نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: شروع سرور با سرعت 10 در روز 13 خرداد

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.3x نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز اول بازی که 23تا فیدر نداریم میشه توضیح بدین چطور بدون فارمیاب قراره نیرو سازی داشته باشیم؟
    سلام
    دوست عزیز من گفتم که واسه یه نان کپ کامل و 5 تا ساختمون ( حوصله تایپ کردن نداشتم ولی چون متوجه نشدی مجبورم واست تایپ کنم : سربازخونه + سربازخونه بزرگ + اصطبل + اصطبل بزرگ + کارگاه ) 23 تا فیدر واسه روشن نگه داشتن 24 ساعته کافیه که طبیعتا واسه اول بازی نیست .... البته اگه شما از همون هفته ی اول بازی این 5تا ساختمون شارژ می کنی حرف من غیر منتقی میشه ... اگر هم مثل اکثر پلیرها باشی تا هفته ی 5 الی 12 بازی ( بستگی به خودت داره ) می تونه این تعداد فیدر رو آماده کنی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ZartVam نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز من گفتم که واسه یه نان کپ کامل و 5 تا ساختمون ( حوصله تایپ کردن نداشتم ولی چون متوجه نشدی مجبورم واست تایپ کنم : سربازخونه + سربازخونه بزرگ + اصطبل + اصطبل بزرگ + کارگاه ) 23 تا فیدر واسه روشن نگه داشتن 24 ساعته کافیه که طبیعتا واسه اول بازی نیست .... البته اگه شما از همون هفته ی اول بازی این 5تا ساختمون شارژ می کنی حرف من غیر منتقی میشه ... اگر هم مثل اکثر پلیرها باشی تا هفته ی 5 الی 12 بازی ( بستگی به خودت داره ) می تونه این تعداد فیدر رو آماده کنی
    میدونم چی میگی
    ببین شما میگی برداشتن فارمیاب خوبه واگه23تا فیدر داشته باشی میشه نیروسازی کنی .حرف شما درست
    سوال من اینه ک شمای ک میگی فارمیاب برداشته بشه چجوری میتونی نیروسازی داشته باشی؟بنظرتون دستی جواب میده با این تعداد کمه پلیرها؟(البته اول بازی رو میگم)

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.3x نمایش پست ها
    میدونم چی میگی
    ببین شما میگی برداشتن فارمیاب خوبه واگه23تا فیدر داشته باشی میشه نیروسازی کنی .حرف شما درست
    سوال من اینه ک شمای ک میگی فارمیاب برداشته بشه چجوری میتونی نیروسازی داشته باشی؟بنظرتون دستی جواب میده با این تعداد کمه پلیرها؟(البته اول بازی رو میگم)
    واسه اول بازی نیازی نیست حتما منابع آنچنانی تو سرور باشه تا بتونی نیروسازی کنی .... می تونی از منابع آبادی ها استفاده کنی واسه آپ کردن فیدرهات و با آپ شدن 2 تا از فیدرهات دیگه مشکلی واسه فیدر زدن ( نه نیروسازی از اوله بازی ) نداری .... فیدر هات که آماده شدن می تونی از هفته 5 یا 6 ( حداقل ) و حداکثر 12یا بعد کتیبه ها شروع به نیرو سازی کنی ( با توجه به مقدار گندم خوری که می تونی ساپورت بدی ).... اینجوری دیگه همر های عجیب و غریب تو هفته ی 4 بازی رو نمی بینی .... همر های سنگین در حد 200- 250 کی گندم خور تو هفته ی 15 - 20 بازی ساخته می شن نه قبا از آزادسازی کتیبه ها