نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام مجدد به همه

اکانت عرشیا هر چی داشت رو کرد. و اول دم بکس ان ای گرم. فقط بابت هیروهایی که جمع شد و همکاری که در ذیق زمانی انجام گرفت. دوم به مهاجم تبریک و خسته نباشید میگم. حال داد. اما بابت زدن کتیبه فکر نکنم چیزی مونده باشه برات.پی

http://j.mp/1DU8vPq

چخبره تو سرور. هنوز کتیبه ها نیومده اینجو وای که بیاد. اما دوستان غرب و شرق بهتره خودتون تسلیم شین بنفعتونه

اکانت میمون کی رو زده دوباره. بابا به خودتون رحم نمیکنین به من بدبخت رحم کنین که باید بیام دونه دونه اینا رو اینجا بدم رو انتن. دی
    البته میتونم شربتی چیزی هم پخش کنم

2. پسندیدن FURY, M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ðŕ. şђǒϯğύŋ نمایش پست ها
    سلام مجدد به همه

اکانت عرشیا هر چی داشت رو کرد. و اول دم بکس ان ای گرم. فقط بابت هیروهایی که جمع شد و همکاری که در ذیق زمانی انجام گرفت. دوم به مهاجم تبریک و خسته نباشید میگم. حال داد. اما بابت زدن کتیبه فکر نکنم چیزی مونده باشه برات.پی

http://j.mp/1du8vpq

چخبره تو سرور. هنوز کتیبه ها نیومده اینجو وای که بیاد. اما دوستان غرب و شرق بهتره خودتون تسلیم شین بنفعتونه

اکانت میمون کی رو زده دوباره. بابا به خودتون رحم نمیکنین به من بدبخت رحم کنین که باید بیام دونه دونه اینا رو اینجا بدم رو انتن. دی
    البته پیمان جان لازم به ذکر که این دفاع فقط و فقط تو ۳ساعت جمع شده و فقط فقط از ۴تا اکانت اونم نه همهٔ دهشون

و درباره این برنامه عزیزم این برنامه در اختیار همه که دیگه نبود اینطور جو میدین

sepehr
    green man
    JUST NE

4. تشکر MOD S^À^W, FURY تشکر نمود
    پسندیدن Ðŕ. Şђǒϯğύŋ, FURY پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ نمایش پست ها
    سلام مجدد به همه

http://j.mp/1DU8vPq

سلام
    پیمان جان خودت یکم دیر رسیدم دف بریزم!!!کمی کم اومد
    ببخشید دیگه یکم طول کشید!!!الان اتک بعدیو داده ایشالا ظهر میام لینک دف شدنشو میزارم)
    آقا دیشب دیگه کل deff nw پرید)
    فکر نمیکنم چیزه خاصی دیگه داشته باشن!!!
    ولی حذفم نمیکنن جز اونایی که رفتن هوا ))
    حالا ببینیم چه میکنن اکانت رو حذف تو تاپ رید زور میزنه بیاد بالا))))
    خلاصه در خدمت ساید هستیم هر زمان دف بخوان یا چیزی بخوان!!

6. تشکر Shaniz, FURY, ** NAZI **, Gaara تشکر نمود
    نپسندیدن keyvanik نپسندید

کلمات کلیدی این موضوع