-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
سلام مصطفی جان
واقعا خیلی آقایی که میمونی و پلی میدی و مثل بقیه ترسو ها فرار نمیکنی.
خیلی خوشحال شدم .فکر میکنم آرمان هم خوشحال شده از اومدنت .
به هر حال امید وارم شاهد بازیه زیبایت باشیم.
سلام ب سجاد عزیز
لطف داری دادا بزرگواری
اومدن که اومدیم همانطور که خودت میدونی سرور نرمال خودش فرسایشی و خسته کنندست امیدوارم شاهد بازی خوب و جوانمردانه از همه ساید ها باشیم و شاهد یسری اتفاقات مثل اتفاقات اخیر نباشیم که باعث سرد شدن و حذف بازیکنا بشه تا بتونیم در کنار هم از بازی لذت ببریم .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
درود بر مصطفی عزیز که اومدیبازی کنی و دور هم باشیم. خوش اومدی.
فقط یه نکته رو تو پستت جواب میدم که بعدا برات جای سوال و شلک و تردید ایجاد نشه:
عمدا کتیبه رو جابجا نکردم تا یه سری اتفاقاتی بیفته.
منتهاش باید میبودم تا اتفاقات رو تو مسیری که میخوام هدایت کنم که متاسفانه وضعیت نامطلوب و یه مقدار کسالتی که به وجود اومد دقیقا 4 روز آخر هفته گذشته رو درگیر خودش کرد و دقیقا تو همون مدت که نتونستم درست و حسابی بیام و سرکشی کنم و حواسم باشه، این اتفاقات افتاد. اگر خودم بودم اون روزها رو، جریانات به شکل کاملا متفاوتی رقم میخورد.
معذرت خواهی هم از بازیکنایی کردم که به در این جریان بهشون توهین شد یا به هرشکلی ناراحت شدن و کلیه دوستان عزیزام. به هرحال دژکوبه و یکم سیاست مثل ادویه میمونه براش
این توضیح بنده راجع به اظهارات متناقضی که شما بهش اشاره کردی که

سلام
باعث افتخاره بازی کردن در کنار شما و دیگر بازیکنای بزرگ این سرور . امیدوارم بتونم نکته های جدیدی رو در طی بازی از این اساتید بزرگ یاد بگیریم .
و ممنونم بابت جواب و توضیحاتتون . بدون شک سیاست یکی از ارکان مهم تو این بازی هست و به نظر بنده پلن های اینچنینی که شما فرمودید حتی خیلی بهتر از چندتا بیگ همر جواب میده . 
ولی اگه اجازه میدید این حقو به من بدید که در این مورد و پلن با توجه به بررسی یسری موارد قانع نشم که این اتفاق پلن مشخصی داشته .
یا رب مپسند که لوطیان خوار شوند !!!
MO30 DaNgeR
يادت باشد
همه ي آدمها
ظرفيت بزرگ شدن راندارند ..
اگر بزرگشان کنيم
گُم ميشوند و
ديگر نه شما را ميبينند
ونه خودشان را ..
بياييم به اندازه آدم ها
دست نزنيم!
-