نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

کثیف بازی حد داره که دوستان اصلا بهش توجه نکردن. مطمئنن این سرور همیشه تو یاده همه به عنوان یه سرور کثیف باقی میمونه. متاسفم واسه پلیرایی که اسم خودشونو خراب کردن و همینجا قدر دانی میکنم از حامد سافرینگ دوسه عزیزم که بهم چنین روزایی رو گوشزد کرد و گفت این سرور دیگه پلی نمیده به خاطر پلیراش!!!!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    کثیف بازی حد داره که دوستان اصلا بهش توجه نکردن. مطمئنن این سرور همیشه تو یاده همه به عنوان یه سرور کثیف باقی میمونه. متاسفم واسه پلیرایی که اسم خودشونو خراب کردن و همینجا قدر دانی میکنم از حامد سافرینگ دوسه عزیزم که بهم چنین روزایی رو گوشزد کرد و گفت این سرور دیگه پلی نمیده به خاطر پلیراش!!!!
    مهدی جان درود

بازی کثیف ؟

نه زیادم بازی کثیف نیست ، بی توجهی خودمون بوده ، اک رومن در اون سطح رو سپردیم دست کسی که نمیشناسیمش از یک ساید دیگه اومده و روی اک خوب رومن ساید داره بازی میکنه

خوب هر کسی نمیتونه تو مجموعه جنوب غرب باشه ، جو میگیرتش

از احسان دلخورم بابت اینکه این کار اشتباه رو کرد ، بازیکنای اک ما زیاد مایل نیستن که پیشنهاد بدن بابت این جور چیزها ولی خود من عرض کردم به ضوخی توی گارنا به احساتن که عزیزم روی کاغذ عقلانی نیست اک رو بدی به یک بازیکن ساید دیگه ، اما احترام گذاشتیم به خواستش ، هم همر رفت هم کتیبه هم اک ، هم پیشینه ی چند بازیکن سیاه شد

به شخصی بنده احساس کنم بعد این در هر سروری ردی از این چند بازیکن روی یک اکی وجود داره بدون معطلی در هر زمان از سرور باشه فارمش میکنیم

این موضوع رو بنده در اینجا قول میدم ، هیچ وقت به بازیکنی که باهاش رودررو ننشسته باشم رای بر گرفتن کتیبه ی منحصر یا هر کتیبه ی مهم سرور رو نمیدم ، خیلی ناراحت شدم از این ماجرا

در رکابتیم عارف جون

در رکابت همیشه و همه جا ، اک برای توتال وار از همین الآن برگشت همر زدم ، 12 تا اک برگشت همرشون رو خودم دیدم ، با همین 12 اک شمال رو درو میکنیم بقیه بمونه واسه بعد
    ویرایش توسط FaTeB : 02-14-2015 در ساعت 07:49 PM

3. تشکر Theutates Thunder, lucifer تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FaTeB نمایش پست ها
    این موضوع رو بنده در اینجا قول میدم ، هیچ وقت به بازیکنی که باهاش رودررو ننشسته باشم رای بر گرفتن کتیبه ی منحصر یا هر کتیبه ی مهم سرور رو نمیدم ، خیلی ناراحت شدم از این ماجرا
    درود
    من خیلی وارد این مسائل نمیشم هیچوقت چون اعتقاد دارم آدم خودش باید کلاشو سفت بچسـبه.

ولی با این بخش از حرف سیامک جان موافقم ، البته نه این که حالا حتما از نزدیک دیده باشم طرف رو ولی معمولا کتیبه های یونیک+ جنگ آموز کوچیک رو به هر کی میدم اول رمز اکانت رو ازش میگیرم بعد بهش میدم به محض تغییر رمز بدون فوت وقت همر لانچ میکنم روش بدون این که وقت رو تلف کنم بپرسم واسه چی رمز عوض شده.

حتی زمان واندر هم اگه کسی واندر قرار باشه بگیره توی سایدی که من مدیریت می کنم فقط باید ایمیل رو چنج کنه رو میلی که من میگم با کسی هم تعارف ندارم.

تمام اتفاقاتی که توی دژکوب میافته رو حساب اعتماد بیجاس. رفاقت ها سرجاش ولی لیدر باید سر بعضی مسائل سفت وایسه ؛ شاید ناراحت بشن از دستش اما اتفاقی که باعث بشه رفاقتها به هم بخوره دیگـه پیش نمیاد.

من توصیــه میکنم خیلی اینجا به هم پرخاش نکنیم و به جاش دوستان یه پلن گستــرده بریزن تا قبل از عید شمال رو به کویر تبدیل کنن تا دیگه از این اتفاق ها نیوفته.

سربلنــد ؛پیــروز ودنبالـه دار باشید.

پی نوشت : توی این شلوغ بازی ها شمال غرب رو فراموش نکنید.
    ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

5. تشکر FaTeB, lucifer تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB, I M P E R I A L پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

با عرض سلام و خسته نباشید

چند روز پیش با نوید رشتی یه صحبتی داشتیم که شدیدا ریزش پلیر شروع میشه و احتمال کثیف کاری تو سرور زیاد هست

اما پیش بینی ما برای بعد از هفته20 بود که دوستان لطف کردن پیش بینی مارو یکم زود تر به واقعیت تبدیل کردن

متعصفانه این مسئله یکم ناموسی شده اون کتیبه منحصر چکمه و جنگ آموز کوچیک باید با تک هیرو یا به جنوب غرب برگرده و یا عواقبش ممکنه بد باشه

شاید یک سری دوستان بگن ما هیچ مسئولیتی تو جنوب غرب نداریم و یک سری صحبت ها پشت سره ما گفته شده! که در موردش چیزی نمیگم

ولی به گفته یکی از دوستان از همین جا پشت این تریبیون اعلام میکنم

اون کتیبه ها بر نگرده مطمعنن اولین کسی که همرش رو لانچ میکنه ما هستیم تنها با یک اشاره عارف
    تو این بازی ما بجز صرف هزینه وقتمون رو گذاشتیم و این بچه بازی نیست که به خاطر یک بازی کثیف بین چند نفر اکانتمون تبدیل به مهره سوخته بشه و یا بازی براش خراب بشه و مطمئنا این عمل ها عکس العمل شدیدی به رو دنبال خواهند داشت.

باشد که همگی رستگار شویم و این بازی بین چند نفر با خوشی تموم بشه نه با خاطره تلخی مثل س11

با تشکر
    محمدرضا SPaRtaN
    باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

لطفا ثبت نام کنید.
    لطفا ثبت نام کنید.
    SpaRtaN z1
    SpaRtaN y3
    KSMB S2 R2-TRISTAN S5 R2- DARK MORDORES S2 R4-NEMES!S S5 R3- لطفا ثبت نام کنید.
    . . . . . . .
    .

7. تشکر lucifer تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB, I M P E R I A L پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

مهدی جان درود

بازی کثیف ؟

نه زیادم بازی کثیف نیست ، بی توجهی خودمون بوده ، اک رومن در اون سطح رو سپردیم دست کسی که نمیشناسیمش از یک ساید دیگه اومده و روی اک خوب رومن ساید داره بازی میکنه

خوب هر کسی نمیتونه تو مجموعه جنوب غرب باشه ، جو میگیرتش

از احسان دلخورم بابت اینکه این کار اشتباه رو کرد ، بازیکنای اک ما زیاد مایل نیستن که پیشنهاد بدن بابت این جور چیزها ولی خود من عرض کردم به ضوخی توی گارنا به احساتن که عزیزم روی کاغذ عقلانی نیست اک رو بدی به یک بازیکن ساید دیگه ، اما احترام گذاشتیم به خواستش ، هم همر رفت هم کتیبه هم اک ، هم پیشینه ی چند بازیکن سیاه شد

به شخصی بنده احساس کنم بعد این در هر سروری ردی از این چند بازیکن روی یک اکی وجود داره بدون معطلی در هر زمان از سرور باشه فارمش میکنیم

در رکابتیم عارف جون

در رکابت همیشه و همه جا ، اک برای توتال وار از همین الآن برگشت همر زدم ، 12 تا اک برگشت همرشون رو خودم دیدم ، با همین 12 اک شمال رو درو میکنیم بقیه بمونه واسه بعد
    سیامک جان
    آدمی اشتباه میکنه که از چیزی خبر نداشته باشه . نه کسی که از همه چیز خبر داره.
    اینجا چند مساله میمونه . یا خود پلیر اکانت شخص احسان اتک هارو زده یا هرکی.
    ولی هرکی بوده ایمیل اکانتو داشته چون پسوورد عوض کرده .
    پس این نشون میده از همه چیز خبر داشته. گند کاری این اکانت WondeR توی سرور D1 هم هست که ww خودیو 0 کرده فقط واسه اینکه خودش اول باشه.
    که خوشبختانه 2تا همرش چیف شده اونجا.کاملا چهره واقعیشو نشون داد . همه میدونن به خاطر چی خودشو فروخت.
    این حرکات شمالیا من. یاد سرور 5 ایران میندازه . که به خاطر گند کاری یک نفر کل اکانت های اون سرور حذف کردن و اون سرور 1.5 سال طول کشید.
    اما آخرش اون سرور تموم شد و اون فرد به خواسته خودش نرسید . خیلیا میشناسنش و همه به خاطر بازی کثیفش میشناسن و همیشه این ننگ روی اون موند. امید وارم بقیه دوستان خودشونو بشناسن و بدونن با کیا دارن بازی میکنن.
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

9. تشکر lucifer تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
    سیامک جان
    پس این نشون میده از همه چیز خبر داشته. گند کاری این اکانت WondeR توی سرور D1 هم هست که ww خودیو 0 کرده فقط واسه اینکه خودش اول باشه.
    که خوشبختانه 2تا همرش چیف شده اونجا.کاملا چهره واقعیشو نشون داد . همه میدونن به خاطر چی خودشو فروخت.
    این حرکات شمالیا من. یاد سرور 5 ایران میندازه . که به خاطر گند کاری یک نفر کل اکانت های اون سرور حذف کردن و اون سرور 1.5 سال طول کشید.
    اما آخرش اون سرور تموم شد و اون فرد به خواسته خودش نرسید . خیلیا میشناسنش و همه به خاطر بازی کثیفش میشناسن و همیشه این ننگ روی اون موند. امید وارم بقیه دوستان خودشونو بشناسن و بدونن با کیا دارن بازی میکنن.
    سجاد جان این پست شما منو تنها یاد یک نفر میندازه نمیدونم درست بگم یا نه
    مسعود JOMJOMA کسی بودکه گند زد به سرور5 ما هم که رنک 1غارت اونموقع بودیم البته جامون رو هی با ومپایر تیم عوض میکردیم حذف کردیم جز ما بالای100اکانت برتر تو سرور حذف کردن و این یه ننگ بود که رو پیشونی مسعود نوشته شد و هر سروری بخواد بره با این ننگ میشناسنش نه با اکانت برترش
    و سرور11 هم اراد و سیا که با هزینه کردن30 هزار دلار برای خرید اکانت و کتیبه این ننگ رو به پیشونیشون چسبوندن

امید وارم حامل بعدی این ننگ تو این سرور و از همبازی های ما تو این سرور نباشه و این مسئله حل بشه

محمدرضاSpaARtaN
    باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

لطفا ثبت نام کنید.
    لطفا ثبت نام کنید.
    SpaRtaN z1
    SpaRtaN y3
    KSMB S2 R2-TRISTAN S5 R2- DARK MORDORES S2 R4-NEMES!S S5 R3- لطفا ثبت نام کنید.
    . . . . . . .
    .

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sajjad marilyn نمایش پست ها
    سیامک جان
    پس این نشون میده از همه چیز خبر داشته. گند کاری این اکانت wonder توی سرور d1 هم هست که ww خودیو 0 کرده فقط واسه اینکه خودش اول باشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط sajjad marilyn نمایش پست ها
    رضا جان و سیامک جان 15 تاش کن که دیگه حرفی توش نباشه .

اکانت من در خدمت تیم لیدری. حتی اگر بخوان ایمیل و بهشون میدم.
    و اینم اینجا بگم تا آخر سرور هستم فکر نکنید حذف میکنیم میریم :دی
    نقل قول نوشته اصلی توسط nemes!s نمایش پست ها
    سجاد جان این پست شما منو تنها یاد یک نفر میندازه نمیدونم درست بگم یا نه
    مسعود jomjoma کسی بودکه گند زد به سرور5 ما هم که رنک 1غارت اونموقع بودیم البته جامون رو هی با ومپایر تیم عوض میکردیم حذف کردیم جز ما بالای100اکانت برتر تو سرور حذف کردن و این یه ننگ بود که رو پیشونی مسعود نوشته شد و هر سروری بخواد بره با این ننگ میشناسنش نه با اکانت برترش
    و سرور11 هم اراد و سیا که با هزینه کردن30 هزار دلار برای خرید اکانت و کتیبه این ننگ رو به پیشونیشون چسبوندن

امید وارم حامل بعدی این ننگ تو این سرور و از همبازی های ما تو این سرور نباشه و این مسئله حل بشه

محمدرضاspaartan
    از تمامی بچه ها ممنون بابت در اختیار گذاشتن همر به تیم لیدری ما هم در اختیارشون گذاشتیم هر چی که داریم

خدا رو شکر که ما همون هفته 3 بازی رو ترک کردیم توی سرور 5

ما رفتیم نه به خاطر بازی کثیف به خاطر کم بینی و متحد شدن چنتا اک توی ساید شمال غرب شمال شرق و جنوب غرب

اک naja

از امشب کل شمال در تیر رس جنوب ، به قول شایان عزیزم تبدیل به کویر میکنیم شمال رو در عرض 1 هفته البته اگه عارف جان و مهدی جان و تیم لیدری متهد اقدام به این کار کنن

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

از تمامی بچه ها ممنون بابت در اختیار گذاشتن همر به تیم لیدری ما هم در اختیارشون گذاشتیم هر چی که داریم

خدا رو شکر که ما همون هفته 3 بازی رو ترک کردیم توی سرور 5

ما رفتیم نه به خاطر بازی کثیف به خاطر کم بینی و متحد شدن چنتا اک توی ساید شمال غرب شمال شرق و جنوب غرب

اک naja

از امشب کل شمال در تیر رس جنوب ، به قول شایان عزیزم تبدیل به کویر میکنیم شمال رو در عرض 1 هفته البته اگه عارف جان و مهدی جان و تیم لیدری متهد اقدام به این کار کنن
    درسته اما سیامک جان اون سرور با اینکه همه رفتن و حذف کردن ولی من موندم. برای واندر Hamid Sawyer از اکانت های مختلف دف و گندوم میفرستادم.
    در آخر هم که ناتار 100 کرد اما Sawyer بین بقیه اکانت ها اول شدو خودش هم بزرگترین امپراطوری سرور شد و برترین مدافع سرور هم خودش شد.
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

کلمات کلیدی این موضوع