-

نوشته اصلی توسط
ZAMBI
از اول نسخه کلاسیک دژکوب بودم تا اخرش که دژکوب پوکید و ف**ی***ل**ت**ر شد کلی خاطره خوب و بد دارم از این بازی
دوستای خوبی پیدا کردم توی این بازی مثل سعید اسکانیا..نازی..مریم بانو...و.................
بدترین خاطرم روزی بود که فرشید بهترین پلیر دژکوب فوت کرد هیچ وقت یادم نمیره سره یه سیب زمینی سرخ کرده چ دعوایی باهم کردیم چند روز بعدش فوت کرد

روحش شاد

(
یادش بخیر
خدا بیامرزتش
با علی چیفر دعوا میکرد میومد میگفت نازی یه چی به این پسرت بگو دیگه
(
منم همیشه طرف علی رو میگرفتم
یادم میوفته حالم خراب میشه
درسته خیلی روزای خوبی داشتیم ولی روزای بد هم کم نداشتیم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ZAMBI
بدترین خاطرم روزی بود که فرشید بهترین پلیر دژکوب فوت کرد هیچ وقت یادم نمیره سره یه سیب زمینی سرخ کرده چ دعوایی باهم کردیم چند روز بعدش فوت کرد

روحش شاد

عجب بحثی شد:|
منم آخرین خاطره ای که دارم از فرشید مال بعد رفتن محمدعلی از سرور 14 بود(تو همون سرور با فرشید آشنا شدم) که فرشید شد توتال و با ج.ش متا بستن ولی اکثریت پلیرای ش.غ که سرورای قبل با ما بازی کرده بودن ناراضی بودن و تحت پلن ما که تنها اکانت باقیمونده ش.ش بودیم بازی میکردن و قرار بود متا رو بهم بزنن فرشید فهمید با ناراحتی چندتا پیام فرستاد و حرفمون شد :| از هم دلگیر شدیم که یکماه ام نشد که بعدش اون اتاف افتاد
یادش خالی نباشه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
یادش بخیر بعد از سرور تست ، فکرش رو هم نمیکردم که اولین واندر ایران تو اکانت من 100 بشه و بعد از اون صدها خاطره و 100 ها دوست و دشمن برای خودم بسازم!
yxrpywrskm2d8molxdz8.jpg
Rise of nation
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن