نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: آموزه های یک لیدر

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

درود به همه دوستان

خیلی دوست داشتم تجربه های کمی که توی این 7سال کسب کردم رو دسته بندی کنم و مرتب اینجا قرار بدم از روز استارت سرور تا روز 100شدن واندر و نحوه اداره ساید. اما متاسفانه ذهن به شدت درگیری دارم و 2روز هست دارم تمرکز میکنم روی این مطالب که بنویسم نمیشه. به هر روی هر دفعه میام یه نکته ای میگم و میرم شاید بعدها همین چرکنویس های اینجا رو مرتب کردم و به صورت یه مطلب کامل ارائه دادم.

پیشاپیش بابت پراکنده بودن مطالب پوزش میخوام.

1) اصلی ترین وظیفه یک لیدر جذب تمام بازیکن های فعال منطقش هست و تفکیک بازیکنان با تجربه از تازه کارها و انتقال تازه واردین به شاخه آموزش منطقه.

2) برنامه ریزی کلی برای منطقه
    الف )کوتاه مدت : آموزش بازیکنان تازه وارد و ارائه برنامه به بازیکنان با تجربه.

آموزش به بازیکنان تازه وارد و جذب کردن این دسته از بازیکنان به بازی مهمترین وظیفه تیم لیدری هست.
    حالا این آموزش ها چی میتونه باشـه؟
    اولین و مهمترین چیز که باید یاد بگیرن اینه که دژکوب یه بازی استراتژیک گروهی هست و در اون فرد یا یک اتحاد برنده نمیشه بلکه این منطقه و یا متا هست که برنده میشه.
    دوم : بیان چگونگی بازی و آشنا کردن پلیر با واژگان دژکوبی از قبیل فارم، همر؛ آنویل و.......
    سوم: آشنا کردن پلیرها با نحوه بازی هجومی و دفاعی و هدایت کردن اونها با توجه به تایم آنلاین بودن و مقدار گلدی که خرج میکنن به سمت ساخت دفاع یا ساخت همـر.
    چهارم : ارائه برنامه آموزش بازی یعنی این که به ترتیب چه منابع و ساختمانهایی رو ارتقا بده و زمان بده بهشون حتما مثلا بگه تا فلان تایم باید این ها رو بسازی و در صورت رسیدن به تایم تشویق کنه مثلا میشه از هر منبع براش مقداری فرستاد.
    نکته خیلی مهــم: از زبان تهـدید استفاده نکنید مخصوصا توی نامه های گروهی حالا بعدا میگم دلیلش رو
    ادامه دارد....
    ب) میان مدت
    ج) بلند مدت
    ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 02-02-2015 در ساعت 01:21 PM دلیل: نکته مهم :دی
    ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست