درووود به ساکنین محترم سرور به خصوص جنوبی های عزیز

والا تا الان داشتیم یه سری برنامه ریزی می کردیم برا یه سری شیطنت کوچیک ,گارنا رو گذاشتین رو سرتون بستون نبود الان نوبت فرومه؟؟ :دی
عاقا اگه قول میدین بعد از اینکه یه خورده رفتیم دعوا کتک کاری تو سرور انگیزتون کمتر نشه بعد از حذف احتمالی یک سری از رقبا ,منم از همین تریبون اعلام میکنم میبرمتون اردو :دی وگرنه که بشینیم همون کشاورزیمونو بکنیم :دی
حالا جدا از شوخی چرا یه دونه فیکم از جایی نمیاد؟طرف حال نداره فیک های روشو فیک بک کنه لا اقل ولی اصلا نگران نباشید بهتون قول میدم تو 10 روز آینده یه خورده هیجان از طرف ساید خودمون به سرور تزریق میشه و در جواب امید عزیز که بحث آسیب شناسی این کم شدن تحرک تو سرور رو پیش کشیدن باید بگم که یکی از دلایل اصلیش میتونه ران شدن سرورهای جدید بعد از تایم کتیبه های اینجا باشه,طرف یه نگاه به وضعیت سرور و سایدش میندازه احساس میکنه بازی بی فایده است میگذاره میره البته تو سرور های ir هم دقیقا این مشکل بود خود بنده هم با شخص افشین و اشکان در این مورد صحبت کرده بودم(به عنوان عضوی از تیم ساپورت) که در نهایت دلیلی که اوردن خیلی ساده بود "در آمدزایی" و البته یک دلیل دیگشم ذات راحت طلب خود ما ایرانی هاست,که ترجیح میدیم سروری بازی کنیم که همه چیز سایدمون درست باشه قوی باشه سایدمون شانس برنده شدنش بیشتر باشه,پیشنهاد بنده برای رفع این مشکل اینه که یه سروری ران شه مثل سرورهای تورنومنت حالا با نام مثلا سرور جایزه بزرگ و هم اینکه واقعا یه جایزه نقدی بزرگی براش در نظر بگیرید و هم اینکه فقط یه تعداد یوزر محدود از طریق دعوت نامه رو ایمیلشون دعوت بشند ولی اونها بتونند از طریق ایمیلشون بازیکن به سرور دعوت کنند و یه جوری از تیم های خوب دژکوب ایران دعوت شه برای بازی تو این سرور...
پ.ن:مورد داشتیم دوستان قهرمان خالی میزنند کتیبه وردارن بعد خزانه هنوز 10 نکردند :| نکنید آقا جان.نکنید برادر من
پ.ن:مورد داشتیم طرف اومده آباده خودشو غارت کنه بعدش... دیگه بعدشو نگن بهتره :دی
پ.ن:کی گفته سرور هیجان نداره ؟ :دی خیلیم خوبه شبا بیاین گارنا کلیم شاد میشین.عارف رو با دندون درد ندیدین که,ببینید نمیگین سرور کم هیجانه