداقل به صورت نمادین حذف میکنند رو شاهد باشیم!
و با شما دوست عزیز تا سرور های دیگر خداحافظی میکنم!!!