-
درود به همه دوستان
خیلی دوست داشتم تجربه های کمی که توی این 7سال کسب کردم رو دسته بندی کنم و مرتب اینجا قرار بدم از روز استارت سرور تا روز 100شدن واندر و نحوه اداره ساید. اما متاسفانه ذهن به شدت درگیری دارم و 2روز هست دارم تمرکز میکنم روی این مطالب که بنویسم نمیشه. به هر روی هر دفعه میام یه نکته ای میگم و میرم شاید بعدها همین چرکنویس های اینجا رو مرتب کردم و به صورت یه مطلب کامل ارائه دادم.
پیشاپیش بابت پراکنده بودن مطالب پوزش میخوام.
1) اصلی ترین وظیفه یک لیدر جذب تمام بازیکن های فعال منطقش هست و تفکیک بازیکنان با تجربه از تازه کارها و انتقال تازه واردین به شاخه آموزش منطقه.
2) برنامه ریزی کلی برای منطقه
الف )کوتاه مدت : آموزش بازیکنان تازه وارد و ارائه برنامه به بازیکنان با تجربه.
آموزش به بازیکنان تازه وارد و جذب کردن این دسته از بازیکنان به بازی مهمترین وظیفه تیم لیدری هست.
حالا این آموزش ها چی میتونه باشـه؟
اولین و مهمترین چیز که باید یاد بگیرن اینه که دژکوب یه بازی استراتژیک گروهی هست و در اون فرد یا یک اتحاد برنده نمیشه بلکه این منطقه و یا متا هست که برنده میشه.
دوم : بیان چگونگی بازی و آشنا کردن پلیر با واژگان دژکوبی از قبیل فارم، همر؛ آنویل و.......
سوم: آشنا کردن پلیرها با نحوه بازی هجومی و دفاعی و هدایت کردن اونها با توجه به تایم آنلاین بودن و مقدار گلدی که خرج میکنن به سمت ساخت دفاع یا ساخت همـر.
چهارم : ارائه برنامه آموزش بازی یعنی این که به ترتیب چه منابع و ساختمانهایی رو ارتقا بده و زمان بده بهشون حتما مثلا بگه تا فلان تایم باید این ها رو بسازی و در صورت رسیدن به تایم تشویق کنه مثلا میشه از هر منبع براش مقداری فرستاد.
نکته خیلی مهــم: از زبان تهـدید استفاده نکنید مخصوصا توی نامه های گروهی حالا بعدا میگم دلیلش رو
ادامه دارد....
ب) میان مدت
ج) بلند مدت
ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 02-02-2015 در ساعت 01:21 PM
دلیل: نکته مهم :دی
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 13 تشکر, 12 پسندیدن, 0 نپسندیدن
MOD AdMirAl,
** NAZI **,
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ,
cyrous,