صفحه 31 از 67 نخستنخست ... 21293031323341 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Alone نمایش پست ها

سلام سپهر

اول تبریک بابت دفاع به اکانت شهریار

تبریک به مهاجم بازهم به خاطر شجاعتش !

مطمئنی به هیچ سایدی نیاز نداره برای متا؟ چیه با چهارتا پلیر دیدی تو سایدت؟:دی انشالله کتیبه ها اومد میگم بهت ! میدونی که بازی ما بعد کتیبه ها استارت میخوره

به امید چکمه منحصر ! علیرضا زاکی چکمه رو بدیم این علیرضا دفساز :| گول خوب نداریم که!!! بدیم همین باهاش دف پخش کنه :دی

سابولیکو. امیر دادا اگر زمانی علیه ان ای باشه سایدتون. چکمه منحصر ببری تو اکانتت؟ حتما شوخی میکنی. حالا که اینجو شد پاپ ماپ تعطیل. اکانت های ان ای میسپارم فقط 4-5 تا ده هی باشن اگه یک اکانت جا گذاشتیم واستون که غیر کپ چیز دیگه ای داشته باشه شما ارنولدی انگا. ببینم چیکا میکنین.

نمیدونم فیدر زنی دل و داف زنی اینا نداریم. با تمام قوا پلی میکنیم پ بیخود اکانتتون گنده نکن بنظرم. شوخی نکردم والا

- - - Updated - - -

بغیر ازون. ان دبلیو از ترس بلعیده شدنش توسط ان ای رفته قبل کتیبه ها با اس ای این متای مسخره ضردبدری رو بسته که زیر حملات در بیاد. البته من که بکس اس ای رو میشناسم شاید الان متای سوری بکنین اما اخرش تو بغل خودمونین وگرنه ما تو بغل شما ایم. چه معنی داره 3 ایکس باشه و متای غرب و شرق نباشه. گرچه ما با اس دبلیو هم همیشه ابمون تو جوب رفته و دوسشون داریم اما خو قوائد سه ایکس به هم میخوره. مگه نه امیر جون

2. تشکر ** NAZI **, Alone تشکر نمود
    پسندیدن ** NAZI **, M3nTaL, cyrous, Alone پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عجب!!
    مبارک باشه! تبریک میگیم بهشون واسه متا! یعنی الان اس ای شروع میکنه ان ای رو میزنه! یا اینکه دف میده به ان دبلیو!
    یا شایدم ان ای هر دو رو میزنه! :d
    ولی از نظر من اشتباه محاسباتی بزرگی شده چون ان دبلیو با توجه به غارت بالا با یه نپ ساده با ان ای می تونست شروع کنه دف بسازه نه اینکه تقاضای دف کنه از اس ای که مطمئنا بهش دف نمیده! چون دف نداره!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alone نمایش پست ها

سلام سپهر

اول تبریک بابت دفاع به اکانت شهریار

تبریک به مهاجم بازهم به خاطر شجاعتش !

مطمئنی به هیچ سایدی نیاز نداره برای متا؟ چیه با چهارتا پلیر دیدی تو سایدت؟:دی انشالله کتیبه ها اومد میگم بهت ! میدونی که بازی ما بعد کتیبه ها استارت میخوره

به امید چکمه منحصر ! علیرضا زاکی چکمه رو بدیم این علیرضا دفساز :| گول خوب نداریم که!!! بدیم همین باهاش دف پخش کنه :دی

۴تا پلن بچه*های ما زدن ۲طرف خوف کردن سریع متارو بستن :d

nw که همینطوری ادامه بده فارم خوبی* می*شه

باید برم یه دٔه اونجا بزنم :d

چکمه منحصر کتیبه خوبی* اما اگه بدونی ازش چطوری استفاده کنی* وگرنه تنها تاثیری که داره اینه نیروهات زودتر میمیرن

امیر شما فعلا با بترایدر یکم تمرین کن :d

sepehr
    green man
    JUST NE

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سجاد قلی خان نمایش پست ها
    عجب!!
    مبارک باشه! تبریک میگیم بهشون واسه متا! یعنی الان اس ای شروع میکنه ان ای رو میزنه! یا اینکه دف میده به ان دبلیو!
    یا شایدم ان ای هر دو رو میزنه! :d
    ولی از نظر من اشتباه محاسباتی بزرگی شده چون ان دبلیو با توجه به غارت بالا با یه نپ ساده با ان ای می تونست شروع کنه دف بسازه نه اینکه تقاضای دف کنه از اس ای که مطمئنا بهش دف نمیده! چون دف نداره!
    اره داداشی الان اس ای دف زپرتی خودشو هِلِک هِلِک 60 ساعت فاصله رو میفرسه به ان دبلیو دوباره رسید اونجا از گشنگی و فاصله مردن یا کالیبر شون بیشتر شده. تازه حالا باید بک کنن که رو خودشون اتک اومده

این شورا اس دبلیو خراب شده کجاس هیچکی نیی؟؟؟

6. تشکر ** NAZI ** تشکر نمود
    پسندیدن ** NAZI ** پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

به به دوستان ساید محترم NE - قبل از زدن اقامتگاه رئیس میفرستن اونم سه عدد تپل مپل
    att deff.jpg

8. تشکر ** NAZI **, Alone تشکر نمود
    پسندیدن ** NAZI **, Dr.Lecter, Alone پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouyan نمایش پست ها
    به به دوستان ساید محترم NE - قبل از زدن اقامتگاه رئیس میفرستن اونم سه عدد تپل مپل
    att deff.jpg

با سلام جلو زن از بچه های SEبود که آقای محمد اگزه من!!توتال لیدر seنزاشت پلیرش بزنه!!!وگرنه اکانت مقابل se خیلی نزدیک بود!4ساعت تایمش بود!
    و توی 4ساعت میخورد!!شما لبنک جاسوسیم بزار که با تک جاسوس ازت جاسوسی شد ))))))
    من اشتباه کردم رفیق 5ساله خود شخص بنده تو دژکوب حرف خودشو عوض کرد رمزشم عوض کرد!
    اتک reall هم لو داد!و این که دیگه چیزی نبود بگه!
    با این حال نمیدونم چرات همرم بک خورد ازش!!!
    یکم بازی رو کثیف کرد اون رفیق ما که گوشی خاموش کرد و فلان و بمان!!!
    ولی دست محمد اگزه من درد نکنه با حرکتش که لو داد!!توتال لیدری که دف black rain توی nwرو به گفته خودش داد تا اکانت ساید خودش black teamدف بشه!
    آخه چقدر آدم میتونه چشم به ساید های دیگه داشته باشه!
    4تا فیک اومدن روی neجوابشو دیدن با 20k گرزی خفت شدن!!!
    دوستان nwبچه هایی ک seهستن زیاد قابل اعتماد نیستن!!!به موقع هم به حرف ما میرسید!!
    سرور پیش محمد اگزه من یادته کتیبه خریدی من جمعش کردم بعد از ترس این که اکانتتو بزنن پس دادی کتیبرو و گفتی کار من نبوده؟)
    اینطور شخصی که منافع اکانتشو بهتر از منافع ساید میدونه دیگه عجب توتالیه)
    قرار بود 40k گرزی و 8k tkبزنه ک نزد!!!!!!
    دیروز بعد از ظهر پلن ریخته شد و پلیر se داشت میزد!که دیگه خالی کرد پشت مارو و پلن رو لو داد!!!
    ولی این داستان ادامه دارد!
    اینم برا گندم خور آزاد کردن بود والا!!!همر کلینر بود این همر!!!اکانت من فول دف هست!!!
    به شخصه همین الان بالای 5تا سوپر همر با دف شخصی خودم دفاع میکنم!!!!
    و این که امیدوارم بازی کثیفی نداشته باشیم!!!!
    بزودی لینک های بعدی رو میزاریم!!!!

10. تشکر ** NAZI **, AraSH_SoLLo تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouyan نمایش پست ها
    att deff.jpg
    داداش باغ وحش قشنگی بود :دی
    وقتی گزارش رو دیدم نیم ساعت داشتم حساب کتاب میکردم آخرش هم نفهمیدم چقدر خرج قفس کردی )
    بیا و خودت بگو
    همش تقصر این علیرضاست که گفت دف بکشیم ، حس همر سازی نیست ))
    خوب به هر حال همین که زدیم و معلوم شد دهکده نان کپت کجا هست خیلی خوبه )
    بگرد دنبال جونور دوباره :دی

راستی علیرضا ، هیچ وقت رو هیچ کی حساب نکن ، بیا یه خورده جریانات D3 رو تعریف کنم ، واست تجربه بشه
    افشین
    ویرایش توسط M3nTaL : 02-07-2015 در ساعت 06:58 PM دلیل: تذکر به علیرضا !! :))

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ببین علیرضا
    محمد اگزه کار خوبی کرده که جلو کارو گرفته! آخه چرا ان ای از بچه های اس ای کمک بگیره واسه پلن ریختن! دمش گرم
    فقط مشکل الان اتک ها اینه که بچه های هر دو طرف می خوان تو این تایم سرور دعوا کنن در صورتیکه هیچ کدوم از اتک ها رم و کاتا زیاد نداره!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Eshbil نمایش پست ها
    داداش باغ وحش قشنگی بود :دی
    وقتی گزارش رو دیدم نیم ساعت داشتم حساب کتاب میکردم آخرش هم نفهمیدم چقدر خرج قفس کردی )
    بیا و خودت بگو
    همش تقصر این علیرضاست که گفت دف بکشیم ، حس همر سازی نیست ))
    خوب به هر حال همین که زدیم و معلوم شد دهکده نان کپت کجا هست خیلی خوبه )
    بگرد دنبال جونور دوباره :دی

راستی علیرضا ، هیچ وقت رو هیچ کی حساب نکن ، بیا یه خورده جریانات D3 رو تعریف کنم ، واست تجربه بشه
    افشین
    افشین خودت در جریانی همر 6روز بود این!!!6روز بعد میخوای همر بعدیو بزنیم؟))
    افشین از تو بعیده دیگه!!!
    یارو خیلی جاها با من پلن زده این دفعه عجیب بود!!!
    نمیدونم فک میکردن ما بیگ همریم چیزی هسیم)))
    ن بابا یارو اسکات از نان کپش با دو جاسوس کشیدم )
    اینا یکم زیاد از حد اینگار دف دارن!ما هم زیاد از حد همر داریم))
    دف ک دیگه هر ده 20kداره افشین ای آهنگریارو 20کن داداش )این هزار بار!!!Capture.jpg

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سجاد قلی خان نمایش پست ها
    ببین علیرضا
    محمد اگزه کار خوبی کرده که جلو کارو گرفته! آخه چرا ان ای از بچه های اس ای کمک بگیره واسه پلن ریختن! دمش گرم
    فقط مشکل الان اتک ها اینه که بچه های هر دو طرف می خوان تو این تایم سرور دعوا کنن در صورتیکه هیچ کدوم از اتک ها رم و کاتا زیاد نداره!
    کاتا 3000تا کافیه برای یه ده0 کردن ک داریم!!!
    رمر هم این هفته براتون میکشم!!!
    خوبه دیگه؟خو دارن میزنن نمیشه وایسم نگاه کنم دیگه!!!ماهم میزنیم!!!
    دوم این که طرف se اومد به من گفت بیا یکیو بزنیم پلنشو ریختم حدود 200تا فیکم آماده بود رو ده هاشون از چندتا اکانت!خوب متاسفانه خودش جا زد!!!
    تا جایی میدونم seاز من کمک خواست!ولی خواستن در اصل من دیوار بشم!!!مهم نیس حالا همر نقل و نباته میاد بیرون!!!

14. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.iran نمایش پست ها
    با سلام جلو زن از بچه های seبود که آقای محمد اگزه من!!توتال لیدر seنزاشت پلیرش بزنه!!!وگرنه اکانت مقابل se خیلی نزدیک بود!4ساعت تایمش بود!
    و توی 4ساعت میخورد!!شما لبنک جاسوسیم بزار که با تک جاسوس ازت جاسوسی شد ))))))
    من اشتباه کردم رفیق 5ساله خود شخص بنده تو دژکوب حرف خودشو عوض کرد رمزشم عوض کرد!
    اتک reall هم لو داد!و این که دیگه چیزی نبود بگه!
    با این حال نمیدونم چرات همرم بک خورد ازش!!!
    یکم بازی رو کثیف کرد اون رفیق ما که گوشی خاموش کرد و فلان و بمان!!!
    ولی دست محمد اگزه من درد نکنه با حرکتش که لو داد!!توتال لیدری که دف black rain توی nwرو به گفته خودش داد تا اکانت ساید خودش black teamدف بشه!
    آخه چقدر آدم میتونه چشم به ساید های دیگه داشته باشه!
    4تا فیک اومدن روی neجوابشو دیدن با 20k گرزی خفت شدن!!!
    دوستان nwبچه هایی ک seهستن زیاد قابل اعتماد نیستن!!!به موقع هم به حرف ما میرسید!!
    سرور پیش محمد اگزه من یادته کتیبه خریدی من جمعش کردم بعد از ترس این که اکانتتو بزنن پس دادی کتیبرو و گفتی کار من نبوده؟)
    اینطور شخصی که منافع اکانتشو بهتر از منافع ساید میدونه دیگه عجب توتالیه)
    قرار بود 40k گرزی و 8k tkبزنه ک نزد!!!!!!
    دیروز بعد از ظهر پلن ریخته شد و پلیر se داشت میزد!که دیگه خالی کرد پشت مارو و پلن رو لو داد!!!
    ولی این داستان ادامه دارد!
    اینم برا گندم خور آزاد کردن بود والا!!!همر کلینر بود این همر!!!اکانت من فول دف هست!!!
    به شخصه همین الان بالای 5تا سوپر همر با دف شخصی خودم دفاع میکنم!!!!
    و این که امیدوارم بازی کثیفی نداشته باشیم!!!!
    بزودی لینک های بعدی رو میزاریم!!!!
    با سلام خدمت شما !
    عزیز دل من چرا باید جلو زن از اس ای بزارم بره؟!
    چه رابطه ای بین ما و شما هست؟! متاییم؟! دوستیم؟! جریانمون چیه؟!:دی! حالا بیام و جلو زنم بزارم واست!!! عجب! ساید به این بزرگی داری یعنی اینقدر بی ارزشی که کسی جلو زنت نمیشه؟!
    اما در مورد این پستت!
    من تا الان تو مجموعه اتحاد های اس ای 3 بار ام ام دادم که بدون هماهنگی به هیچ سایدی اتک داده نشه! وگرنه از اتحاد اخراج و فارم !!!
    بلک تیم بدون هماهنگی رو بلک رین حمله گذاشت ! منم عکس حمله هایی که بود رو دادم به پیمان بلک رین که راحت دفاع کنه و از اونور هم یه مقدار دفاعی از اس ای واسشون فرستادیم! به پلیرم هم گفتم 24ساعت تایم میدم حذف کنی در غیر اینصورت خودم حذفت میکنم که حذف کردن! این واسه روشن شدن جریان بلک رین!
    اما خفت 20 کیلو گرزی از اسی که مطرحش کردی!
    دوست عزیز یادتونه اون شب که از اکانت الد من روتون حمله بود به چه وضعی افتاده بودی؟! کم مونده بود بشی مثل ابر بهاری! پی ام ها هم موجوده ها! البته ما از اوناش نیستیم که بیایم اینجا رو عکس بارون کنیم!
    یه مرور میکنم تجدید خاطره بشه براتون! شما گفتی اتک روته! منم دقیقا طبق همون ام ام که داده بودم رفتار کردم رفتم رو اکانت طرف اومدم بهتون گفتم فیک! معذرت خواهی هم کردم اکانت الد من تو جواب به من گفت با شما رفیقه اومده شوخی کنه که خب ما هم اینجا کم سرش دادو بیداد نکردیم!
    اون شبی که اکانت 50 50 رو بچه های ما اتک گذاشت بنده بهتون پی ام دادم که جریان چیه؟! حرف خودتون( پی ام ها موجوده) این طرف .....شده با ما هم بحثش شده از اتحاد ها رفته بیرون میخواد حذف کنه منم گفتم خب ما که صنمی باهم نداریم من نمیتونم بخوام 0 کنین یا هر چیز دیگه ای دیگه چیزی نگفتم اما فرداش دوان دوان به سمت فروم اومدی و تشکر ویژه کردی از اکانت 50 50!!! این رفاقته ؟! تو پی ام به من یه چیز میگی اینجا یه چیز دیگه؟! حد اقل خوبه آدم یکم مردونگی تو وجودش باشه !
    در مورد این بازیکن من هم یه نکته رو اضافه کنم بازیکن من زنگ زد بهم که آقای لیدر فلانی از ان ای گفته بیام بشم جلو زنش! منم گفتم اوکی اما چند تا سوال دارم ازت!
    رو چه حسابی باید بشی جلو زن؟! رابطمون با ساید ان ای چیه؟! آیا متایی برقرار شده؟! آیا اونا به ما کمکی در هر موردی کردن که شما بخوای کمک کنی؟! آیا ام ام بنده رو نخوندی که گفتم به هبچ ساید دیگه اتک ندید؟! آیا الان که بخوای به ان دبلیو حمله کنید فردا روز از همین ان دبلیو روتون حمله ای بیاد ان ای دفتونو میده؟! آیا تو ساید ان ای جلو زن نیس که تو بخوای جلو زن بشی؟! آیا غیر از اینه که این آقا فشار زیادی اومده بهش وقتی من تو جلسه متا با ان دبلیو هستم میخواد این متا رو خراب کنه؟! در آخر هم به این دوستمون گفتم عزیز دل شما رفیق بنده ! دوست بنده ! عزیز بنده! و.... منتها من که لیدرم سایدم برام از رفاقت و این حرفا مهم تره پس اگر حمله ای انجام دادین متعاقبا از اتحاد ها اخراج و خودم اولین نفری هستم که متاسفانه ....! و به اندازه همرتون هم نیروی دفاعی برای ان دبلیو ارسال میشه+ هیرو!
    با توجه به این تفاسیر این دوستمون گفت نمیزنم ! شما راست میگی!
    اما بحث شیرین سرور قبلی! عزیزم شما از سرور قبلی حرف نزن! بله بله خریدم! منتها من پسش ندادم آقا سهیل زحمت پس دادنشو کشید! ما هر چیزی که دوسش داشته باشیم به دستش میاریم آقای زرنگ حالا هر چیزی و هر جایی که میخواد باشه ! نه اینکه بشینیم و نگاش کنیم!
    با توجه به تمامی این صحبت ها یه نکته رو میخوام بگم و اونم این که خوشگلکم ! عزیزکم ! یا پست نزار! یا میزاری حقیقت ماجرا رو بگو ! بحث به دروغ گویی باشه مطمئن باش من از شما هم دروغای بهتری بلدم بگم و هم ذهن خلاق تری دارم !
    خدا وکیلی خیلی رو میخواد بری یه ساید دیگه گدایی کنی واسه جلو زن اونم سایدی که هیچ صنمی باهاش نداری! و از همه اینا گذشته روی خیلی بیشتری میخواد بیای این مساله رو علنی کنی!

پ.ن: من نه اسکریپت دارم نه گلد free!!!!

16. تشکر Dr.Lecter, Alone تشکر نمود
صفحه 31 از 67 نخستنخست ... 21293031323341 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع