-
خدایی کم کم دارین صدایه منم در میارین !
بابا تا صبح داشتن نشون میدادن این برنامه ای که دستتونه چه کارایی میکنه اخه ادعایه چی دارین ؟؟
اوون بنده خدا که این کار خودش بوده و اوون همه اطلاعات راجه به بازی داشت اینهمه ادعا نداشت !!
اوونایی که دیشب از ne تو گارنا بودن ( تقریبا همه لیدر ها ) و با تضرع میگفتن استاد ببخش و تا صبح فحش میشنیدن حالا اومدن لینک برنامه رو میزارن و کری میخونن ؟؟
کم مونده بگین این استادم دلمون سوخته نزدیم !!
بابا شما دیگه کی هستین خدایی ؟؟!
لینک بزار دادش ذوق کن تو بازی کن ما نوب
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
fire lord
خدایی کم کم دارین صدایه منم در میارین !
بابا تا صبح داشتن نشون میدادن این برنامه ای که دستتونه چه کارایی میکنه اخه ادعایه چی دارین ؟؟
اوون بنده خدا که این کار خودش بوده و اوون همه اطلاعات راجه به بازی داشت اینهمه ادعا نداشت !!
اوونایی که دیشب از ne تو گارنا بودن ( تقریبا همه لیدر ها ) و با تضرع میگفتن استاد ببخش و تا صبح فحش میشنیدن حالا اومدن لینک برنامه رو میزارن و کری میخونن ؟؟
کم مونده بگین این استادم دلمون سوخته نزدیم !!
بابا شما دیگه کی هستین خدایی ؟؟!
لینک بزار دادش ذوق کن تو بازی کن ما نوب

سلام
من با اینکه جزو لیدر*هایne هستم اما از این اتفاق اطلاعات دقیقی* ندارم اما میدونم این برنامه رو مثه اینکه فقط یکی* ۲نفر داشتن و برنامه پخش هم نشده شما نمیتونی* همینطوری هرکس هر کاری می*کنه بگی* با برنامه بوده من خودم شخصاً هیچ وقت از هیچ سکیریپتی استفاده نکردم پلن*های دیشبم تا جائی* که من خبر دارم همه دستی* زده شده عزیزم زدن ۴تا موج و ۴تا اینسرت نیاز به برنامه نداره
ویرایش توسط GREEN MAN : 02-09-2015 در ساعت 04:20 PM
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن